Kanlıca La Blanche Poissonne'de Balık Menüsü / Kartepe Park Otel'de Konaklama /Bayram Özel 3 Gece 4 Gün Kuşadası - Efes Deniz Turu

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Kanlıca La Blanche Poissonne'de 2 adet Meşrubat ya da 2 Kadeh Alkollü Yerli İçki ile lezzet dolu Balık Menüleri 55 TL'den başlayan fiyatlarla!
Kartepe Park Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 200 TL yerine 99 TL! (Havuz Kullanımı dahil!)
4 Yıldızlı Otelde Her Şey Dahil Konaklama ve Ulaşım dahil Şeker Bayramı'na Özel 3 Gece 4 Gün Kuşadası - Efes Deniz Turu 299 TL!
Dağınık duran ayakkabılara son! 10 Katlı Ayakkabılık Shoe Rack 49 TL yerine %60 grupfoni indirimiyle sadece 19,90 TL!
Birbirinden şık çantalar grupfoni özel indirimiyle sizin olsun! Kipling.com.tr'de 20 TL ve 50 TL'lik Hediye Çekleri 3 TL'den başlayan fiyatlarla!
Şeker Bayramı için özel tasarım kutusunda çikolatalar! Bind Chocolate'dan Özel Kutusu içerisinde Bayram Çikolataları 19,50 TL'den başlayan fiyatlarla!
Bostancı Beauty Park Nilgün Yeyin'de istenmeyen tüy sorununuzu çözecek 3, 4 ve 5 farklı bölge için 1 Yıllık uygulama 339 TL'den başlayan fiyatlarla!
Çakır Usta Tekneleri'nde Canlı Fasıl eşliğinde Boğaz Turu ve Hatay lezzetleri ile donatılmış menü ile yaşayacağınız iftar keyfi 70 TL yerine 39 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde İftar keyfi size özel sadece 65 TL!
İstediğiniz vücuda kavuşma fırsatı grupfoni'de! Este Almond'da; 25, 35 ve 40 seanstan oluşan bölgesel incelme paketleri 99 TL'den başlayan fiyatlarla!
Tulipa Spa Health Club Harbiye Crowne Plaza, Bakırköy Titanic Port Hotel ve Cevahir Hotel Asia şubelerinde Masaj Keyfi 79 TL'den başlayan fiyatlarla!
Muhteşem manzaralı Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Zengin İftar Menüsü 70 TL yerine sadece 39,90 TL!
The Green Park Pendik Hotel'de Canlı Fasıl ve deniz manzarası eşliğinde haftanın her günü geçerli Açık Büfe İftar keyfi 85 TL Yerine 49 TL!
Kurtköy - Pendik Crowne Plaza İstanbul Asia'da Tasavvuf Müziği eşliğinde İftar keyfi sadece 44 TL! (4 Kişilik seçeneği ile!)
Samsung GALAXY S4 grupfoni'de! Her özelliği günlük hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanan Samsung Galaxy S4 1.999 TL yerine 1.565 TL!
The Green Park Hotel Merter'in yemyeşil bahçesinde bol çeşitli Açık Büfe İftar keyfi 75 TL yerine 44,90 TL!
Via-Port, kuruluşunun 5. Yılına özel konser şöleni! 26 Temmuz'da gerçekleşecek GÖKHAN TÜRKMEN Konserini sahne önünden izleme İmkanı sadece 20 TL!
Boutique Princess Hotel Ümraniye, Asia Princess Hotel ve Princess Hotel Ortaköy'de Ramazan boyunca İftar keyfi 34,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Ramazan Ayı boyunca Divan İstanbul Asia ayrıcalığı ile yaşayacağınız açık büfe İftar Keyfi 45 TL! (4 Kişi 169 TL!)
Nes Club'da Bayanlara Özel Jakuzi, Sauna, Sıcak Su Havuzu, Buhar Odası, Şok Havuzu, Fitness Kullanımı ve Ayak Masajı dahil Hamam Keyfi 29,90 TL!
Point Hotel Barbaros'ta Ödüllü Usta Serdar Özkan'dan lezzetler ve Çeşm-i Bülbül Fasıl Ekibi ile İftar 55 TL! (2, 4 ve 10 Kişilik seçenekleriyle!)
Sirkeci Hotel Prince İstanbul'da; iftar keyfinize lezzet katacak menüler 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap