The Spa'da Seçeceğiniz Masaj 49tl/600 Gıda Testi 89tl, 1600 Gıda 119tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 29.03.2012
Masaj: The Spa'da Seçeceğiniz Masaj 49 TL ve Diğer Seçeneklerle!
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkilerini Biliyor musunuz?
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Yenilenmek ve arınmak için siz de masaja ihtiyaç duyuyorsanız bugünün Groupon'u size bu şansı veriyor! The Spa, uzman ekibiyle seçeceğiniz masajı uygulamak için sizleri bekliyor! Profilo AVM içerisinde hizmet veren The Spa, şimdi sizleri ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
9,90 TL
Aktivite: Beşiktaş Cosmic Bowling'de Eğlence!

Uzun zamandır eğlence anlayışınız kusursuz çalışan bilgisayarınıza kendisini daha iyi hissetmesi için bir kez daha format atmak ya da televizyonunuzun dakikada kaç kanal değiştirdiğini saymaktan ibaretse, bugünün Groupon'u Beşiktaş Cosmic ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
49 TL
Spor: Pilates ile Sağlıklı Bir Yaşam!

Aynı anda bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! En etkili sporlardan olan aletli Pilates'le kısa ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Konser: Halil Sezai Jolly Joker Balans'ta!

İncir Reçeli filminin başrol oyuncusu Halil Sezai Paracıkoğlu, son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkılarıyla Jolly Joker Ankara'da! 30 Mart Cuma gecesi unutulmaz bir müzik yolculuğuna çıkın, gecenize renk katın! Kendi yazdığı şarkı ... devamını gör.

İndirim
Ortalama indirim oranı 30%
Fiyat
35 TL
Konser: Bedük Indigo Sahnesinde!

Türkiye'de dans müziğinin kahramanı olarak bilinen Bedük, müzikseverlerin kısa sürede beğenisini kazanan kendisine özgü tarzı ile Indigo sahnesinde! Groupon'unuz ile bu unutulmaz geceye siz de katılın, Bedük'ü sahnede izleyin! İnanılmaz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Dr. Bilal ve Nuran Sultan Eşliğinde Sınırsız Menü!

Beyoğlu Cukka Fasl-ı Meyhane'de sınırsız içki, sınırsız ana yemek ve sınırsız mezeli menünüze Dr. Bilal, Nuran Sultan ve Mutlu ile sınırsız eğlence de ekleniyor, felekten bir gece için tüm kapılar sizin için ardına kadar açılıyor!  Baharın ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
59 TL
Tur/Eğitim: Yelkenli ile Adaları Gezin ve Yelkenciliğe İlk Adımınızı Atın!

Bazen seyretmek yetmez. Tıpkı Rio Karnavalı'nda, rengarenk bir defilede, heyecanlı bir aksiyon filminde olduğu gibi heyecanı ve eğlenceyi içinde olup yaşamak istersiniz. Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da yıllardır seyrettiğiniz denizin ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: SushiCo ile Uzak Doğu Lezzetleri Kapınızda!

15 yıldır Uzak Doğu'nun kışkırtıcı lezzetlerini tutkunlarıyla buluşturan SushiCo, damaklarınızda iz bırakan tatları Groupon farkıyla kapınıza getiriyor! SushiCo'nun tüm menüsünde yararlanabileceğiniz 80 TL değerindeki Groupon'unuz ile ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Kavitasyon, Radyofrekans, Power Horse ve Sayısız Uygulama Bir Arada!

Teknolojinin güzellik sektöründe sunduğu uygulamaların pozitif sonuçlarını hayatınıza katmak yerine hala vücudunun kaderine boyun eğenlerdenseniz, bugün size hayatınızda yeni bir sayfa açacak fırsatı sunuyoruz! Nişantaşı Art'ta sayısız ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
85 TL
Bahçeşehir: Aqua Club Dolphin'de Yunuslarla Yüzme Deneyimi!

En güleryüzlü hayvan hangisi diye sorulduğunda, yaş fark etmeksizin çoğu kişi aynı cevabı verir: yunus! Denizin en güleryüzlü, en dost canlısı varlıklarından biri olan yunuslar, bu özellikleriyle özellikle de minik kalplerin büyük ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Tiyatro: Can Yücel'in Hayatı Sahnede!

Edebiyatın büyük ustası Can Yücel, nam-ı diğer "Can Baba", 85. doğum yılında, sahnede anılıyor. Bugünün Groupon'uyla Tiyatro Kumpanyası'nın "Can" oyununa davetlisiniz. Oyun Hakkında: Hayatın içinden bir an bile eksilmemiş, kendine bile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Nişantaşı Nail Plus ile El ve Ayaklarınızda Bahar Işıltısı!

Nişantaşı Nail Plus'ta  Spa, manikür, pedikür ile peeling ya da cilt bakımı profesyonel ellerden sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla baharın ışıltısı güzelliğinize de yansıyor! Konuklarının tüm beklentilerini kusursuz bir biçimde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Florya Has Kral Hatay Sofrası'ndan Özel Menü!

Has Kral Hatay Sofrası sizi ve sevdiklerinizi geleneksel lezzetlere, Özel Has Kral Kebap, Paşa Kebabı ve Vezir Kebabı'ndan oluşan 1,5 porsiyonluk efsane lezzete davet ediyor! Yörenin en iyi aşçılarının elinden özenle hazırlanan bu lezzet ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bebek İsda Body&Soulworks'te Gençleşin ve İncelin!

Bebek İsda Body&Soulworks ile bedeninizi yenileyin, gençleşin ve sağlıklı bir görünüm kazanın! Kavitasyon, Lenfdrenaj, Ozon Sauna'san oluşan güzellik bakımları sizlerle! Kavitasyon Nedir?  Kavitasyon sistemi, bölgesel yağlanma ve selülitli ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
115 TL
FULL Akaryakıt Alımlarında %7'ye Varan İndirime Ek %8 Groupon İndirimi!

Deponuzu, dünya standartlarındaki kalite ve cebinizi ısıtacak fiyatlarla doldurmak için akaryakıt sektörünün liderlerinden FULL, sizi bekliyor!  Benzin, Motorin, LPG, tüm akaryakıtlarda FULL'un resmi pompa fiyatları üzerinden uyguladığıı ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
55 TL
Eğitim: Beta Eğitim'den Kariyerinizde Başarı Sağlayacak Eğitimler!

Hem sosyal yaşamın hem de iş hayatının vazgeçilmezi olan etkili iletişimin tüm teknikleri, liderlik becerileri, problem çözme yöntemleri, iş hayatındaki zorlu yarışta nasıl başarılı olacağınızın ip uçları bugünün Groupon'unda! Beta Eğitim ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
599 TL
Eğitim: İngiliz Kültür Taksim ile İngilizce Eğitimi!

Dünyaya eklemlenmek, kariyerinizde, sosyal yaşamınızda ya da eğitim hayatınızda herkesten bir adım önde olmak istiyorsanız İngilizceyi profesyonellerden öğrenmeniz şart. Bugünün Groupon'uyla işi en iyilerinden öğrenin; İngiliz Kültür ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Kurs: Özel Hocalardan Yüzme Dersi!

Dünyanın en keyifli sporu yüzme. Üstelik suyun içinde tüm kaslarınız çalışıyor ve sıkılaşıyorsunuz. Bu Groupon'la yüzme keyfinden mahrum kalmayacaksınız. Özel hocalardan sayesinde yüzme bilmiyorsanız bile öğrenebilir, biliyorsanız da ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Sonix Plate ve Kavitasyon ile Forma Girin!

Nişantaşı'nın şık ve hijyenik atmosferi, son teknoloji cihazları ve profesyonel ekibi ile vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan New York Güzellik yaza girerken fazla kilolardan kurtulup daha sıkı bir vücuda sahip olmanız için sizi ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile İncelin!

Geçmişe gidip kendinize, uzun ve sıkıntılı diyetlerle uğraşmak yerine hayatın tadını çıkarmayı tembihlemek için zaman makinanız hazırsa, bu Groupon ile zahmetsiz ve kolayca incelin! Profesyonel ekibi ile Nish Güzellik size Soğuk Lipoliz ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap