Bali'de Balayı, Selanik'te Holiday Inn/Rodos, Sofya ve Rusya Tatilleri

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 28.02.2012
Tatil: Masal Şehri Bali'de Muhteşem Tatil!
Tatil: Baharı Beyaz Rusya'da Karşılayın!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
355 TL
İncecik kumlarla kaplı eşsiz bir sahilde, maymunlar arasında yürüyüş yapacağınız, muhteşem sanat eserleri satın alabileceğiniz, büyüleyici mimarileri ve huzur dolu ortamları ile dünyaca ünlü tapınakları ziyaret edebileceğiniz rüya gibi bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
29%
Fiyat
999 TL
Yemyeşil yapraklar, rengârenk çiçekler açmaya, havalar ısınmaya başladığında, her yıl gördüğünüz sıradan görüntülerle karşılaşmak yerine rüya gibi bir tatil yapmak, bugünün Groupon'uyla elinizde! 1. Gün: İstanbul - Minsk Atatürk ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
55 TL
Konaklama: Mykonos'ta 3 Gece 4 Günlük Yaz Tatili!

En sık ziyaret edilen Yunan adası Mykonos'ta masmavi berrak denizin, altın sarısı kumların, esen ılık rüzgarın, içinizi ısıtan güneşin, akşam eğlencelerinin kısacası cennet gibi bir yaz tatilinin tadını bu Groupon'la çıkarın!   1. Gün: ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
85 TL
Tur:Rokoko Travel ile 8 Günlük Balkanlar Turu!

Balkan yarımadasında hayatınıza renk katacak, baş döndürecek 8 günlük yolculuğa hazır olun! Üsküp, Belgrad ve Saraybosna'dan Mostar, Poçitel ve Dubrovnik'e, İşkodra'dan Manastır'a Balkanlar'ı avantajlı fiyatlarla karış karış gezmek için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
89,90 TL
Tatil: Tam Pansiyon Konaklama ve Ulaşım Dahil Sofya & Plovdiv Turu 89,90 TL

Patronunuzdan izin almanızı gerektirmeyecek, muhteşem bir hafta sonu tatiline hazır olun! İki günlük Bulgaristan turu bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Cuma:  İSTANBUL - SOFYA 22.00 - Kadıköy Evlendirme Dairesi 22.45 - Beşiktaş Yıldız ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
79,90 TL
Tur: 2 Gün Selanik-Kavala!

Ege sahillerinin hemen karşısında; neredeyse aynı toprakları paylaştığımız komşumuzu ziyaret etmeyi düşündünüz mü? Sınır ötesinde kültür ve tarih kokan eğlenceli bir tura çıkın! Bugünün Groupon'uyla 2 günlük Selanik turu sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
75 TL
8 Günlük Büyük İspanya Tatili!

Arşınlanacak bir çok sokak, keşfedilecek yepyeni yerler ve mevsimin daha da güzelleştirdiği onlarca şehir bugünün Groupon'unda! Tam 8 günlük Büyük İspanya turu ile rüya gibi bir tatil geçireceksiniz! İspanya'nın capcanlı sokaklarında ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
50 TL
8 Günlük Benelux - Paris Turu!

"Hayatımın tatiliydi!" diyebileceğiniz, rüya gibi tam 8 gün geçirebileceğiniz, Pegasus güvencesiyle uçacağınız, Paris'ten Amsterdam'a sokak sokak gezeceğiniz, konforlu otellerde konaklayacağınız dört dörtlük bir tur sizi bekliyor! 1. Gün: ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
50 TL
1 Groupon'la 4 Ülke Gezin!

Fransa, İsviçre, Almanya ve İtalya'ya tek Groupon'la uçun! Cadde cadde gezeceğiniz, farklı kültürlerle tanışacağınız dolu dolu 8 gün sizi bekliyor! 1. Gün (Cumartesi) : İstanbul – Frankfurt - Strasburg Atatürk Havalimanı Dış Hatlar ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
83 TL
Tatil: Baharın Keyfini Rodos'ta Çıkarın!

Yıl boyunca sizi yoran her şeyi geride bırakın, bu Groupon ile Tapınak Şövalyelerine ev sahipliği yapan Rodos'ta muhteşem bir tatil yapıp, Kelebekler Vadisi'ni görün, meşhur Türk çamı ormanlarında yürüyüş yapın, Ege'nin keyfini çıkarın! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Tur: Batı Karadeniz'i Keşfedin!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz, bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ediyor! Kalkış Yerleri 20:30 - Bakırköy Boyner  ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Husa Vizon Boutique Hotel'de Ayrıcalıklı Tatil!

Şehirden uzaklaşmadan huzurlu bir tatil yapmak istiyor ya da kıtalar arası yolculuklar arasında layıkıyla dinlenmek istiyor ve evinizin konforunu arıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un merkezinde, Şişli'de konumlanan Husa ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
39,90 TL
Tur: Her Hafta Sonu Ulaşım Dahil Kayak ve Sucuk-Ekmek Keyfi!

Kışın keyfini sürmek için balkonunuzu rendelediğiniz buz kalıpları ile doldurup, kayak takımlarınızla sağa sola kayabilir ya da bu Groupon ile haftasonu gerçek bir kayak deneyimi yaşayabilir, kış keyfi yapabilirsiniz! Kartepe Turu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Tatil: Akçakoca Hotel'de Konforlu ve Huzurlu Bir Tatil!

Tatil hayalleri kurmaya ve hatta plan yapmaya başladınız, değil mi? Kış aylarının dondurucu soğuğundan sıyrılıp, güneş ışınlarının sıcacık etkisine hazırlandığımız şu günlerde hepimizin aklında aynı düşünce var: tatil! Öyle ki en ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Gönlüferah City Hotel'de 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Çekirge'de merkezi konumu, konforlu ve şık odaları, özenli hizmetiyle vazgeçilmez konaklama noktalarından biri olan Gönlüferah City Hotel, çift kişilik konaklama ve kahvaltı ile sizi benzersiz anlara davet ediyor!  Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Konaklama: 3 Günlük Pamukkale Turu!

Hafta sonları şehirde sıkışıp kalmayın dünya harikası travertenleri görebileceğiniz, Antik Tiyatro, Sütunlu Cadde, Bizans Kapısı, Roma Zafer Kapısı ve birçok tarihi güzelliği ziyaret edebileceğiniz Pamukkale turlarına katılın, rahat bir ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
89,90 TL
Tur: Sapanca, Abant ve Göynük'ü Keşfedin!

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırın! Bugünün Groupon'uyla konaklamalı Abant, Göynük ve Sapanca turu sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
65 TL
Tatil: 250 Yıllık Osmanlı Konağı Sizi Bekliyor!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı Kadıoğlu Şehzade Konağı, bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Tur: Masallar Diyarında Keyif Dolu Hafta Sonu!

Doğanın sunduğu eşsiz güzellikteki peri bacalarını yalnızca yakınlarınızın getirdiği süs eşyalarından gördüyseniz, artık çantanızı hazırlayıp Kapadokya'ya doğru yola çıkmanızın zamanı geldi! Bugünün Groupon'u sizi CesTravel güvencesiyle ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
34,90 TL
Seyahat: Karın Keyfini Kartepe'de Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, daha çok gecikmeden kayak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Tur: Günübirlik Uludağ Gezisi!

Şehrin stresinden uzaklaşıp bir gün olsun kendinize vakit ayırın ve doğayla başbaşa bir gün geçirin! Uludağ'ın en güzel zamanlarını yaşadığı günleri bu Groupon'la yakalayın! Sevdiklerinize de haber verin ve doğanın bu eşsiz harikasına hep ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap