Ukrayna Kazantıp Festivali, Amerika, Marakeş, Halkidiki, Bozcaada, Kaş

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 27.03.2012
Tur: Dünyanın En Büyük Tatil, Spor ve Müzik Festivali ile Eğlenceye Hazır Olun!
Tatil: Marakeş Widiane Suites&Spa'da Huzur ve Keyif Dolu Bir Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
28%
Fiyat
1699 TL
Bugünün Groupon'u sizi eğlence, dans ve müziğin kalbine çağırıyor! Dünyanın en büyük tatil, spor ve müzik festivali Ukrayna-Kazantip festivali ile 7 gece 8 gün boyunca unutamayacağınız anlara davetlisiniz! Her yıl geleneksel olarak ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
74%
Fiyat
999 TL
Tarihe tanıklık etmiş, üzerine efsaneler yazılmış, filmlere konu olmuş bir mekan olan Marakeş'te muhteşem bir yolculuğa ne dersiniz? Üstelik tarihi dokunun yanı spa, hamam ve birbirinden keyifli aktiviteler bu tatilin içinde! Otele ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
30%
Fiyat
99 TL
Tur: Miami, Orlando ve New York Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'uyla Haziran'ın sonunda bir haftanızı ayırın ve rüyalar ülkesinin yolunu tutun! Tatilbitmesin.com ile 7 gece 8 günlük Miami - Orlando - New York turu sizlerle! 1.Gün İstanbul - Miami:  Atatürk Havalimanı Dış Hatlar ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
211 TL
Tatil: Yunanistan'da Huzur ve Keyif Dolu Tatil!

Yaz tatiliniz için yaptığınız planlarda huzur ve keyfi bir arada yaşamak istediğiniz bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u size çok özel bir fırsat sunuyor! Ekies All Senses Resort Hotel'de huzur, keyif ve eğlencenin kol kola gezdiği, hem ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
45 TL
Tatil: Rüya Kent Prag'a Yolculuk!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
250 TL
Konaklama: Limanağzı Port Beach Hotel'de Muhteşem Tatil!

Tatil planları yapmaya başladığınız bu günlerde deniz, kum güneşin tadını çıkarmak, kışın tüm yorgunluğunu üzerinizden atarak bol bol güneş banyosu yapmak istiyorsanız Limanağzı Port Beach Hotel Kaş'ta eşsiz bir tatil, Kekova tekne gezisi ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
115 TL
FULL Akaryakıt Alımlarında %7'ye Varan İndirime Ek %8 Groupon İndirimi!

Deponuzu, dünya standartlarındaki kalite ve cebinizi ısıtacak fiyatlarla doldurmak için akaryakıt sektörünün liderlerinden FULL, sizi bekliyor!  Benzin, Motorin, LPG, tüm akaryakıtlarda FULL'un resmi pompa fiyatları üzerinden uyguladığıı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
245 TL
Konaklama: Doğadayız.net ile Dalyan'da Macera Tatili!

Bugünün Groupon'uyla en eğlenceli arkadaşlarınızı yanınıza alın ve Dalyan'da bir macera tatiline atılın! Doğadayız.net ile 2 gece ya da 3 gece konaklamalı farklı tarih tercihli doğa tatilleri sizlerle! 1.Paket: 1. Gün: Rüzgar Sörfü Eğitimi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Tatil: Bozcaada'da Dilediğiniz Butik Otelde Muhteşem Tatil!

Kuzey Ege'nin incisi Bozcaada'da sevdiğinizle birlikte muhteşem bir tatil, şehrin stresinden uzak bir hafta sonu, kendinizi çok iyi hissetmenize yetecek!  Temiz havası, doğayla iç içe yeşille mavinin buluşma noktasında bulunan Bozcaada ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
149 TL
Tur: Yunanistan-Makedonya-Kosova Turu!

Balkan Yarımadası'nda hayatınıza renk katacak, baş döndürecek 5 günlük yolculuğa hazır olun! Tatilbitmesin.com güvencesiyle şehir turları, 4 yıldızlı Epinal Sirok Hotel & Casino'da 2 gece konaklama, açık büfe kahvaltılar, Türkçe rehberlik ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
49 TL
Tatil: Gürkök Turizm ile 1 Gece 2 Gün Varna Turu!

Bahar güneşini Altın kum plajında batırmak Varna'da yapılabilecek en keyifli şeydir kuşkusuz! Bulgaristan'ın Karadeniz kıyısında yer alan Varna, yeşille mavinin tüm tonlarını barındıran bahar manzarasıyla keyifli bir tatil sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Uzun süredir şehirden kaçıp biraz uzaklaşma fırsatı bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir bahar tatili sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
82,50 TL
Tatil: Termal Suyun Şifalı Etkileriyle Huzur Dolu Bir Tatil!

Sessiz, izole ve huzur dolu bir ortamda; sağlık, mutluluk ve huzur arayanlar için yüzyıllardır şifa dağıtan termal sular, bugünün modern imkânları ve konforuyla birleşiyor... Tarih boyunca vazgeçilmez olarak nitelenmiş şifalı sular içinde, ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bodrum Hotel Centrale'de Huzurlu Tatil!

Mevsimler değiştikçe şehirler de renk ve kılık değiştirir. Yaz aylarında çılgın gece hayatıyla adından söz ettiren Bodrum bahar aylarında da sakinliği ve dinginliği ile keyif dolu tatillerin vazgeçilmez noktası olmaya devam eder. Bugün, ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Çift Kişilik Romantik Tatil!

Her zaman hayalini kurduğunuz o çok özel tatili, sıradan bir yerde geçirmek istemiyor, size masalsı bir ortam ve unutulmaz anılar sunacak sıra dışı bir yer arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla Cunda Adası'nda tarihi bir konağa davetlisiniz! ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
899 TL
Eğlence: Kiev Tatili ve Sensation White Party!

Bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın en prestijli partilerinden birine katılın! Hem Ukrayna'nın eşsiz güzelliklerle dolu başkenti Kiev'i yakından görme imkanına sahip olun hem de muhteşem bir eğlenceye katılın! 1. Gün 04.05.2012  Atatürk ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
145 TL
Durusu Metra Club'da Eşsiz Tatil

Çatalca'nın en güzel mevkiisi Durusu Gölü'nün etrafında 5000 dönümlük arazi üzerine kurulu ve doğanın göz kamaştıran güzelliğine tanıklık eden konuma sahip Durusu Metra Club, sizi uzaklara gitmenize gerek kalmadan tatil keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
89 TL
Konaklama: İstanbul'un Tatil Cenneti Kilyos'ta Çift Kişilik Kaçamak!

Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tur: Kavala & Thasos Adasına 3 Günlük Yolculuk!

Ege sahillerinin hemen karşısında; neredeyse aynı toprakları paylaştığımız komşumuzu ziyaret etmeyi düşündünüz mü? Sınır ötesinde kültür ve tarih kokan eğlenceli bir tura çıkın! Bugünün Groupon'uyla 3 günlük Kavala-Thasos Adası turu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
125 TL
Konaklama: Alaçatı'da Romantik Bir Tatil!

Kekik ve lavanta kokusunun her mevsim hüküm sürdüğü Alaçatı'da sevimli ve sıcak bir otel olan Seven Rooms ile rüya gibi bir tatil yaşayın! Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp biraz nefes alın, Ege'nin tüm güzelliğini keşfedin, tazelenin! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Otel Oreo'da Romantik Tatil!

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi huzurlu bir tatilin ortasında hayal edin. Güneş en yakıcı haliyle size tepeden gülümsüyor. Tüm vücudunuz güneşin izini taşır gibi usul usul yanıyor. Beyazdan bronza dönen teniniz, aynada ayrı bir güzel ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap