Sevgililer Günü Özel/Amsterdam, Roma-Floransa, Uludağ, İğneada, Ağva!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 14.02.2012
Konaklama: 14 Şubat Heyecanını Gözde Otellerde Groupon Farkıyla Yaşayın!
Konaklama: Legend Hotellerde Sevgililer Günü!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
119 TL
Şehrin en gözde otellerinde, Sevgililer Günü'ne özel konaklama paketleri ile sevgilinize benzersiz anlar yaşatmak ve ayrıcalıklı bir 14 Şubat'ı unutamayacağınız anılar arasına eklemek istiyorsanız, bugünün Groupon'u sizi beklentilerinizden ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
169 TL
Sevgililer Günü'nde doğanın cömert davrandığı Polonezköy'ün ve Riva'nın kalbinde yer alan, konforun ve ayrıcalığın ismi Legend Hotellerde bugünün Groupon'uyla çift kişilik eşsiz deneyime hazır olun! Şehirden uzaklaşmadan konuklarına ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
499 TL
Nisan'da Amsterdam Tatili!

Nisan için izinlerinizi ayarlayın, bavullarınızı dolduracak eşyalarınızı şimdiden alın! 3 gece 4 gün layıkıyla eğlenmek ve felekten geceler çalmak için bugünün Groupon'uyla Amsterdam'a davetlisiniz!  Tatiliniz boyunca cadde cadde gezin, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
599 TL
Gidiş-Dönüş ve Konaklama Dahil 5 Gün Roma-Floransa Turu!

3000 yıllık tarihe ev sahipliği yapmış, Avrupa'nın göz bebeği, rüya kenti Roma'da unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Bugünün Groupon'u Roma-Floransa tatiliyle sizi Roma'da 5 gün boyunca her saniyesi masal gibi geçecek bir tatille ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Büyükada The Prince Hotel'de Aşkın Kollarında Çiftk Kişilik Tatil!

Aşk her an her dakika coşkuyla, tutkuyla yaşanır. Sevgilinizin gözlerindeki ışıltı, kalbinizdeki kıpırtı, yüzünüzdeki gülümsemedir. Öyle zamanlar olur ki dünyanın karmaşasından uzaklaşıp, yalnızca onunla baş başa kalmak, yeni zamanı ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
89,90 TL
Ürün: Birbirinden Şık ve Kullanışlı Valizler!

Yolculuklarınızda taşımak zorunda kaldığınız sayısız çanta, akrobasi dalında kariyer yapabilecek yetenekler geliştirmenize neden olabilir. Bugünün Groupon'uyla mesleğinizden vazgeçmenize gerek yok! Çeşit çeşit model seçeneğine sahip ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
79,90 TL
Tur: Yunanistan'ın En Güzel Şehirlerine 3 Günlük Yolculuk!

Karşı komşunuza beş çayına gitmek yerine hafta sonu komşu ülkeye tatile çıkmaya ne dersiniz? Ege'nin öte yakasındaki güzelliğe; Yunanistan'a doğru eğlenceli bir tatil, Dedeağaç'tan İskeçe'ye kültür dolu bir tur için bugünün Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
699 TL
Alışveriş Cenneti Dubai'de 4 Gün!

Yazın bitmesini hiç istemiyorsanız bu Groupon'u kaçırmayın! Çölde safari, bedevi çadırında muhteşem eğlence, tekne turu, alışveriş ve lüks dolu anlar yaşayın, Arap Yarımadası'nın incisi Dubai sizi bekliyor! 1. Gün (20.04.2012) - İstanbul - ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13,90 TL
Ürün: Rengârenk MP3 Oynatıcılardan Dilediğiniz Biri Kapınıza Teslim!

Siz de müziksiz yapamayan, hayatında sürekli bir "soundtrack" arayanlardansanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Klipsi sayesinde kolayca taşıyacağınız, microSD kart desteği sayesinde binlerce MP3'ünüzü yanınızda taşıyabileceğiniz MP3 ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Dalyan BC Spa Hotel'de Şık Tatil!

Dalyan'ın tek Spa Hoteli BC Spa Hotel'de huzurlu ve romantik bir tatil sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla kendinizi konforun kollarına bırakın ve hayatın tadını çıkarın! Anadolu medeniyetlerinin özelliklerini yansıtan BC Spa Hotel, Dalyan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Gönlüferah City Hotel'de 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Çekirge'de merkezi konumu, konforlu ve şık odaları, özenli hizmetiyle vazgeçilmez konaklama noktalarından biri olan Gönlüferah City Hotel, çift kişilik konaklama ve kahvaltı ile sizi benzersiz anlara davet ediyor!  Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
89 TL
Tatil: Konaklamalı Kartepe, Abant Turu!

Kışın görülmeye değer en güzel yerlerinden Kartepe, Abant, Akkayalar Travertenler turuna davetlisiniz. Bu Groupon sizi doğanın eşsiz güzellikleriyle tanıştırmak için geliyor! Tur Programı: Her haftasonu (Cumartesi hareket pazar akşamı ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
349 TL
Tur: Sicilya'da Heyecan Dolu Tatil!

Akdeniz'in en büyük adası olma özelliğine sahip Sicilya'da farklı kültürlerle ve farklı tatlarla tanışmaya hazır olun! Bugünün Groupon'uyla 3 gece 4 günlük Catania turuna davetlisiniz! Üstelik uçak biletleri, konaklama, kahvaltı, Taormina ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
629 TL
Tur: Baharda 4 Gün Venedik!

Bahara aşıklar kenti Venedik'te girin; büyüleyici tarihe sahip olan bir ülkede 4 gün boyunca eğlence, keşif ve heyecan dolu anlar yaşayın! Bugünün Groupon'uyla masal gibi bir tatile hazır olun! Konforlu ulaşım, lüks otellerde konaklama, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
89,90 TL
Tur: Sapanca, Abant ve Göynük'ü Keşfedin!

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırın! Bugünün Groupon'uyla konaklamalı Abant, Göynük ve Sapanca turu sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Tur: Günübirlik Uludağ Gezisi!

Şehrin stresinden uzaklaşıp bir gün olsun kendinize vakit ayırın ve doğayla başbaşa bir gün geçirin! Uludağ'ın en güzel zamanlarını yaşadığı günleri bu Groupon'la yakalayın! Sevdiklerinize de haber verin ve doğanın bu eşsiz harikasına hep ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
999 TL
Tur: Rusya'da 4 Günlük Vizesiz Tatil!

Rusya St. Petersburg'da dolu dolu 4 gün sizi bekliyor! Türk Havayolları ile gidiş-dönüş uçak bileti, Holiday Inn Moskovskiye Vorota Hotel'de konaklama, transferler ve Türkçe rehberlik hizmetleri ile konforlu ve ayrıcalıklı bir tatilin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
64,90 TL
Konaklama: Bodrum Crystal Hotel'de Unutulmaz Tatil!

Türkiye'nin tatil başkenti Bodrum, muhteşem bir tatil için yılın tercih ettiğiniz bir döneminde sizi bekliyor! Üstelik Crystal Hotel farkıyla! Olağanüstü Ege Denizi manzarası; bengonviller, yaseminler, zambaklar, muz ve limon ağaçlarından ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
649 TL
Tur: Prag, Viyana, Bratislava ve Budapeşte Sizi Bekliyor!

Masal şehri olarak anılan Prag, sarayları, kiliseleri, operası ile Viyana, Osmanlı dönemi eserleri ve Tuna nehrinin büyüsü ile Budapeşte! Beş günlük orta Avrupa turu için bu Groupon ve maceracı bir ruh yeterli! Keşfetmeye hazır olun! 1. ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
34,90 TL
Seyahat: Karın Keyfini Kartepe'de Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, daha çok gecikmeden kayak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99,90 TL
Seyahat: Maviyle Yeşilin Buluştuğu Topraklara Yolculuk!

Bugünün Groupon'u sizi maviyle yeşilin buluştuğu, eşsiz kumsalı ve huzur dolu ormanlarıyla sizi kendine çekecek olan İğneada'ya davet ediyor! 1. Gün: İstanbul - İğneada - Dupnisa Mağarası: Saat 06:30 - Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap