Pişşti'de Mangal Ziyafeti 54 tl/Autowax ile Aracınıza Kış Bakımı 43 tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 01.02.2012
Yeme/İçme: Pişşti Mangal Ocakbaşı'nda Mangal Ziyafeti 110 TL Yerine 54 TL!
Hizmet: Aracınızı Kışa Hazırlayın!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
54 TL
İstanbul'un göbeğinde, hem de harika bir manzarada "mangal"ın ve "kendin pişir kendin ye" konseptinin mutluluğunu sizlere yaşatan oldukça kaliteli bir mekan var: Pişşti Mangal Ocakbaşı'ndan zengin mangal menünüz sizlerle! Menünüz: 250 gram ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
78%
Fiyat
43 TL
Değişen her mevsim, aracınıza biraz daha zarar verir. Canınız gibi sevdiğiniz aracınızı, koşulları en zor mevsim olan kışa hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Ağva Velena Hotel'de Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'u doğa harikası Ağva'ya çağırıyor sizi. Ağva'nın en şık ve en yeni oteli Velena Hotel'de Sevgililer Günü'nde konaklama seçeneğiyle muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Ağva, yemyeşil doğası, iki yanında akan Göksu ve Yeşilçay ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan ile Seyir Keyfi

Türkiye'nin ilk seri katilleri Mutlu ve Hatice Korkut çifti ödüllü yönetmen Selim Cihangir'in evini basarsa ne olur? Peki bu evde yaşananlar canlı yayın ile ekranlara gelirse? Ünlü İngiliz yazar Ben Elton'ın kaleme aldığı, Tarık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tiyatro: Kocasını Pişiren Kadın Sahnede!

Tiyatro için "pişirme" vakti! Bugünün Groupon'uyla Debbie Isitt'ın farklı üslubuyla klişelerle dalga geçen sevilen oyunu Kocasını Pişiren Kadın'a biletinizi kaçırmayın! "Mutfak bir katilin cennetidir!" Kenneth ve Laura üçüncü evlilik ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: Fatih Erkoç Akustik Konserine Giriş Biletiniz!

Türk müziğinin öncü sanatçılarından Fatih Erkoç'un yeni projesi "Akustik Trio" 4 Şubat Cumartesi günü müzik severlerle buluşuyor. Erkoç, Akustik Trio Porjesi'nde poptan alaturkaya, türküden caza kadar geniş bir yelpazedeki unutulmaz ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Tarihi Binada Romantik Buluşma!

Boğaz'ın tüm güzelliğine tanıklık eden tarihi bina Bosphorus Palace Hotel; sevdiğinizle romantizm dolu bir gün geçirmeniz için doğa ve deniz manzaralı odalarını sizler için açıyor, kahvaltı ve ikramlarıyla konaklamanıza renk katıyor! 1876 ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Firehouse'ta Sevgililer Günü'ne Özel Muhteşem Menü!

Firehouse steak, tavuklu ve etli fajita seçeneklerinden biri yanında, profiterol ve şaraptan oluşan akşam yemeğinize başlamadan önce, denize nazır konumunda İstanbul'un tüm güzelliklerini ayaklarınıza seren Firehouse, Pendik Marintürk'te ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
69 TL
Güzellik:Melezza'dan Size Özel 7 Bakım!

Dilediğiniz bedene kavuşmak ya da ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz bakımlarınızı yaptırmak için beklemenize gerek yok! Melezza size özel 7 bakımdan birinde 3'er, 5'er ya da 10'ar seanslık paketler sunuyor! Seçebileceğiniz Paketler: Paket ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar sofranızdadır, güler yüz yanınızdadır ve karşınızda harika bir manzara vardır. Çünkü orası düşlediğiniz ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Unutulmaz Bir Sevgililer Günü Kaçamağı!

Her gün yürüdüğünüz caddelerden farklı bir sokağa sapma isteği kadar masumdur değişik bir yaşam hayali... Tadı güzel olsa da her gün yenilen yemek yavan gelmeye, ilk bakışta hoşunuza giden evinizin manzarası sıradan gözükmeye başlar git ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
5 TL
Bakım: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'te Jetpeel ile yenilenin!

Yepyeni bir peeling yöntemi olan jetpeel ile cildinizi yenilemek, arındırmak ve canlandırmak ister misiniz? Üstelik bu yöntem hiçbir kimyasal madde içermiyor! Kışın yıpranan cildinize bakım ve peeling yaptırmak istiyor fakat doğal ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Arı Bilgiden Temel ya da İleri Düzey Microsoft Excel Eğitimi!

Bilgisayar, teknoloji çağında yaşamlarınızın en önemli parçası haline geldi. Meslek yaşamında, eğitim hayatında ya da gündelik platformda pratikliği ve sağladığı avantajlarıyla adeta sağ kolumuza dönüşen bilgisayarda şüphesiz en çok ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
9,90 TL
Aktivite: Doğal Yaşamı Keşfedin!

Marmara Bölgesi'nin en büyük hayvanat bahçesi Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı sizi bekliyor! Sevdikleriniz ve çocuklarınızla keyifli bir gün için bugünün Groupon'una bir göz atın! En güzel karne hediyesi! 205 farklı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Televizyonun ve Sinemanın Ünlü Oyuncuları Sahnede!

Kurulduğu yıldan beri kendi tarzının en önemli oyunlarını sahnelemeyi ilke edinen Donkişot Tiyatro, bu yıl da Francis Veber'in (L'ennerdeur) Münasebetsiz adlı oyununu izleyiciye sunuyor. Komedinin de ciddi bir sanat olduğunu ve en ciddi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Yengeç Kovasıyla Sıradışı Bir Menü!

Deniz ürünlerinin sağlık ve lezzeti şimdi Caddebostan Surfer Crab ile bambaşka bir boyut kazanıyor! BugününGroupon'u size Surfer Crab'de Alaska yengecinden, mavi yengeç kovasına, burgerlere uzanan leziz bir "yengeç" menüsü sunarak size ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
49,90 TL
Eğitim: Kadıköy Sürkur'dan Direksiyon Kursu!

Güvenli bir sürüş için simülasyon kullanarak aylarca çalışabilir, işi gidişatına bırakarak sinirli sürücülerin ilgi odağı olabilir ya da bugünün Groupon'uyla direksiyon konusunda işin uzmanlarından olan Sürkur'dan direksiyon eğitimi alarak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Bakım: Ali Gür Kuaför ile Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Aynadaki yansımanızın mimarının başarılı eller ve koltuğa oturduğunuzda şüphe duymayacağınız güçlü bir bakış açısı olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'uyla kendinizi ayrıcalıklı dokunuşlara teslim edebilirsiniz! Türkiye'de estetik ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
125 TL
Konaklama: Mints Otel'de Romantik Buluşma!

İstanbul'un yanıbaşında, doğanın tüm hünerlerini sergilediği yeryüzü cenneti Ağva, dört mevsim boyunca şehrin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor. Bugünün Groupon'uyla bambaşka bir dünyaya kucak açın! Karadeniz kıyısında 3 ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Selülit Giderme ve Sıkılaşmada Yüksek Etkili D-Actor ile Tanışın!

Hava şartları nedeniyle yürüyüş yapamıyor, iş yoğunluğu nedeniyle spora gidemiyor ve hareketsiz kalıyorsanız bugünün Groupon'na bakın, incelmede yüksek etkili D-Actor uygulaması ile tanışın, bol sıvı tüketin ve selülitlere veda edin! ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap