Sushico'da 80tl Değerinde Harcamanız 49tl/Nail Plus'tan Bahar Işıltısı

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 27.03.2012
Yeme/İçme: SushiCo ile Uzak Doğu Lezzetleri Kapınızda!
Güzellik: Nişantaşı Nail Plus ile El ve Ayaklarınızda Bahar Işıltısı!
Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
49 TL
15 yıldır Uzak Doğu'nun kışkırtıcı lezzetlerini tutkunlarıyla buluşturan SushiCo, damaklarınızda iz bırakan tatları Groupon farkıyla kapınıza getiriyor! SushiCo'nun tüm menüsünde yararlanabileceğiniz 80 TL değerindeki Groupon'unuz ile ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
69%
Fiyat
19,90 TL
Nişantaşı Nail Plus'ta  Spa, manikür, pedikür ile peeling ya da cilt bakımı profesyonel ellerden sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla baharın ışıltısı güzelliğinize de yansıyor! Konuklarının tüm beklentilerini kusursuz bir biçimde ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
115 TL
FULL Akaryakıt Alımlarında %7'ye Varan İndirime Ek %8 Groupon İndirimi!

Deponuzu, dünya standartlarındaki kalite ve cebinizi ısıtacak fiyatlarla doldurmak için akaryakıt sektörünün liderlerinden FULL, sizi bekliyor!  Benzin, Motorin, LPG, tüm akaryakıtlarda FULL'un resmi pompa fiyatları üzerinden uyguladığıı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Florya Has Kral Hatay Sofrası'ndan Özel Menü!

Has Kral Hatay Sofrası sizi ve sevdiklerinizi geleneksel lezzetlere, Özel Has Kral Kebap, Paşa Kebabı ve Vezir Kebabı'ndan oluşan 1,5 porsiyonluk efsane lezzete davet ediyor! Yörenin en iyi aşçılarının elinden özenle hazırlanan bu lezzet ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bebek İsda Body&Soulworks'te Gençleşin ve İncelin!

Bebek İsda Body&Soulworks ile bedeninizi yenileyin, gençleşin ve sağlıklı bir görünüm kazanın! Kavitasyon, Lenfdrenaj, Ozon Sauna'san oluşan güzellik bakımları sizlerle! Kavitasyon Nedir?  Kavitasyon sistemi, bölgesel yağlanma ve selülitli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Konser: Ülker Arena'da Sıla Konseri!

Her geçen gün başarılarıyla adından söz ettiren Sıla, yeni ve eski parçalarından oluşan repertuarı ile Ülker Arena sahnesinde! İlk sahne tecrübelerini lise yıllarında edinen Sıla Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarında korist ve ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
55 TL
Eğitim: Beta Eğitim'den Kariyerinizde Başarı Sağlayacak Eğitimler!

Hem sosyal yaşamın hem de iş hayatının vazgeçilmezi olan etkili iletişimin tüm teknikleri, liderlik becerileri, problem çözme yöntemleri, iş hayatındaki zorlu yarışta nasıl başarılı olacağınızın ip uçları bugünün Groupon'unda! Beta Eğitim ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
250 TL
Konaklama: Limanağzı Port Beach Hotel'de Rüya Gibi Tatil!

Tatil planları yapmaya başladığınız bu günlerde deniz, kum güneşin tadını çıkarmak, kışın tüm yorgunluğunu üzerinizden atarak bol bol güneş banyosu yapmak istiyorsanız Limanağzı Port Beach Hotel Kaş'ta eşsiz bir tatil, Kekova tekne gezisi ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
599 TL
Eğitim: İngiliz Kültür Taksim ile İngilizce Eğitimi!

Dünyaya eklemlenmek, kariyerinizde, sosyal yaşamınızda ya da eğitim hayatınızda herkesten bir adım önde olmak istiyorsanız İngilizceyi profesyonellerden öğrenmeniz şart. Bugünün Groupon'uyla işi en iyilerinden öğrenin; İngiliz Kültür ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Kurs: Özel Hocalardan Yüzme Dersi!

Dünyanın en keyifli sporu yüzme. Üstelik suyun içinde tüm kaslarınız çalışıyor ve sıkılaşıyorsunuz. Bu Groupon'la yüzme keyfinden mahrum kalmayacaksınız. Özel hocalardan sayesinde yüzme bilmiyorsanız bile öğrenebilir, biliyorsanız da ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Sonix Plate ve Kavitasyon ile Forma Girin!

Nişantaşı'nın şık ve hijyenik atmosferi, son teknoloji cihazları ve profesyonel ekibi ile vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan New York Güzellik yaza girerken fazla kilolardan kurtulup daha sıkı bir vücuda sahip olmanız için sizi ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
7,50 TL
Yeme/İçme: Beyce Döner'de Leziz İskender Menü!

Cızır cızır yanan ateşte pişen ve sıcacık ekmekle buluşan döner lezzetlerini sevmeyen yoktur. Bugünün Groupon'u sizi leziz döner parçalarının yoğurt, pide ve halis tereyağıyla buluşma noktasında, lezzetin zirvesinde yer alan İskender'le ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile İncelin!

Geçmişe gidip kendinize, uzun ve sıkıntılı diyetlerle uğraşmak yerine hayatın tadını çıkarmayı tembihlemek için zaman makinanız hazırsa, bu Groupon ile zahmetsiz ve kolayca incelin! Profesyonel ekibi ile Nish Güzellik size Soğuk Lipoliz ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Vitaminli Oksijen Terapi ve Ozon Aktif ile Profesyonel Cilt Bakımı!

Profesyonel kadrosu ve yenilikçi yapısı ile en gelişmiş teknolojiyi kullanarak konuklarının ihtiyaç duyduğu tüm uygulamaları hassas, özenli ve güvenilir bir şekilde sunan MD Beauty Life, cildinizi yenilemeniz için bugünün Groupon'uyla size ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ürün: M.A.C 24 Parça Profesyonel Fırça Setiyle Kaliteli Makyaj!

Sıradan aplikatörlerle, ya da ellerinizle yaptığınız makyajınız yüzünden arkadaşlarınızın size Cadılar Bayramı'nın hangi gün olduğunu hatırlatmasından sıkıldıysanız bugünün Groupon'una bir göz atın! 24 parça M.A.C Profesyonel Makyaj Fırça ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Boy Uzatıcı Silikon Topuk Kapınıza Teslim!

Boyunuzun kısalığından şikayet ediyor; ancak yüksek topuklu, ağır ve rahatsız ayakkabılar giymekten de hoşlanmıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Plantilla Discreta silikon gizli topuk, boyunuzu tam 5 cm. uzatmakla kalmıyor; şeffaf ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Araba Koltuk Arkası Düzenliyici ile Yolda Hayat Daha Kolay!

Aracınızın içindeki eşyaları bir türlü düzene sokamıyor ve savaş alanına dönmüş aracınızda aradığınız eşyayı bulamıyorsanız bu günün Groupon'u sizi çok sevindirecek bir ürünle karşınızda! Bu Groupon araba koltuk arkası düzenleyici "Seat ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
89 TL
Sağlık: By Sağlıklı Yaşam'dan İntolerans Testi ve Kontrol Seansı 89 TL!

Sebebi bir türlü bulunamayan baş ağrıları, kilo verememe problemleri, yorgun uyanma sendromu ile vedalaşın! Cildinizin olur olmadık yerlerde tepki vermesine bir son verin! Bedeninizi keşfedin, hayatınızın keyfini çıkarın! Bu Groupon ile By ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
54 TL
Aktivite: Atlıtur Kulübü'nden Eğlenceli Bir Bahar Aktivitesi!

Sevgilinizle, ailenizle ya da arkadaşlarınızla güzel havaların tadını çıkarmanız için eğlenceli, sıradışı ve keyifli bir bahar aktivitesi bugünün Groupon'unda! Atlıtur Kulübü güvencesiyle 30 dakikalık atla safari turu ile doğanın kucağında ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
109 TL
Güzellik: Varislerinizden Kurtulun!

Varis, tüm kadınların en büyük derdi. Hem kötü bir görünüme, hem de bacakta sızılara neden olan varis derdi, bugünün Groupon'uyla son buluyor! Mezo Güzellik ile Skleroterapi sizi bekliyor! Mucizevi skleroterapi uygulamasıyla iğnesiz, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49,90 TL
En Güzel Anılarınız Albüm Olsun!

Hayat, zamanı bir an için dondurup içinde yaşamak istenen karelerle doludur. Çocukluğunuzda unutamadığınız çocukluk aşkınızla çektirdiğiniz ilk ve son fotoğrafta ya da bebeğinizin her şeyden habersiz kuvözde yattığı dakikalarda... Tüm bu ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap