İntolerans Testi 79tl/Metrelik Kolcu Kebap/20 Seans PowerPlate 49tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 02.02.2012
Sağlık: 120 Gıdayı Kapsayan İntolerans Testi 600 TL Yerine 79 TL!
Yeme/İçme: Metrelik Kolcu Kebap'ta Muhteşem Sofra!
Fırsata Bak »
İndirim
87%
Fiyat
79 TL
Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Muhteşem bir dost sofrasında ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Groupon ile Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'tan bol çeşit zengin menüler sizlerle! Menünüz: Fındık lahmacun Şemşek pide İçli köfte Tulum tereyağ ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
94%
Fiyat
39 TL
Spor: Power Plate ile Forma Girin!

Groupon size Bağdat Caddesi Unique Güzellik'te dilediğiniz forma girmenizi ve güzelliğinize güzellik katmanızı sağlayacak muhteşem bir fırsat sunuyor! 10 ve 20 seans seçenekleri ile power plate ile forma girmek istiyorsanız bu müthiş ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Aktivite: Ataşehir Andon Pera'da Rober Hatemo ile Eğlence Dolu Bir Yemek!

Kışın soğuğunu en çok hissettiğiniz bu günlerde içinizi ısıtan öyle mekanlar var ki, hem atmosferiyle, hem kalitesiyle hem de sunduklarıyla hep orada kalmak istersiniz. İşte öyle yerlerden biri Ataşehir Andon Pera. Hem lezzetli ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
250 TL
Ürün: Sevgilinize En Güzel Hediye Kapınıza Teslim!

Hediye bir teşekkürdür; bir anlamda hayatımızda iyi ki var olduklarını anlatmak istediklerimize, varlıklarına şükrettiğimizin göstergesi şık ve özel bir sunumdur. Bu yüzdendir ki hediye zor bulunan, çok uğraşılan, ince elenip sık ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
24 TL
Ürün: Max Factor ile 3 Kat Daha Dolgun Kirpikler!

Çarpıcı bakışlara sahip olmak ve bu esnada sağlığınızı da koruyan ürünler kullanmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Kozmetik dünyasının dev markalarından Max Factor'ün en çok tercih edilen maskaralarından Calorie 2000 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyato: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Kozyatağı Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Adalar Manzarasına Karşı Mangal Keyfi!

İstanbul'un göbeğinde, hem de harika bir manzarada "mangal"ın ve "kendin pişir kendin ye" konseptinin mutluluğunu sizlere yaşatan oldukça kaliteli bir mekan var: Pişşti Mangal Ocakbaşı'ndan zengin mangal menünüz sizlerle! Menünüz: 250 gram ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
43 TL
Hizmet: Aracınızı Kışa Hazırlayın!

Değişen her mevsim, aracınıza biraz daha zarar verir. Canınız gibi sevdiğiniz aracınızı, koşulları en zor mevsim olan kışa hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Ağva Velena Hotel'de Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'u doğa harikası Ağva'ya çağırıyor sizi. Ağva'nın en şık ve en yeni oteli Velena Hotel'de Sevgililer Günü'nde konaklama seçeneğiyle muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Ağva, yemyeşil doğası, iki yanında akan Göksu ve Yeşilçay ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan ile Seyir Keyfi

Türkiye'nin ilk seri katilleri Mutlu ve Hatice Korkut çifti ödüllü yönetmen Selim Cihangir'in evini basarsa ne olur? Peki bu evde yaşananlar canlı yayın ile ekranlara gelirse? Ünlü İngiliz yazar Ben Elton'ın kaleme aldığı, Tarık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: Fatih Erkoç Akustik Konserine Giriş Biletiniz!

Türk müziğinin öncü sanatçılarından Fatih Erkoç'un yeni projesi "Akustik Trio" 4 Şubat Cumartesi günü müzik severlerle buluşuyor. Erkoç, Akustik Trio Porjesi'nde poptan alaturkaya, türküden caza kadar geniş bir yelpazedeki unutulmaz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Yengeç Kovasıyla Sıradışı Bir Menü!

Deniz ürünlerinin sağlık ve lezzeti şimdi Caddebostan Surfer Crab ile bambaşka bir boyut kazanıyor! BugününGroupon'u size Surfer Crab'de Alaska yengecinden, mavi yengeç kovasına, burgerlere uzanan leziz bir "yengeç" menüsü sunarak size ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tiyatro: Kocasını Pişiren Kadın Sahnede!

Tiyatro için "pişirme" vakti! Bugünün Groupon'uyla Debbie Isitt'ın farklı üslubuyla klişelerle dalga geçen sevilen oyunu Kocasını Pişiren Kadın'a biletinizi kaçırmayın! "Mutfak bir katilin cennetidir!" Kenneth ve Laura üçüncü evlilik ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Tarihi Binada Romantik Buluşma!

Boğaz'ın tüm güzelliğine tanıklık eden tarihi bina Bosphorus Palace Hotel; sevdiğinizle romantizm dolu bir gün geçirmeniz için doğa ve deniz manzaralı odalarını sizler için açıyor, kahvaltı ve ikramlarıyla konaklamanıza renk katıyor! 1876 ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Firehouse'ta Sevgililer Günü'ne Özel Muhteşem Menü!

Firehouse steak, tavuklu ve etli fajita seçeneklerinden biri yanında, profiterol ve şaraptan oluşan akşam yemeğinize başlamadan önce, denize nazır konumunda İstanbul'un tüm güzelliklerini ayaklarınıza seren Firehouse, Pendik Marintürk'te ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
69 TL
Güzellik:Melezza'dan Size Özel 7 Bakım!

Dilediğiniz bedene kavuşmak ya da ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz bakımlarınızı yaptırmak için beklemenize gerek yok! Melezza size özel 7 bakımdan birinde 3'er, 5'er ya da 10'ar seanslık paketler sunuyor! Seçebileceğiniz Paketler: Paket ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar sofranızdadır, güler yüz yanınızdadır ve karşınızda harika bir manzara vardır. Çünkü orası düşlediğiniz ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Unutulmaz Bir Sevgililer Günü Kaçamağı!

Her gün yürüdüğünüz caddelerden farklı bir sokağa sapma isteği kadar masumdur değişik bir yaşam hayali... Tadı güzel olsa da her gün yenilen yemek yavan gelmeye, ilk bakışta hoşunuza giden evinizin manzarası sıradan gözükmeye başlar git ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
5 TL
Bakım: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'te Jetpeel ile yenilenin!

Yepyeni bir peeling yöntemi olan jetpeel ile cildinizi yenilemek, arındırmak ve canlandırmak ister misiniz? Üstelik bu yöntem hiçbir kimyasal madde içermiyor! Kışın yıpranan cildinize bakım ve peeling yaptırmak istiyor fakat doğal ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Arı Bilgiden Temel ya da İleri Düzey Microsoft Excel Eğitimi!

Bilgisayar, teknoloji çağında yaşamlarınızın en önemli parçası haline geldi. Meslek yaşamında, eğitim hayatında ya da gündelik platformda pratikliği ve sağladığı avantajlarıyla adeta sağ kolumuza dönüşen bilgisayarda şüphesiz en çok ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap