Ağva'da Nehrin Yanıbaşında Tatil 149 tl/5 Parça Kuru Temizleme 19,9tl!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 26.03.2012
Konaklama: Ağva Paradise Otel'de Romantik Buluşma!
Hizmet: Kuru Temizlemeniz Air Press'ten!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
149 TL
El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara... Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sürpriz yapın ve Ağva'da mevsimi doyasıya yaşayabileceğiniz bir tatile çıkın! Ağva ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Gömlekler, elbiseler ve bir türlü ütülenemeyen inatçı kumaşlar... Lekesi çıkmadı diye vedalaştığınız tüm kıyafetlerinize yeniden "merhaba" deyin! Air Press'in Göztepe şubesinden kuru temizlemeniz hazır! Air Press Profesyonel Kuru ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
300 TL
Aktivite: Tarkim ile Deniz Uçuşu Deneyimi Yaşayın!

Yaşadığımız dünyaya yukarıdan bakabilmek, yer yüzündeki engellere takılmadan özgürce hareket edebilmek her zaman hayallerini süslemiştir insanların. Bugünün Groupon'uyla bir günlüğüne pilot siz olun ve bu özgürlüğün tadını Tarkim Academy ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
999 TL
Bakım: Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor!  Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'ten 10 ve 20 Seanslık Power Plate!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotlarından biri olan Power Plate ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla günde yalnızca on dakikanızı ayırarak ideal vücut ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
35 TL
Hizmet: Procleanist ile Evinize Bahar Temizliği!

Yazı pırıl pırıl bir evle karşılamak ve sevdiklerinizle hijyenik bir yaşam alanında zaman geçirmek için bahar temizliğine başlamak istiyor fakat gözünüzde büyütüyorsanız bu Groupon size geliyor! Halılar ve koltuklar dokuları nedeniyle ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
82,50 TL
Tatil: Termal Suyun Şifalı Etkileriyle Huzur Dolu Bir Tatil!

Sessiz, izole ve huzur dolu bir ortamda; sağlık, mutluluk ve huzur arayanlar için yüzyıllardır şifa dağıtan termal sular, bugünün modern imkânları ve konforuyla birleşiyor... Tarih boyunca vazgeçilmez olarak nitelenmiş şifalı sular içinde, ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Sertifikalı Seminer!

Türkiye'nin girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, sizi sertifikalı "Minumum Bütçe Maksimum Satış" seminere davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla siz de Baybars Altuntaş'ın yolundan ilerleyebilir, küçük bütçelerle büyük atılımlar yapabilmenin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Adana Metrelik Kolcu Restaurant'tan Dev Kebap Menüsü!

Muhteşem bir dost sofrasına oturup ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Fındık lahmacun, semsek pide, ezme, panço, salatalar, tatlı, çay, kahve ve tabii ki ünlü metrelik karışık kebap sizi ve dostlarınızı bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Bahara İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
10,90 TL
Yeme/İçme: Pizza Towers Lezzetleri Kapınızda!

Taze hamurun üzerine çeşitli malzemelerin bir dans figürü gibi yerleştirilmesi ve fırında altı çıtır çıtır, üstü yumuşacık sıcacık bir lezzete dönüşmesinin adıdır pizza. Pizza, insanlık tarihinin belki de en eski "favori yemeği" Bilim ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Special Beauty ile El ve Ayaklarınıza Bahar Işıltısı!

Bahara bakımlı girmek ve kendinizi daha iyi hissetmek için Suadiye'de hizmet veren Special Beauty; manikür, pedikür, el ve ayak peeling ya da parafin hizmetleriyle sizi bekliyor! Değerli vaktinizi sevdiklerinize ayırın, bakımlarınız için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
175 TL
Eğitim: Dünyaya Kendi Objektifinizden Bakın!

Tüm dünyaya bir sanatçının gözünden bakmak, hiç kimsenin göremediği nüansları görmek ve onları sonsuz anılara dönüştürmek... Yaşama dair her şey fotoğrafların içinde saklı! Bugünün Groupon'uyla Fotografevi'nde fotoğraf sanatına ilk ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
49 TL
Eğitim: TRT Kökenli Eğitmenlerden Diksiyon Kursu!

Eşinizi dışarı çıkmak için ikna edemiyorsanız, babanıza sevgilinizden nasıl bahsedeceğinizi bilemiyorsanız, etkili konuşmak için nerede ne söylemeniz gerektiğini bir türlü kestiremiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Anıl Efe Ajans ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
9,90 TL
Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı'nda Doğal Yaşamı Keşfedin!

Marmara Bölgesi'nin en büyük hayvanat bahçesi Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı sizi bekliyor! Sevdikleriniz ve çocuklarınızla keyifli bir gün için bugünün Groupon'una bir göz atın! 205 farklı tür barındıran Darıca Faruk ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Dilediğiniz Enstrümanı Öğrenin!

İnsanın kendini geliştirmesinin, kendini ve çevresinde olan bitenleri kolaylıkla anlamasının ve gündelik sıkıntıları bırakıp biraz olsun uzaklaşmasının en iyi yolu, sanatın bir dalıyla ilgilenmektir. Kadıköy 'de hizmet veren Kamuflaj ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Lezzet Şöleni!

Avrupa ve Anadolu yakalarındaki üç şubesiyle günün her saati İstanbulluların vazgeçilmez mekanlarından olan Chocolate Bistro, özellikle ünlülerin uğrak yeri olarak biliniyor. Şık dekorasyonu, güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle Chocolate ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Dans Edin, Eğlenin ve Forma Girin!

Dancextremo'da Arjantin tangodan oryantale, zumbadan salsaya seçeceğiniz 1 ya da 2 aylık eğitim bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Dilediğiniz bir dans tekniğini öğrenin, kendinizi ifade etmenin yeni yolu ile tanışın, eğlenin, ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
7 TL
Güzellik: Göztepe Makkas Kuaför ile Tepeden Tırnağa Bahar Bakımları!

Rutin bakımlarınız için en özenli ve güvenilir bir mekan bulmakta zorlanıyorsanız bugünün Groupon'u sizi Makkas Kuaför kalitesiyle baştan aşağı yenileyecek bakımlarla buluşturuyor! Bakım Paketleri Schwarzkopf BC ürünleriyle saç bakımı, el ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Yaza İncecik Girin!

Formda ve zarif görünmenin artık en güvenli yollarından biri olan uygulamalarla vücudunuzun dilediğiniz bölgesinde görebileceğiniz incelmeden yararlanmak için bugünün Groupon'una bir göz atın! Müşteri odaklı hizmet veren ve güzellik ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: O Ağacın Altı'nda Kahvaltı Keyfi!

Havaların ısınmaya başlamasıyla sabah kahvaltıları açık alanlara, bahçelere taşınmaya başladı. Bu Groupon size hem lezzet, hem de keyfi bir arada bulabileceğiniz bir kahvaltı ziyafeti vadediyor! Bambi Garden Cafe'nin "O Ağacın Altı"ndaki ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap