Beauty Life'ta En Az 2 cm İncelme 29tl/Green Park'ta 14 Şubat Gecesi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 04.02.2012
Güzellik: Kadıköy Beauty Life Wellness Club'da 2,5 Saatlik İncelme Programı!
Bostancı: The Green Park Hotel Bostancı'da Aşk ve Eğlence Dolu Saatler!
Fırsata Bak »
İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Soğuk havalarda vücudunuzun hareketi azalır, karbonhidrat ihtiyacınız artar ve yağ yakımı yavaşlar. Bölgesel kilo problemlerine, az miktarda su tüketiminden kaynaklanan selülit sorununa ve soğuk havaların koltuğa demirleyen baskısına ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Sevgililer Günü'nde romantik bir atmosferi ayaklarınızın altına sermek, birbirinden lezzetli yiyecek, içecek alternatifleriyle bu özel dakikaları taçlandırmak için The Green Park Bostancı sizi bekliyor! Sevdiğinizi yanınıza alın, şehrin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
69%
Fiyat
99 TL
Tatil: Adalar Manzaralı Odalarda Konaklayın!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
49,90 TL
Eğitim: Pipa Sanat Evi'nde Yetenekleriniz Uyanıyor!

Bir enstrümanın notalarına dokunup iç dünyanızı ifade etmek istiyor, güzel sanatlara hazırlanıyor ya da yepyeni bir hobiye zaman ayırmak istiyorsanız, Pipa Sanat Evi sizi gitar kursuyla buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla içinizdeki ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Villa Pine Garden Otel'de Sonbahar Romantizmini Keyifle Yaşayın!

Kendinizi kışın kucağına bırakmak için fırsat kolluyor ve sevdiğinizle bu heyecan verici mevsimin tüm renklerini ve güzelliklerini başbaşa yaşayacağınız bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Ağva Villa Pine Garden Otel'in baş döndüren ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Keyf Restaurant'ta Zengin Kebap Menüsü!

Sevdiklerinizle sayısız mekanda buluşabilirsiniz; ama hiçbiri zengin bir kebap sofrası kadar keyifli olmayacaktır. Bu Groupon ile Keyf Restaurant'a gelin, kebaptan tatlıya uzanan bir kebap ziyafeti çekin! Yılların tecrübesi ile özenli ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Yılların İzini Yüzünüzden Silin!

Cildiniz yaşınız konusunda dedikodu yapmaya başladıysa, gençlik sırrınıza yeniden kavuşun! Bu Groupon ile Bağdat Caddesi Daisy Güzellik'e gelin, dört aşamalı bakım ile gençleşin, tazelenin, cildinizin güzelliğini ortaya çıkarın! Tüm ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
69 TL
Hizmet: Sevgilinize Kendi Single'ınızı Hediye Edin!

Bir yıl boyunca sevdiğinizle iyi kötü birçok şey yaşadınız. Zaman oldu birlikte üzüldünüz; zaman oldu en güzel günleri, en özel anları paylaştınız. Şimdi ise sizin; ikinizin en özel günü geliyor; 14 Şubat. Her yerin kırmızı kalpler ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,75 TL
Aktivite: Erkan Can, Cem Davran, Yıldıray Şahinler ve Bahtiyar Engin Kıltaç Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve Tuğçe Kıltaç'ı aynı sahnede görmek istiyorsanız, bugünün Groupon'unu kaçırmayın! İstanbul Halk Tiyatrosu, Alevli Günler oyunuyla 7 Şubat Salı günü seyircisiyle buluşuyor! İstanbul Halk Tiyatrosu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Kenter Tiyatrosu Oyuncuları'ndan Soluksuz İzleyeceğiniz Bir Kara Komedi!

Bugünün Groupon'uyla 5 Şubat'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde Kenter Tiyatrosu'nun başarılı oyuncuları ile Sovyet Dönemi'nde ihtilal için Kızıl Ordu'ya katılan genç bir yazarın hikayesine tanık olun! Stalin Rusya'sına grotesk bir kara ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
79 TL
Sağlık: Gıda İntolerans Testi!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/İçme: Metrelik Kolcu Kebap'ta Muhteşem Sofra!

Muhteşem bir dost sofrasında ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Groupon ile Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'tan bol çeşit zengin menüler sizlerle! Menünüz: Fındık lahmacun Şemşek pide İçli köfte Tulum tereyağ ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
39 TL
Spor: Power Plate ile Forma Girin!

Groupon size Bağdat Caddesi Unique Güzellik'te dilediğiniz forma girmenizi ve güzelliğinize güzellik katmanızı sağlayacak muhteşem bir fırsat sunuyor! 10 ve 20 seans seçenekleri ile power plate ile forma girmek istiyorsanız bu müthiş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyato: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Kozyatağı Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Adalar Manzarasına Karşı Mangal Keyfi!

İstanbul'un göbeğinde, hem de harika bir manzarada "mangal"ın ve "kendin pişir kendin ye" konseptinin mutluluğunu sizlere yaşatan oldukça kaliteli bir mekan var: Pişşti Mangal Ocakbaşı'ndan zengin mangal menünüz sizlerle! Menünüz: 250 gram ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
43 TL
Hizmet: Aracınızı Kışa Hazırlayın!

Değişen her mevsim, aracınıza biraz daha zarar verir. Canınız gibi sevdiğiniz aracınızı, koşulları en zor mevsim olan kışa hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan ile Seyir Keyfi

Türkiye'nin ilk seri katilleri Mutlu ve Hatice Korkut çifti ödüllü yönetmen Selim Cihangir'in evini basarsa ne olur? Peki bu evde yaşananlar canlı yayın ile ekranlara gelirse? Ünlü İngiliz yazar Ben Elton'ın kaleme aldığı, Tarık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tiyatro: Kocasını Pişiren Kadın Sahnede!

Tiyatro için "pişirme" vakti! Bugünün Groupon'uyla Debbie Isitt'ın farklı üslubuyla klişelerle dalga geçen sevilen oyunu Kocasını Pişiren Kadın'a biletinizi kaçırmayın! "Mutfak bir katilin cennetidir!" Kenneth ve Laura üçüncü evlilik ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Firehouse'ta Sevgililer Günü'ne Özel Muhteşem Menü!

Firehouse steak, tavuklu ve etli fajita seçeneklerinden biri yanında, profiterol ve şaraptan oluşan akşam yemeğinize başlamadan önce, denize nazır konumunda İstanbul'un tüm güzelliklerini ayaklarınıza seren Firehouse, Pendik Marintürk'te ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar sofranızdadır, güler yüz yanınızdadır ve karşınızda harika bir manzara vardır. Çünkü orası düşlediğiniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Televizyonun ve Sinemanın Ünlü Oyuncuları Sahnede!

Kurulduğu yıldan beri kendi tarzının en önemli oyunlarını sahnelemeyi ilke edinen Donkişot Tiyatro, bu yıl da Francis Veber'in (L'ennerdeur) Münasebetsiz adlı oyununu izleyiciye sunuyor. Komedinin de ciddi bir sanat olduğunu ve en ciddi ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap