Anadolu: Bilinçaltı ile İngilizce|CızBuz Köfte|Ramada'da Konaklama

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 27.04.2013
Kurs: Bilinçaltı Kurgulama ile İngilizce!
Yeme/İçme: Koşuyolu ve Suadiye CızBuz Köfte'den 2 Kişilik Menüler
Hemen Al »
İndirim
89%
Fiyat
350 TL
İngilizce öğrenmenin en stratejik yolu Groupon'dan! Günün Groupon'u sizi, Anadolu Kariyer'de Bilinçaltı Kurgulama Methodu ile 5 kur İngilizce eğitimine davet ediyor!  Anadolu Kariyer'in deneyimli yabancı eğitmenleri tarafından alacağınız, ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
48%
Fiyat
12,90 TL
Bugümün Groupon'uyla CızBuz Köfte'den enfes lezzetler dilerseniz restaurant'ta dilerseniz paket servis ile kapınızda! Köftenin her haline bayılır, farklı lezzet noktalarını keşfetmeyi severim diyorsanız köfte denilince aklınıza ilk gelecek ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
58%
Fiyat
175 TL
Konaklama: Ramada İstanbul Asia Otel'de Dört Dörtlük Tatil!

İstanbul'un kalbinde dört dörtlük bir konaklama deneyimi için, bugünün Groupon'u sizi Ramada İstanbul Asia Otel'e davet ediyor! Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia Otel, iş tatil, sağlık veya kutlama ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger'ın Tüm Menüsünde Geçerli Groupon Çeki!

Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici olamaz." diyen The Hunger'ın muhteşem mekanına davetlisiniz. Hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açan The Hunger; ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
118 TL
Ağva Seaport House'ta 2 Kişilik Romantik Tatil!

Ağva'da gürültüden ve stresten uzak, romantizmi doyasıya yaşayacağınız bir tatil bugünün Groupon'unun ucunda!  Doğanın kucağında lüksü ve konforu birleştiren Seaport House'da çift kişilik konaklama paketleri sizi bekliyor! Taptaze ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
338 TL
Güzellik: 1 Yıllık Sınırsız Epilasyon Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Tuana Güzellik'te kadın ve erkeklere özel bölge seçenekleriyle epilasyon paketleri sizleri bekliyor! Pürüzsüz bir ten için bu Groupon'a bir göz atın! Kadınlara Özel Bölgeler Yarım Bacak Üst Kol Alt Kol Genital Bölge ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Boğaza Nazır Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizleri denizin mavisi ile yeşilin birleştiği noktada enfes bir kahvaltıya davet ediyor. Paysage'da 120 çeşitten oluşan açık büfe kahvaltınızla Boğaz'a karşı keyif sizleri bekliyor! Denizin mavisi ile yeşilin birleştiği ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Hizmet: Marmara Teknik ile Klima Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla yaz gelmeden klima bakımınızı ustatamirci.com ayrıcalığıyla yaptırın, sıcaklardan bunalmadan ferah bir yaz mevsimi yaşayın! Her türlü klima tipi (duvar, salon ya da tavan) bakımlarda geçerli Groupon'unuzla bu yazı ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Leone Italian Cuisine'de 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!

Güne iyi başlamanın ilk şartı sizi mutlu edecek bir kahvaltı sofrasıdır. Sıcacık bir atmosferde, sevdikleriniz ile paylaştığınız lezzet dolu bir kahvaltı sofrasında geçirdiğiniz saatler sizi mutlu bir güne taşır! İtalyan mutfağının ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
245 TL
Güzellik: Ütüleme Diod Teknolojisi ile 1 Yıllık Sınırsız Epilasyon!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Slimmed sizleri epilasyon teknolojisinin geldiği son nokta ile tanıştırıyor! Ütüleme Diod teknolojisiyle 1 yıl boyunca dilediğiniz bölgede saten pürüzsüzlüğü sizleri bekliyor! Kadınlar için Geçerli Bölgeler ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Eğitim: Eğitim: Kayra Yelken'de Ödüllü Yelkenciler ile Yelkenliyle Tanışın!

Bugünün Groupon'uyla tutkunu olduğunuz masmavi denizlerde özgürce yol almak istiyorsanız Kayra Yelken'in ödüllü eğitmenlerinden yelkenli eğitimi alabilirsiniz! Alacağınız teorik eğitim ile kendinizi deniz üzerinde geliştirebilir, Kayra ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
8,90 TL
Yeme/içme: Cadde Izgara Steakhouse'ta Enfes Menüler!

Bugünün Groupon'u Amerikan Steakhouse kültürünü Acıbadem'e getiren ilk restaurant olma özelliği taşıyan Cadde Izgara Steakhouse'ta enfes bir menü sizleri bekliyor! Köfte Menü Izgara Köfte İçecek Cheescake veya Tiramisu Sınırsız Çay Steak ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
45 TL
Kurs: Ataşehir Cake Plus'ta Çikolata, Makaron, Kurabiye, Cupcake ve Pasta Kursları

Bugünün Groupon'u ile Cake Plus'ta çikolata yapım kursundan kurabiye kursuna 5 farklı kus sizi bekliyor! Mutfaklar kendi halinizde ufak tefek şeyler yapıp ailenize sürprizler yapmayı seviyorsanız Cake Plus'ta içinizdeki aşçıyı ortaya ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
95 TL
Güzellik: Contessa Beauty'de 1 Yıllık Sınırsız Epilasyon!

Bugünün Groupon'u ile Contessa Güzellik'in profesyonel uygulamalarıyla istenmeyen tüylerinizden kurtulabilir, yılın 12 ayını da pürüzsüz teninizle ve dilediğiniz kıyafeti giyerek geçirebilirsiniz. Hem zamandan hem de paradan tasarruf ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
22 TL
KafePi Hıdrellez Festivali 4-5 Mayıs'ta Parkorman'da!

Bu sene Hıdrellez coşkusu 4 ve 5 Mayıs'ta Parkorman'da! KafePi ile Hıdrellez coşkusuna biletiniz Groupon'da! Birçok ünlü müzisyeni bir arada görüp şarkıları eşliğinde eğleneceğiniz festivalde, oyun parkı, yiyecek-içecek standları, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
ING'den Sadece % 0,99 Faizle 7.000 TL'ye ve 60 Ay Vadeli Kredi!

Bugünün Groupon'una özel % 0,99 faizle 7.000 TL'ye ve 60 ay vadeye  kadar ihtiyaç kredisi! Örnek Toplam Maliyet Tablosu* *Örnek vade ve kredi tutarı için tüm vergiler ile yıllık sigorta masrafı dahil edilerek hazırlanmıştır. ING Bank günün ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
95 TL
Spor: 4 Saatlik Tenis Eğitimi ve 1 Saatlik Kort Kullanımı!

Bugünün Groupon'uyla X Team Tennis Academy'de tenis öğrenin, hem spor yapın hem eğlenin! 4, 8 veya 16 saatlik tenis eğitimiyle hayatınıza farklı bir aktivite katabilir, vücudunuzdaki neredeyse tüm kasları çalıştıran tenisle fit bir ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Çeşme Antik Rıdvan Otelde Çift Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! İlkbaharın tüm romantikliğini taşıyan Çeşme'de sevdiklerinizle birlikte Antik Rıdvan Otel'de keyifli bir tatil yapmak için ... devamını gör.

İndirim
28%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Deniz Manzaralı Odada Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan Emex Otel, sizi krallar gibi ağırlanacağınız romantik bir kaçamağa davet ediyor! 2 kişilik Groupon'unuzla deniz manzaralı odalarda açık büfe kahvaltı dahil rüya gibi bir ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
24 TL
Güzellik: Alessandro Ürünleri ile Spa Manikür-Pedikür!

Trend London Spa & Beauty'de Alessandro ürünleriyle soğuk havalarda kapalı kalan ayaklarınız rahat etsin; ifadeyi güçlendiren elleriniz daha bakımlı görünsün! 1, 3 ve 5 seanslık spa manikür-pedikür uygulaması ile el ve ayaklarınıza ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
135 TL
Hizmet: Evtur'la İstanbulun Her Yerine Evden Eve Nakliyat!

Bugünün Groupon'uyla yeni evinize taşınmak artık çok kolay! Günün Groupon'u sizi Evtur Nakliyat'la profesyonel taşımacılık hizmetine davet ediyor! Evtur Nakliyat Evtur Nakliyat, 1977 yılından bugüne müşterilerine en iyi hizmeti, depolama ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap