İtalya,Fransa,İspanya,Rusya,Sicilya,Bodrum,Uludağ,Kaş,Cunda Tatilleri!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 07.02.2012
Kaş'ta Dilediğiniz Otelde Konaklayabileceğiniz 3 Gece 4 Günlük Tatil!
Tur: Sicilya'da Heyecan Dolu Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
489 TL
Gezinet.net güvencesiyle Kaş'ta rüya gibi 4 gün sizi bekliyor! 8 farklı otelden dilediğinizde konaklayabileceğiniz tatilde şehrin, huzurun ve dinginliğin tadını çıkarın! Kekova tekne turu ya da discovery dalış ile tatilinize heyecan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
349 TL
Akdeniz'in en büyük adası olma özelliğine sahip Sicilya'da farklı kültürlerle ve farklı tatlarla tanışmaya hazır olun! Bugünün Groupon'uyla 3 gece 4 günlük Catania turuna davetlisiniz! Üstelik uçak biletleri, konaklama, kahvaltı, Taormina ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
799 TL
Tur: 5 Günde İspanya - Fransa!

İspanya'nın capcanlı sokakları, eğlence ve macera ile Fransa'nın gurme lezzetleri sizleri bekliyor! 5 günlük İtalya-Fransa turu ile yepyeni bir dünya ile tanışın! 1.Gün: İstanbul - Marsilya – Barcelona  Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
629 TL
Tur: Baharda 4 Gün Venedik!

Bahara aşıklar kenti Venedik'te girin; büyüleyici tarihe sahip olan bir ülkede 4 gün boyunca eğlence, keşif ve heyecan dolu anlar yaşayın! Bugünün Groupon'uyla masal gibi bir tatile hazır olun! Konforlu ulaşım, lüks otellerde konaklama, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Konaklama: Gezinet'ten Kaş'ta Dilediğiniz Otelde Yaz Tatili!

Yaz tatiliniz için kara kara düşünmenize, uzun planlar yapmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla yaz sezonunda Kaş Otelleri'nde %50 indirim sizi bekliyor! Kaş Marin Hotel: Adres: Bucak Denizi Acı Su mevkii (Yeni Marina Yanı) No :61 Kaş Tel ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
699 TL
Tur: 5 Gün Roma!

3000 yıllık tarihe ev sahipliği yapmış, Avrupa'nın göz bebeği, rüya kenti Roma'da unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Bugünün Groupon'u sizi Roma'da 5 gün boyunca her saniyesi masal gibi geçecek bir tatille buluşturuyor! 1. GÜN ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
999 TL
Tur: Rusya'da 4 Günlük Vizesiz Tatil!

Rusya St. Petersburg'da dolu dolu 4 gün sizi bekliyor! Türk Havayolları ile gidiş-dönüş uçak bileti, Holiday Inn Moskovskiye Vorota Hotel'de konaklama, transferler ve Türkçe rehberlik hizmetleri ile konforlu ve ayrıcalıklı bir tatilin ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
349 TL
Hizmet: Onur Air ile Amsterdam'a Uçun!

Amsterdam'ın capcanlı sokaklarında gezinmek, felekten geceler çalmak ve hayatınızın en iyi hafta sonu tatilini yaşamanız için Onur Air özgürlüğün adını yeniden koyuyor ve ayaklarınızı bugünün Groupon'uyla yerden kesiyor! Uçmaya hazır olun! ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
699 TL
Alışveriş Cenneti Dubai'de 4 Gün!

Yazın bitmesini hiç istemiyorsanız bu Groupon'u kaçırmayın! Çölde safari, bedevi çadırında muhteşem eğlence, tekne turu, alışveriş ve lüks dolu anlar yaşayın, Arap Yarımadası'nın incisi Dubai sizi bekliyor! 1. Gün (20.04.2012) - İstanbul - ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
699 TL
4 Gün Londra!

Puslu sokakları, muhteşem binaları ve fish&chips'iyle Londra sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla 3 gece 4 gün Londra tatilini hemen alın! 1.Gün: İstanbul - Londra  Saat 11:00'de İstanbul Sabiha Gökçen Dış Hatlar Terminali'nde check-in ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
69,90 TL
Tur: 2 Gün Selanik-Kavala!

Ege sahillerinin hemen karşısında; neredeyse aynı toprakları paylaştığımız komşumuzu ziyaret etmeyi düşündünüz mü? Sınır ötesinde kültür ve tarih kokan eğlenceli bir tura çıkın! Bugünün Groupon'uyla 2 günlük Selanik turu sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Yunanistan-Makedonya-Kosova Turu!

Balkan Yarımadası'nda hayatınıza renk katacak, baş döndürecek 5 günlük yolculuğa hazır olun! Tatilbitmesin.com güvencesiyle şehir turları, 4 yıldızlı 4 yıldızlı Hotel Epina Bitola'da 3 gece konaklama, açık büfe kahvaltılar, Türkçe ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
999 TL
Tur: Madrid, Valencia, Barcelona ve Zaragoza sizi bekliyor!

İspanya'nın capcanlı sokaklarında eğlence, neşe ve macera sizi bekliyor! Arşınlanacak bir çok sokak, keşfedilecek yepyeni yerler ve mevsimin daha da güzelleştirdiği onlarca şehir bugünün Groupon'unda! 4 gece 5 günlük Madrid, Valencia, ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
649 TL
Tur: Prag, Viyana, Bratislava ve Budapeşte Sizi Bekliyor!

Masal şehri olarak anılan Prag, sarayları, kiliseleri, operası ile Viyana, Osmanlı dönemi eserleri ve Tuna nehrinin büyüsü ile Budapeşte! Beş günlük orta Avrupa turu için bu Groupon ve maceracı bir ruh yeterli! Keşfetmeye hazır olun! 1. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99,90 TL
Tur: Kışın En Güzel Ev Sahipleri Abant, Sapanca, Maşukiye'ye Yolculuk!

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırmayı hayal etmiyor musunuz? Türkiye'nin doğal güzellikleriyle cennet ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Seyahat: Huzur ve Sağlık Dolu Termal Tatil!

Evinizi özletmeyecek bir ortamda sağlığın tatil ile buluştuğu bir noktada, huzur dolu, kendinizi gençleşmiş hissedeceğiniz bir tatile ne dersiniz? Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir haftasonu sizi bekliyor! Tur Programı: Cumartesi sabah ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Ürgüp Kaya Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın. Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tur: Uludağ ve Cumalıkızık'ta Keyifli Bir Hafta Sonu!

1. Gün İstanbul - Bursa - Uludağ Belirlenen noktalardan belirlenen saatlerde hareketle yaklaşık 3,5 saatlik yolculuk ile beyaz belde Uludağ'a varış. Aktivitelerle dolu olan Uludağ'da serbest zaman. Dileyenler kayak, snowboard, kızak, karda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
169 TL
Tatil: Mağara Odalarda Rüya Gibi Bir Tatil!

Kapadokya'ya gitseniz hayalinizdeki tatil nasıl olurdu? Sevdiğinizle geçirmek isteyeceğinizi zaten biliyoruz. Standart otel odalarını da sizin için çöpe attık... Tüm bunları birleştirdik ve sizler için unutulmaz bir tatil ortaya çıkardık! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Gezi: Karın Keyfini Kayak Yaparak Çıkarın!

Bütün sene heyecanla beklediniz ve nihayet beyaz örtü toprakların üstüne kendini bıraktı. İş, güç derken içinizde büyüyen uzaklaşma isteği, tatil malzemelerinizi hazırlamanızla gerçeğe dönüştü. Bugünün Groupon'uyla Kartepe, Kartalkaya ya ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tur: Türkiye'nin Venedik'i Sizi Bekliyor!

Venedik'i andıran kanalları, mimarisi, sanatı ve müzeleriyle Eskişehir, Türkiye'nin en değerli, en görülesi illerinden biri. Özellikle el sanatları konusunda çok zengin olan bu şirin kentle henüz tanışmadıysanız, bugünün Groupon'una göz ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap