Ağva Beyaz Ev'de Romantik Tatil/2 Kişilik İçkili Kebap Menü 55 tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 06.02.2012
Konaklama: Ağva Beyaz Ev'de Çift Kişilik Eşsiz Tatil!
Yeme/İçme: Karaca Restaurant'ta Limitsiz İçki Eşliğinde Leziz Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
149 TL
Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da cenneti yaşayın! Ağva Beyaz Ev'de hafta içi, hafta sonu ve Sevgililer Günü konaklama paketleri sizlerle! Ağva'ya gelmeden, yemyeşil yollarda başlarsınız keyif almaya, İstanbul'un yanı başında bir o kadar da ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Kozyatağı'nda yıllardır konuklarına özenle hizmet veren Karacan Restaurant, şimdi sizleri enfes çeşitlerden oluşan menüsü ile buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla zengin menünüz gününüzü taçlandıracak! Karaca Restaurant, 150 kişilik konuk ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
82%
Fiyat
69 TL
Bakım: Suadiye Myramed'den Botoks Etkili Vital Lifting ve Derinlemesine Cilt Bakımı!

Mevsimin sert koşulları, soğuk hava, kir, toz ve zaman cildinizi gittikçe yıpratır ve cildinizdeki nem dengesinin kaybolmasına neden olur.    Sıradan bir bakım, birkaç günlüğüne cildinizi olduğundan daha iyi gösterebilir; ancak geçen ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Türk Balon Cafe'de Açık Büfe Brunch Keyfi!

Pazar sabahları keyif zamanıdır. Biten haftanın stresinden ve yorgunluğundan arınmış, huzur dolu anların toplamıdır. Siz de haftanın son gününün sabahını zengin bir brunch ile süslemek isterseniz bu Groupon ile Türk Balon Cafe'ye ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3,50 TL
Ürün: Akide Şekerli, Çikolatalı ve Lokumlu Buketler!

Klasik çiçek ve hediye gönderme anlayışının değiştiği bu yıllarda, farklılaşma yoluna gidenlere bir alternatif oluşturan Akidebuket.com; akide şekerli, çikolatalı ve lokumlu buketlerle bugünün Groupon'unda! Dostlarınıza, iş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Ünlü Oyunculardan Aşk Kokusu!

İnsanların topluca izlemekten zevk aldıkları şeyler arasında kavgalar, inşaatlar ve Akdeniz Foku Badem sayılabilir. Sanat yapıtlarının bunlardan farkı, gerçekten insanların izlemesi için sahnelenmeleridir. Bugün keyifli bir seyirliğe ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
15,90 TL
Ürün: Foto Hayat'ta Profesyonel Stüdyo Çekimi ve Baskı!

"Fotoğraflarda çirkin çıkıyorum" ya da "Yeterince fotojenik değilim" gibi kuşkularla fotoğraf çektirmekten kaçınanlardansanız, bugünün Groupon'una göz atın! Türkiye'nin en ünlü fotoğraf stüdyolarından Foto Hayat, sizi anılarınızı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Pratik, Şık ve Çok Amaçlı Ahşap Raf!

Ahşabın kalitesini ve doğallığını ev ya da ofisinizin her köşesinde keyifle kullanabileceksiniz! Bugünün Groupon'uyla çok amaçlı ahşap raf sizlerle! Çok kolay monte edebileceğiniz ahşap raf 74 cm x 3 sıra rafı ve 26 cm derinliği sayesinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Sihirlieldiven.com'dan Dokunmatik Eldivenler!

Kışın kendini en çok hissettirdiği bu günlerde eldivensiz dışarı çıkmak neredeyse imkansız. Telefonunuz çaldığında dokunmatik ekrana eldiveninizle dokunmanız da ne yazık ki fayda etmiyor ve elleriniz her telefon çalışında kışın soğuğuna ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Pazarlama-Satış Semineri!

Türkiye'nin girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, sizi sertifikalı pazarlama ve satış başlıklı seminere davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla siz de Baybars Altuntaş'ın yolundan ilerleyebilir, pazarlama ve satış sektörünün tüm incelikleriyle ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Dalyan Club'ta Zengin Serpme Kahvaltı ile Güne Güzel Başlayın!

Kahvaltının sıradan bir öğün değil; günün ilk ödülü olduğunu bilenler özen gösterirler sabahlara. Bugünün Groupon'uyla kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu bir kez daha anlayacaksınız! Fenerbahçe Dalyan Club güzel bir sabahı seçkin ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Spor: High Performance'ta Power Plate ile İncelin!

Belki vakitsizlikten, belki masa başının insanı kendisine demirleyen hareketsizliğinden ya da en yaygın sebepten; yemek yemenin cazibesinden kurtulamadığınızdan formdan düştünüz, fazla kilolara teslim oldunuz. Bugünün Groupon'uyla kilo ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
65 TL
Hizmet: Aracınız Pırıl Pırıl!

İlk günkü gibi görünen ve derinlemesine temizlikle buluşmuş bir araca sahip olmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u, VIP Oto Yıkama'dan iç-dış yıkama, hızlı cila, antibakteriyel iç temizlik ve hızlı cila hizmetlerini sizinle buluşturuyor! ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Güzellik: 2,5 Saatlik Sıkılaşma Programı ile En Az 2 cm. İncelin!

Soğuk havalarda vücudunuzun hareketi azalır, karbonhidrat ihtiyacınız artar ve yağ yakımı yavaşlar. Bölgesel kilo problemlerine, az miktarda su tüketiminden kaynaklanan selülit sorununa ve soğuk havaların koltuğa demirleyen baskısına ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
99 TL
Tatil: Adalar Manzaralı Odalarda Konaklayın!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
49,90 TL
Eğitim: Pipa Sanat Evi'nde Yetenekleriniz Uyanıyor!

Bir enstrümanın notalarına dokunup iç dünyanızı ifade etmek istiyor, güzel sanatlara hazırlanıyor ya da yepyeni bir hobiye zaman ayırmak istiyorsanız, Pipa Sanat Evi sizi gitar kursuyla buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla içinizdeki ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Yılların İzini Yüzünüzden Silin!

Cildiniz yaşınız konusunda dedikodu yapmaya başladıysa, gençlik sırrınıza yeniden kavuşun! Bu Groupon ile Bağdat Caddesi Daisy Güzellik'e gelin, dört aşamalı bakım ile gençleşin, tazelenin, cildinizin güzelliğini ortaya çıkarın! Tüm ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
69 TL
Hizmet: Sevgilinize Kendi Single'ınızı Hediye Edin!

Bir yıl boyunca sevdiğinizle iyi kötü birçok şey yaşadınız. Zaman oldu birlikte üzüldünüz; zaman oldu en güzel günleri, en özel anları paylaştınız. Şimdi ise sizin; ikinizin en özel günü geliyor; 14 Şubat. Her yerin kırmızı kalpler ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,75 TL
Aktivite: Erkan Can, Cem Davran, Yıldıray Şahinler ve Bahtiyar Engin Kıltaç Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve Tuğçe Kıltaç'ı aynı sahnede görmek istiyorsanız, bugünün Groupon'unu kaçırmayın! İstanbul Halk Tiyatrosu, Alevli Günler oyunuyla 7 Şubat Salı günü seyircisiyle buluşuyor! İstanbul Halk Tiyatrosu ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
79 TL
Sağlık: Gıda İntolerans Testi!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyato: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Kozyatağı Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap