Büyükada Prenses Koyu'na Girişler / Rahmi Koç Müzesi Halat Restaurant ve Kanlıca Paysage Restaurant'ta İftar Keyfi

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Rahmi Koç Müzesi Halat Restaurant'ta Altın Boynuz manzarası ve Canlı Fasıl eşliğinde iftar keyfi 55 TL'den başlayan fiyatlarla!
Kanlıca Paysage Restaurant'ın muhteşem deniz manzarası ile Canlı Fasıl eşliğinde İftar keyfi 70 TL yerine 49 TL! (Ramazan boyunca geçerli!)
Point Hotel Barbaros'ta Ödüllü Usta Serdar Özkan'dan lezzetler ve Çeşm-i Bülbül Fasıl Ekibi ile İftar 55 TL! (2, 4 ve 10 Kişilik seçenekleriyle!)
Kartal Titanic Business Hotel'de Ramazan boyunca haftanın her günü geçerli zengin Açık Büfe İftar Yemeği 59 TL yerine 39 TL!
Titanic City Taksim Compass Bar & Restaurant'ta İftar Keyfi 49 TL'den başlayan fiyatlarla! (10 kişilik, 20 kişilik ve 50 kişilik seçenekleri ile)
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Titanic Hotel Bayrampaşa'da Ramazan boyunca geçerli Açık Büfe İftar Yemeği 65 TL yerine 39 TL!
Ramazan Ayı boyunca Divan İstanbul Asia ayrıcalığı ile yaşayacağınız açık büfe İftar Keyfi 45 TL! (4 Kişi 169 TL!)
Ataköy Nossa Costa'da enfes lezzetlerden oluşan İftar Menüsü 75 TL yerine sadece 49 TL!
Kartal Ünlüer Restaurant'da Ramazan boyunca geçerli İftar keyfi 50 TL yerine 34 TL!
Kartal Titanic Business Hotel'de; Havuz,Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Locanium, Kar Çeşmesi ve Macera Duşu Kullanımları 29 TL'den başlayan fiyatlarla!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde İftar keyfi size özel sadece 65 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü size özel fiyatıyla sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
İhtiyaç Akademi'den Türkiye genelinde 85 şubede geçerli "Haydi Benimle Memur Ol" kampanyası KPSS Eğitimleri 490 TL'den başlayan fiyatlarla!
Günün yorgunluğunu atıp hoş bir vakit geçirmek için, son derece çekici olanaklara sahip Kavaklıdere Midas Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Açık Büfe Kahvaltı 300 TL yerine 135 TL!
Hayalinizdeki dümdüz karın bölgesine zahmetsizce kavuşun! Slim Patch Mıknatıslı Göbek Bandı 49 TL yerine %60 grupfoni fırsatıyla 19 TL!
Arçelik K 1260 RHB Rendeli Hand Blender 175 TL yerine %37 indirimle sadece 111 TL!
Temizlikte devrim! Yeni Nesil H2O Mop X5 Buharlı Temizleyici 300 TL yerine %76 grupfoni fırsatıyla 74,90 TL!
NEW BALANS, ADIDAS, VANS 59 TL!... Bunlarmarka.com'dan yapacağınız alışverişlerde geçerli 3 TL'lik indirim çeki ile Dünya Markaları sadece 59 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL!
SOLAR BEACH'e Şezlong ve Şemsiye dahil Hafta Sonu Giriş 30 TL (SINIRLI SAYIDA)! Hafta içi giriş ücreti 18,75 TL; Kahvaltı Keyfi 15 TL!
Büyükada Yörük Ali Turistik Tesisleri'nde 1 Kişi Plaj Girişi, Şezlong, Şemsiye, Duş, Kabin kullanımı, Ulaşım, ve Hamburger Menü 40 TL yerine 21,90 TL!
Kadıköy NB Güzellik'te; NB Güzellik'te; 5'er seans Kavitasyon ve Lenf Drenaj 250 TL yerine sadece 29 TL!
Marma Otel İstanbul'da Havuz Girişi ve 1 adet Soft İçecek hafta içi günlerde 35 TL; hafta sonları 45 TL! (15 Eylül'e kadar geçerli!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap