Tulipa Spa Health Club'da Masaj / Ataköy Nossa Costa'da İftar / Büyükada Prenses Koyu

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Tulipa Spa Health Club Harbiye Crowne Plaza, Bakırköy Titanic Port Hotel ve Cevahir Hotel Asia şubelerinde Masaj Keyfi 79 TL'den başlayan fiyatlarla!
Ataköy Nossa Costa'da enfes lezzetlerden oluşan İftar Menüsü 75 TL yerine sadece 49 TL!
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Titanic Hotel Bayrampaşa'da Ramazan boyunca geçerli Açık Büfe İftar Yemeği 65 TL yerine 49 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde İftar keyfi size özel sadece 65 TL!
Point Hotel Barbaros'ta Ödüllü Usta Serdar Özkan'dan lezzetler ve Çeşm-i Bülbül Fasıl Ekibi ile İftar 55 TL! (2, 4 ve 10 Kişilik seçenekleriyle!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Büyükada Yörük Ali Turistik Tesisleri'nde 1 Kişi Plaj Girişi, Şezlong, Şemsiye, Duş, Kabin kullanımı, Ulaşım, ve Hamburger Menü 40 TL yerine 21,90 TL!
Suada Club Aslan Restauranta Ege Lezzetlerinden oluşan akşam yemeği size özel fiyatla 65 tl ! (Haftanın her günü geçerli!)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL!
Küçükyalı Nanna Restaurant'da Ramazan Ayı boyunca Canlı Fasıl eşliğinde İftar Yemeği 65 TL yerine 39 TL!
Kartal Titanic Business Hotel'de Ramazan boyunca haftanın her günü geçerli zengin Açık Büfe İftar Yemeği 59 TL yerine 39 TL!
NEW BALANS, ADIDAS, VANS 59 TL!... Bunlarmarka.com'dan yapacağınız alışverişlerde geçerli 3 TL'lik indirim çeki ile Dünya Markaları sadece 59 TL!
Bağdat Resort Kocaeli'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 220 TL yerine sadece 179 TL! (Bayram dahil 15 Eylül'e kadar geçerli!)
Şeker Bayramı tatiline özel 3 Gece 4 Gün Ulaşım dahil Antalya Olympos Turu 450 TL yerine %45 indirimle sadece 249 TL!
Hoşgörü Diyarı'na huzurlu yolculuk! Dedeman Hotel'de 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama dahil Konya Turu 149 TL! (Ramazan boyunca her Cuma hareketle!)
iPhone sahiplerine grupfoni'den süper fırsat! iPhone 4 ve 4S uyumlu 13'lü Aksesuar Seti 80 TL yerine sadece 19,90 TL!
Evde pişireceğiniz pizzalar için en büyük yardımcınız Arnica Elektro Tava 409 Pizza Tavası 85 TL yerine %25 grupfoni indirimiyle sadece 64 TL!
Braun kalitesi ile daha sağlıklı ve mükemmel biçimli saçlar! Braun Saç Kurutma Makinesi 1900 Watt 139 TL yerine sadece 79 TL!
Eşsiz bir doğa, yemyeşil bir bahçe.. Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de 1 Porsiyon Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay eşliğinde Kahvaltı Tabağı 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Yeniköy F. Erdilli Gourmet Slow Food'da denize nazır İftar keyfi 60 TL yerine 35 TL! (2, 4, 10 Kişilik seçenekleri ile!)
The Green Park Bostancı Hotel'de Canlı Fasıl eşliğinde Ramazan'ın gelenekselliğini yaşayacağınız Açık Büfe İftar 45 TL! (2 ve 4 Kişi seçenekleriyle!)
The Green Park Hotel Merter'in yemyeşil bahçesinde bol çeşitli Açık Büfe İftar keyfi 75 TL yerine 44,90 TL!
Çengelköy Güzeltepe Hayde Cafe & Restaurant'da Ramazan boyunca boğaz manzarası eşliğinde İftar keyfi 24,90 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap