Mykonos,İspanya,Balkanlar,Sofya,Kemer,Safranbolu,Kazdağları Tatilleri!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 21.02.2012
Tatil: Rokoko Travel ile 8 Günlük Balkanlar Turu!
Tatil: 5 Yıldızlı Termal Otelde Muhteşem Bir Haftasonu!
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
85 TL
Balkan yarımadasında hayatınıza renk katacak, baş döndürecek 8 günlük yolculuğa hazır olun! Üsküp, Belgrad ve Saraybosna'dan Mostar, Poçitel ve Dubrovnik'e, İşkodra'dan Manastır'a Balkanlar'ı avantajlı fiyatlarla karış karış gezmek için ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
159,90 TL
Doğadan gelen sese kulak verin! Huzurlu havasıyla, şifalı suyuyla terapiden öte, Kazdağları'nın şifalı ellerinde, yorgun hayatınızı renklendirecek, yorgun bedeninize enerji verecek ve yorgun haftanıza sağlıkla nokta koyacağınız renkli ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
55 TL
Mykonos'ta 4 Günlük Yaz Tatili!

En sık ziyaret edilen Yunan adası Mykonos'ta masmavi berrak denizin, altın sarısı kumların, esen ılık rüzgarın, içinizi ısıtan güneşin, akşam eğlencelerinin kısacası cennet gibi bir yaz tatilinin tadını bu Groupon'la çıkarın!   1. Gün: ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
399 TL
Konaklama: Kıbrıs'ta 5 Yıldızlı Otelde Her Şey Dahil 2 Gece 3 Günlük Tatil!

Kıbrıs'ta yapılan kazılarda ilk yerleşimin M.Ö. 10000 yılında olduğu; bulunan eşyalar arasında taş saplı plaj şemsiyeleri, topraktan yapılmış kokteyl bardakları ve yontularak yapılmış güneş gözlükleri dikkat çekmektedir.  Bugünün Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
75 TL
8 Günlük Büyük İspanya Tatili!

Arşınlanacak bir çok sokak, keşfedilecek yepyeni yerler ve mevsimin daha da güzelleştirdiği onlarca şehir bugünün Groupon'unda! Tam 8 günlük Büyük İspanya turu ile rüya gibi bir tatil geçireceksiniz! İspanya'nın capcanlı sokaklarında ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
50 TL
8 Günlük Benelux - Paris Turu!

"Hayatımın tatiliydi!" diyebileceğiniz, rüya gibi tam 8 gün geçirebileceğiniz, Pegasus güvencesiyle uçacağınız, Paris'ten Amsterdam'a sokak sokak gezeceğiniz, konforlu otellerde konaklayacağınız dört dörtlük bir tur sizi bekliyor! 1. Gün: ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
89,90 TL
Tatil: Tam Pansiyon Konaklama ve Ulaşım Dahil Sofya & Plovdiv Turu 89,90 TL

Patronunuzdan izin almanızı gerektirmeyecek, muhteşem bir hafta sonu tatiline hazır olun! İki günlük Bulgaristan turu bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Cuma:  İSTANBUL - SOFYA 22.00 - Kadıköy Evlendirme Dairesi 22.45 - Beşiktaş Yıldız ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün:2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, tek ya da çift kişilik, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
54,90 TL
Tatil: Yaz Tatilinde Kemer'e!

Tüm sene koşturmacadan, işten güçten sıkılan ve yorulan bünye, artık deniz-kum-güneş üçlüsüne gözünü diker ve tatil alışverişine çıkar. Öyle zamanlar olur ki, çok yoğun işinizin ortasına gözlerinizi kapar ve yakıcı kumların, dalgaları ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
629 TL
Tur-Konaklama:Baharda 4 Gün Venedik!

Bahara aşıklar kenti Venedik'te girin; büyüleyici tarihe sahip olan bir ülkede 4 gün boyunca eğlence, keşif ve heyecan dolu anlar yaşayın! Bugünün Groupon'uyla masal gibi bir tatile hazır olun! Konforlu ulaşım, lüks otellerde konaklama, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
65 TL
Tatil: 250 Yıllık Osamanlı Konağı Sizi Bekliyor!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı Kadıoğlu Şehzade Konağı, bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
699 TL
Tatil:23 Nisan'da 3 Gece 4 Gün Prag Turu!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
89,90 TL
Tur: Sapanca, Abant ve Göynük'ü Keşfedin!

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırın! Bugünün Groupon'uyla konaklamalı Abant, Göynük ve Sapanca turu sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
549 TL
Endülüs'ü Keşfedin!

Paulo Coelho'nun Simyacı'sını okuduğumuzdan bu yana Endülüs büyülü bir mekan olarak yer etti zihinlerimizde. Bugünün Groupon'uyla bu büyülü coğrafyaya 5 günlük bir yolculuk yapın! 24 Şubat | İstanbul – Sevilla – Torremolinos  Atatürk ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Tatil: Akçakoca Hotel'de Konforlu ve Huzurlu Bir Tatil!

Tatil hayalleri kurmaya ve hatta plan yapmaya başladınız, değil mi? Kış aylarının dondurucu soğuğundan sıyrılıp, güneş ışınlarının sıcacık etkisine hazırlandığımız şu günlerde hepimizin aklında aynı düşünce var: tatil! Öyle ki en ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Dalyan BC Spa Hotel'de Şık Tatil!

Dalyan'ın tek Spa Hoteli BC Spa Hotel'de huzurlu ve romantik bir tatil sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla kendinizi konforun kollarına bırakın ve hayatın tadını çıkarın! Anadolu medeniyetlerinin özelliklerini yansıtan BC Spa Hotel, Dalyan ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
50 TL
1 Groupon'la 4 Ülke Gezin!

Fransa, İsviçre, Almanya ve İtalya'ya tek Groupon'la uçun! Cadde cadde gezeceğiniz, farklı kültürlerle tanışacağınız dolu dolu 8 gün sizi bekliyor! 1. Gün (Cumartesi) : İstanbul – Frankfurt - Strasburg Atatürk Havalimanı Dış Hatlar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
64,90 TL
Konaklama: Bodrum Crystal Hotel'de Unutulmaz Tatil!

Türkiye'nin tatil başkenti Bodrum, muhteşem bir tatil için yılın tercih ettiğiniz bir döneminde sizi bekliyor! Üstelik Crystal Hotel farkıyla! Olağanüstü Ege Denizi manzarası; bengonviller, yaseminler, zambaklar, muz ve limon ağaçlarından ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Gönlüferah City Hotel'de 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Çekirge'de merkezi konumu, konforlu ve şık odaları, özenli hizmetiyle vazgeçilmez konaklama noktalarından biri olan Gönlüferah City Hotel, çift kişilik konaklama ve kahvaltı ile sizi benzersiz anlara davet ediyor!  Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
34,90 TL
Seyahat: Karın Keyfini Kartepe'de Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, daha çok gecikmeden kayak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Kaş Marin Hotel'de Denize Sıfır Tatil!

Sevdiğiniz kişi koltukta uzanırken güneş gözlüklerini ve kremlerini başucunda tutuyorsa, her gün duşa mayosuyla giriyorsa ya da televizyondaki sualtı belgesellerini şnorkelini takmadan izleyemiyorsa size bir mesaj vermeye çalışıyor ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap