Suada Club ve Rahmi Koç Müzesi Halat Restaurant'ta İftar Keyfi / İstinye Meyyali Restaurant'ta Açık Büfe Kahvaltı

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde İftar keyfi size özel sadece 65 TL!
Rahmi Koç Müzesi Halat Restaurant'ta Altın Boynuz manzarası ve Canlı Fasıl eşliğinde iftar keyfi 55 TL'den başlayan fiyatlarla!
İstinye Meyyali Restaurant'ta asırlık çınar ağaçları altında Açık Büfe Kahvaltı keyfi 26,90 TL! (8 Eylül'e kadar geçerli!)
Cevahir Hotel İstanbul Asia'da Tasavvuf Müziğinin huzur veren melodileri eşliğinde Açık Büfe İftar Menüsü 59 TL yerine sadece 49 TL!
Eşsiz bir doğa, yemyeşil bir bahçe.. Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de 1 Porsiyon Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay eşliğinde Kahvaltı Tabağı 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Titanic City Taksim Compass Bar & Restaurant'ta İftar Keyfi 49 TL'den başlayan fiyatlarla! (10 kişilik, 20 kişilik ve 50 kişilik seçenekleri ile)
Louis Olympia ile 3 Gece 4 Gün ROS DIŞ KABİNDE TAM PANSİYON KONAKLAMA, Gecelik Bahşişler ve Özel İçecek Paketi dahil Yunan Adaları-Atina Turu 599 TL!
Küçükyalı Bahçemm Et Mangal'da Ramazan boyunca geçerli İftar Yemeği 30 TL yerine 19,90 TL!
Kartal Titanic Business Hotel'de Ramazan boyunca haftanın her günü geçerli zengin Açık Büfe İftar Yemeği 59 TL yerine 39 TL!
Point Hotel Barbaros'ta Ödüllü Usta Serdar Özkan'dan lezzetler ve Çeşm-i Bülbül Fasıl Ekibi ile İftar 55 TL! (2, 4 ve 10 Kişilik seçenekleriyle!)
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Sarıyer Enhar Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde; Bay ve Bayanlar için istenmeyen tüylerden kurtulmaya yardımcı uygulama 6 seans 49 TL, 8 seans 89 TL!
İstenmeyen tüylerden kurtulun tatilin tadını çıkarın! NK Med Güzellik'te; İstenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı Tüm Vücut uygulaması 199 TL!
Kanlıca Paysage Restaurant'ın muhteşem deniz manzarası ile Canlı Fasıl eşliğinde İftar keyfi 70 TL yerine 49 TL! (Ramazan boyunca geçerli!)
Şile Violet Park Otel'de Şeker Bayramı'na özel 2 Kişi 2 Gece Oda Kahvaltı Konaklama 740 TL yerine 579 TL!
Grand Kurdoğlu Otel'de Her Şey Dahil Konaklama ile 4 Gece 5 Gün Ionya - Pamukkale Turu ya da Ionya - Tekne Turu Şeker Bayramı'na özel 389 TL!
Arçelik K 1260 RHB Rendeli Hand Blender 175 TL yerine %37 indirimle sadece 111 TL!
Temizlikte devrim! Yeni Nesil H2O Mop X5 Buharlı Temizleyici 300 TL yerine %76 grupfoni fırsatıyla 74,90 TL!
NEW BALANS, ADIDAS, VANS 59 TL!... Bunlarmarka.com'dan yapacağınız alışverişlerde geçerli 3 TL'lik indirim çeki ile Dünya Markaları sadece 59 TL!
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü size özel fiyatıyla sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Titanic Hotel Bayrampaşa'da Ramazan boyunca geçerli Açık Büfe İftar Yemeği 65 TL yerine 39 TL!
Ramazan Ayı boyunca Divan İstanbul Asia ayrıcalığı ile yaşayacağınız açık büfe İftar Keyfi 45 TL! (4 Kişi 169 TL!)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap