Williams Car Care'de Araç Bakım Paketi / Sarıyer Enhar Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Bakım / Kartal Samare Restaurant'ta İftar

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Formula 1'in güçlü markası Williams Türkiye'de! Araç Temizlik ve Koruma Paketleri 49 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni fırsatında!
Sarıyer Enhar Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde; Çikolata Maskesi ya da Vitaminli Cilt Bakımı 29,90 TL, Profesyonel Cilt Bakımı 49,90 TL!
Eşsiz deniz ve adalar manzarasına karşı İftar Keyfi! Kartal Samare Restaurant'ta zengin İftar Menüsü 60 TL yerine sadece 34,90 TL!
Bayramda rafting heyecanı! Body Rafting'ten; Tüm Ekipmanlar, Rehberlik ve Sigorta dahil Melen Çayı'nda Günübirlik Rafting 120 TL yerine 55TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde İftar keyfi size özel sadece 65 TL!
Tulipa Spa Health Club Harbiye Crowne Plaza, Bakırköy Titanic Port Hotel ve Cevahir Hotel Asia şubelerinde Masaj Keyfi 79 TL'den başlayan fiyatlarla!
Taşdelen Motor ve Doğa Sporları'nda; Paintball Oyunu 14,90 TL; ATV ile 60 dakikalık Safari Turu 80 TL! (Kahvaltı dahil Paintball ve Safari 69 TL!)
Kartal Titanic Business Hotel'de Ramazan boyunca haftanın her günü geçerli zengin Açık Büfe İftar Yemeği 59 TL yerine 44 TL!
Point Hotel Barbaros'ta Ödüllü Usta Serdar Özkan'dan lezzetler ve Çeşm-i Bülbül Fasıl Ekibi ile İftar 55 TL! (2, 4 ve 10 Kişilik seçenekleriyle!)
Titanic Hotel Bayrampaşa'da Ramazan boyunca geçerli Açık Büfe İftar Yemeği 65 TL yerine 49 TL!
The Green Park Pendik Hotel'de Canlı Fasıl ve deniz manzarası eşliğinde haftanın her günü geçerli Açık Büfe İftar keyfi 85 TL Yerine 49 TL!
Ramazan Ayı boyunca Divan İstanbul Asia ayrıcalığı ile yaşayacağınız açık büfe İftar Keyfi 45 TL! (4 Kişi 169 TL!)
Kemer Queen Elizabeth Spa Hotel'de kişi başı 1 Gece Ultra Her Şey Dahil Konaklama 99,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Ekim'e kadar geçerli!)
Ulaşım, Konaklama ve 3 ya da 4 Tekne Turu dahil Karya Turları 299 TL'den başlayan fiyatlarla! (7 ve 8 Ağustos hareketle!)
Kilo vermek, forma girmek artık çok kolay! NNB Bilinçaltı Kodlama ile Zayıflama Seti 210 TL yerine sadece 44,90 TL!
Dolgun göğüslerin sırrı Guava Apex Breast Kapsül (600 mg) 69 TL yerine 44,90 TL!(Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Viscoleff'ten yıkanabilir, örme kumaş, tam ortopedik Visco Boyun Destek Yastıkları 21,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Gerçek hayatın ötesinde bir mobil deneyimi! Samsung i9200 Galaxy Mega 6.3 16GB 1640 TL yerine 1185 TL! (Siyah ve Beyaz renk seçenekleri ile)
Birbirinden şık çantalar grupfoni özel indirimiyle sizin olsun! Kipling.com.tr'de 20 TL ve 50 TL'lik Hediye Çekleri 3 TL'den başlayan fiyatlarla!
Muhteşem manzaralı Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Zengin İftar Menüsü 70 TL yerine sadece 39,90 TL!
Kurtköy - Pendik Crowne Plaza İstanbul Asia'da Tasavvuf Müziği eşliğinde İftar keyfi sadece 44 TL! (4 Kişilik seçeneği ile!)
Bostancı Beauty Park Nilgün Yeyin'de istenmeyen tüy sorununuzu çözecek 3, 4 ve 5 farklı bölge için 1 Yıllık uygulama 339 TL'den başlayan fiyatlarla!
Çakır Usta Tekneleri'nde Canlı Fasıl eşliğinde Boğaz Turu ve Hatay lezzetleri ile donatılmış menü ile yaşayacağınız iftar keyfi 70 TL yerine 39 TL!
Kanlıca La Blanche Poissonne'de 2 adet Meşrubat ya da 2 Kadeh Alkollü Yerli İçki ile lezzet dolu Balık Menüleri 55 TL'den başlayan fiyatlarla!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap