Kiev Sensation White, Dünyanın En Büyük Yaz Partisi, İspanya ve Dahası

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 20.03.2012
Sensation White Partisi ve 2 Gece 3 Günlük Kiev Turu 1290 TL Yerine 899 TL!
Avrupa'nın Tadını Partilerle Çıkarın!
Fırsata Bak »
İndirim
30%
Fiyat
899 TL
Bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın en prestijli partilerinden birine katılın! Hem Ukrayna'nın eşsiz güzelliklerle dolu başkenti Kiev'i yakından görme imkanına sahip olun hem de muhteşem bir eğlenceye katılın! 1. Gün 04.05.2012  Atatürk ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
1550 TL
Dünyanın en büyük yaz partisine hazır mısınız? Bugünün Groupon'u sizi İstanbul'dan Floransa'ya, Cannes'ten Barcelona'ya uzanan 15 günlük muhteşem bir partiye davet ediyor! İstanbul - Selanik - Ancona - Floransa - Montecatini – Pisa Tower – ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
149 TL
Yunanistan-Makedonya-Kosova Turu!

Balkan Yarımadası'nda hayatınıza renk katacak, baş döndürecek 5 günlük yolculuğa hazır olun! Tatilbitmesin.com güvencesiyle şehir turları, 4 yıldızlı Epinal Sirok Hotel & Casino'da 2 gece konaklama, açık büfe kahvaltılar, Türkçe rehberlik ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
399 TL
Konaklama: Vuni Palace Otel'de Keyifli Tatil!

Akdeniz'in Sicilya ve Sardinya'dan sonra üçüncü büyük adası Kıbrıs, yazları olduğu kadar sonbahar ve kışları da eğlenceyi ve gezmeyi sevenlerin odak noktası. Özellikle Kıbrıs'ın incisi olarak bilinen Girne'de bulunan Vuni Palace Hotel'de ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Bozcaada - Ayvalık Turu!

Üzümleri ve şaraplarıyla ünü sınırlarını aşmış, Türkiye'nin üçüncü büyük adası Bozcaada'dan, dört mevsimin her ayında başka güzelliğe bürünen Ayvalık'a uzanan huzurlu bir kaçamak bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Hiç bitmesin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Pierre Loti'de Teleferik Keyfi ve Tekne ile Günübirlik Boğaz Turu!

Bugünün Groupon'uyla Pierre Loti'den Kız Kulesi'ne İstanbul'un siluetini incelikle tamamlayan mekanlara konuk olacağınız günübirlik tura davetlisiniz! Güneş'in yüzünü göstermeye başladığı bahar günlerine keyif katmak istiyorsanız bu müthiş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Konaklamalı Assos - Kazdağları Turu!

Yunan mitolojisinin jeolojik kahramanı, yeşilin her tonunu kucağında saklayan el değmemiş cennet Kazdağları ve sayısız kültürün hikayesine ortak olmuş Assos'ta kent yaşamında karşılaşamayacağınız ayrıntılarla unutulmaz bir yolculuğa hazır ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
244 TL
Konaklama: Fethiye'de Doğa İçinde Tüm Sezon Tatil!

Bugünün Groupon'uyla dilerseniz sevdiğinizle baş başa dilerseniz tüm arkadaşlarınızla sezon boyu doğa içinde nefis bir tatil sizi bekliyor! Fethiye Sunset Beach Club'da 3 kişilik apartlarda bir hafta konaklama seçenekleri sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
244 TL
Konaklama: Fethiye'de Doğa İçinde Tüm Sezon Tatil!

Bugünün Groupon'uyla dilerseniz sevdiğinizle baş başa dilerseniz tüm arkadaşlarınızla sezon boyu doğa içinde nefis bir tatil sizi bekliyor! Fethiye Sunset Beach Club'da 5 kişilik apartlarda bir hafta konaklama seçenekleri sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
206 TL
Konaklama: Fethiye'de Doğa İçinde Tüm Sezon Tatil!

Bugünün Groupon'uyla dilerseniz sevdiğinizle baş başa dilerseniz tüm arkadaşlarınızla sezon boyu doğa içinde nefis bir tatil sizi bekliyor! Fethiye Sunset Beach Club'da 10 kişilik apartlarda bir hafta konaklama seçenekleri sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tur: 19 Mayıs'ta Abant'tan Beypazarı'na Bahar Gezisi!

Baharın gelişiyle doğanın güzelliklerine şahit olmak, sevdiklerinizle birlikte eğlenceli bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak, çocukluk anılarınızı tazelemenize neden olacak bir 19 ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
209 TL
Aktivite: Bungalovda Tam Pansiyon Konaklama, ATV, Paintball ve Trekking ile Macera Kampı!

Outdoor İstanbul'dan bir gece bungalovda tam pansiyon konaklama, Atv Offroad, Paintball ve Aytepe trekking aktivitelerinden oluşan doğa macera kampı için İzmit'e davetlisiniz!   Hareket Yer ve Saatleri: 08:00 - Ataköy Atrium 08:30 - ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
269 TL
Tur: Peri Bacalarının Ev Sahibi Kapadokyaya 2 Günlük Yolculuk!

Yalnızca sıradışı anılar kendini yıllar süren bir kalıcılığa bırakır. Bugünün Groupon'uyla Peri Bacaları'nın ev sahibi Kapadokya'da edineceğiniz 2 günlük yolculuğun izleri, yaşamınız boyunca yerini tüm güzelliğiyle koruyacak! Hitit ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Tur: Huzurlu Bir İstanbul Turu Sizi Bekliyor!

Baharın tadını biraz olsun huzur içinde çıkarabilmek için şehirden uzaklaşmak istiyor; ama güzel bir plan yapmakta zorlanıyorsanız bugünün Groupon'u size şehirden uzaklaşmadan huzur dolu bir gün sunuyor. Hareket Yer ve Saatleri: 07:00 - ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
75 TL
8 Günlük Büyük İspanya Tatili!

Arşınlanacak bir çok sokak, keşfedilecek yepyeni yerler ve mevsimin daha da güzelleştirdiği onlarca şehir bugünün Groupon'unda! Tam 8 günlük Büyük İspanya turu ile rüya gibi bir tatil geçireceksiniz! İspanya'nın capcanlı sokaklarında ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
69,90 TL
Tatil: Tam Pansiyon Konaklama ve Ulaşım Dahil Bulgaristan Varna Turu!

Bahar güneşini Altın kum plajında batırmak Varna'da yapılabilecek en keyifli şeydir kuşkusuz! Bulgaristan'ın Karadeniz kıyısında yer alan Varna, yeşille mavinin tüm tonlarını barındıran bahar manzarasıyla keyifli bir tatil sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
2099 TL
Umre: Kutsal Topraklarda İbadet Edin!

Her müslümanın hayali kutsal toprakları görebilmek, o topraklarda ibadet edebilmek ve Hz. Muhammed'in yürüdüğü yollardan yürüyebilmektir. Bugünün Groupon'u ile bir mutemir (yarı hacı) olma yolundaki ilk adımınızı atabilirsiniz. Tur İçeriği ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
145 TL
Durusu Metra Club'da Eşsiz Tatil

Çatalca'nın en güzel mevkiisi Durusu Gölü'nün etrafında 5000 dönümlük arazi üzerine kurulu ve doğanın göz kamaştıran güzelliğine tanıklık eden konuma sahip Durusu Metra Club, sizi uzaklara gitmenize gerek kalmadan tatil keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Otel Oreo'da Romantik Tatil!

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi huzurlu bir tatilin ortasında hayal edin. Güneş en yakıcı haliyle size tepeden gülümsüyor. Tüm vücudunuz güneşin izini taşır gibi usul usul yanıyor. Beyazdan bronza dönen teniniz, aynada ayrı bir güzel ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
285 TL
Konaklama:Tarihle İç İçe Huzur Dolu Bir Tatil!

"Huzur" kelimesiyle birlikte anılan Cunda Adası'nda tarihi ada kadar eski, masalsı bir konak Ziyabey Konağı. Bugünün Groupon'uyla her taşı, her sokağı tarih kokan Cunda Adası'nda, ilkbaharda ya da diğer mevsimlerde huzur dolu bir tatil ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
159 TL
Konaklama:The Green Park Hotel Bostancı'da Kış Sonu Kaçamağı!

Sevdiğinizle birlikte bir kış kaçamağına ne dersiniz? Hayatın tüm sorunlarını ardınızda bırakıp bu güzel kış günlerinin tadını çıkarmak ve sevdiğinizle baş başa romantik anlar yaşamak için Groupon'unuza bir göz atın!   Cuma, cumartesi ya ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap