Sushico'daki Harcamanız 49tl/Daylight'tan 5 Dil Eğitimi/Sıla Konseri

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 27.03.2012
Yeme/İçme: SushiCo ile Uzak Doğu Lezzetleri Kapınızda!
Kurs: Daylight'tan 5 Dilde Eğitim!
Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
49 TL
15 yıldır Uzak Doğu'nun kışkırtıcı lezzetlerini tutkunlarıyla buluşturan SushiCo, damaklarınızda iz bırakan tatları Groupon farkıyla kapınıza getiriyor! SushiCo'nun tüm menüsünde yararlanabileceğiniz 80 TL değerindeki Groupon'unuz ile ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
87%
Fiyat
99 TL
İngilizce konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Daylight Kadıköy'de İngilizce, Almanca, Rusça, İtalyanca ya da İspanyolca ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
115 TL
FULL Akaryakıt Alımlarında %7'ye Varan İndirime Ek %8 Groupon İndirimi!

Deponuzu, dünya standartlarındaki kalite ve cebinizi ısıtacak fiyatlarla doldurmak için akaryakıt sektörünün liderlerinden FULL, sizi bekliyor!  Benzin, Motorin, LPG, tüm akaryakıtlarda FULL'un resmi pompa fiyatları üzerinden uyguladığıı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Konser: Ülker Arena'da Sıla Konseri!

Her geçen gün başarılarıyla adından söz ettiren Sıla, yeni ve eski parçalarından oluşan repertuarı ile Ülker Arena sahnesinde! İlk sahne tecrübelerini lise yıllarında edinen Sıla Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarında korist ve ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Diay Güzellik ile Bahar Tazeliği Yaşatan Bakım Paketleri!

Kışın ışıltısını kaybeden saçlarınızı tek seferde yaza hazırlamak, saçlarınızla tüm imajınızı değiştirmek, tırnaklarınızı profesyonel bakımlarla buluşturmak kısacası baharla birlikte yenilenmek isterseniz, bu Groupon ile Diay Güzellik'e ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla profesyonel uzmanlar ile özenli uygulamalar bir arada! Femi Güzellik'ten Power Ride ile incelme bakımları sizlerle! Yararlanabileceğiniz Bakım Paketleri: 6 Seans Power Ride Titreşimle Zayıflama  8 Seans Power Ride ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
39 TL
Eğitim: Kadıköy Caan Spor Kulübü ile 1 Aylık Voleybol ve Basketbol Kursları!

Çocuğunuzun enerjisini ve becerisini, uzmanların yardımıyla spora yönlendirmek için Caan Spor Kulübü, 6-12 yaş grubuna yönelik basketbol ya da voleybol eğitimiyle çocukların ve gençlerin gelişimine destek oluyor! Bilimsel araştırmaların da ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Kozyatağı Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
250 TL
Konaklama: Aquapark Hotel Kaş'ta Rüya Gibi Tatil!

Tatil planları yapmaya başladığınız bu günlerde deniz, kum güneşin tadını çıkarmak, kışın tüm yorgunluğunu üzerinizden atarak bol bol güneş banyosu yapmak istiyorsanız Limanağzı Port Beach Hotel Kaş'ta eşsiz bir tatil, Kekova tekne gezisi ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
54 TL
Eğitim: Fotoğrafçılığa İlk Adımınızı Atın!

Fotoğraf eğitimi almak istiyor ve güvenebileceğiniz, zevk alacağınız bir eğitim anlayışı sunan adres arıyorsanız, bugünün Groupon'u sizi beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir isimle buluşturuyor! Yalnızca sınıf eğitimleri ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Ağva Paradise Hotel'de Romantik Buluşma!

El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara... Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sürpriz yapın ve Ağva'da mevsimi doyasıya yaşayabileceğiniz bir tatile çıkın! Ağva ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Kuru Temizlemeniz Air Press'ten!

Gömlekler, elbiseler ve bir türlü ütülenemeyen inatçı kumaşlar... Lekesi çıkmadı diye vedalaştığınız tüm kıyafetlerinize yeniden "merhaba" deyin! Air Press'in Göztepe şubesinden kuru temizlemeniz hazır! Air Press Profesyonel Kuru ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
300 TL
Aktivite: Tarkim ile Deniz Uçuşu Deneyimi Yaşayın!

Yaşadığımız dünyaya yukarıdan bakabilmek, yer yüzündeki engellere takılmadan özgürce hareket edebilmek her zaman hayallerini süslemiştir insanların. Bugünün Groupon'uyla bir günlüğüne pilot siz olun ve bu özgürlüğün tadını Tarkim Academy ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
999 TL
Bakım: Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor!  Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'ten 10 ve 20 Seanslık Power Plate!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotlarından biri olan Power Plate ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla günde yalnızca on dakikanızı ayırarak ideal vücut ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
35 TL
Hizmet: Procleanist ile Evinize Bahar Temizliği!

Yazı pırıl pırıl bir evle karşılamak ve sevdiklerinizle hijyenik bir yaşam alanında zaman geçirmek için bahar temizliğine başlamak istiyor fakat gözünüzde büyütüyorsanız bu Groupon size geliyor! Halılar ve koltuklar dokuları nedeniyle ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ürün: M.A.C 24 Parça Profesyonel Fırça Setiyle Kaliteli Makyaj!

Sıradan aplikatörlerle, ya da ellerinizle yaptığınız makyajınız yüzünden arkadaşlarınızın size Cadılar Bayramı'nın hangi gün olduğunu hatırlatmasından sıkıldıysanız bugünün Groupon'una bir göz atın! 24 parça M.A.C Profesyonel Makyaj Fırça ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Boy Uzatıcı Silikon Topuk Kapınıza Teslim!

Boyunuzun kısalığından şikayet ediyor; ancak yüksek topuklu, ağır ve rahatsız ayakkabılar giymekten de hoşlanmıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Plantilla Discreta silikon gizli topuk, boyunuzu tam 5 cm. uzatmakla kalmıyor; şeffaf ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Adana Metrelik Kolcu Restaurant'tan Dev Kebap Menüsü!

Muhteşem bir dost sofrasına oturup ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Fındık lahmacun, semsek pide, ezme, panço, salatalar, tatlı, çay, kahve ve tabii ki ünlü metrelik karışık kebap sizi ve dostlarınızı bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Bahara İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
10,90 TL
Yeme/İçme: Pizza Towers Lezzetleri Kapınızda!

Taze hamurun üzerine çeşitli malzemelerin bir dans figürü gibi yerleştirilmesi ve fırında altı çıtır çıtır, üstü yumuşacık sıcacık bir lezzete dönüşmesinin adıdır pizza. Pizza, insanlık tarihinin belki de en eski "favori yemeği" Bilim ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap