Döner-chi'den leziz menüler / Polonezköy Ayşe Teyze'de kahvaltı / Autowax'tan Araç Cila ve Bakım Paketi

 

Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Döner-chi'den Ekmek Arası Et Döner, Tavuk Döner ya da Ciğer menü 8,90 TL(Carousel AVM, Galleria AVM ve Tekira AVM şubelerinde geçerli!)
Eşsiz doğasında, yemyeşil bir bahçe.. Polonezköy Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de 1 Porsiyon Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay eşliğinde Köy Kahvaltısı Tabağı 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Autowax'tan Quantum Diamond Blue Parlatıcı Cila, Cilalı Yıkama, Araç İçi Plastik Bakım, Jant Temizliği, Lastik Siyahlatma, Böcek ve Reçine Temizliği  195 TL yerine 43 TL! (Türkiye genelindeki 36 şubesinde geçerli!)
En leziz balıklar, bol çeşitli menüler... Şişli Balık Restaurant'ta Balık Menüsü 19,90 TL; Alkolsüz Menü 35 TL; Alkollü Menü 45 TL! (Haftanın her günü Merkez ve Pangaltı şubelerinde geçerli!)
Ünlülerin berberi Etiler Adem Terzi Barber's Club'ta; Saç Kesimi, Sakal ve Yıkama 69 TL, Saç ve Saç Derisi Analizi, Ozon Terapisi, ve Bakım 49 TL!
Golden Age Hotel Golden Life Spa'da Kapalı Yüzme Havuzu - Sauna Kullanımı, Yüz Maskesi, Meyve Tabağı ve Meyve Suyu ikramları dahil Relax, Aromaterapi ya da Bali Masajı 120 TL yerine 49 TL! (5'li Özel Masaj Paketi ve 2 Kişilik Masaj seçenekleri ile!)
Şişli Ozon Aktif Aslı Aydın Kozmetik ve Güzellik Akademisi'nde; İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanıza Yardımcı uygulamalar 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Hafta sonunuzu huzurla doldurun! Ulaşım ve 5 Yıldızlı İzmit Ramada Plaza Hotel'de 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama dahil 2 Günlük Şile - Ağva & Kefken - Kerpe Turu 250 TL yerine 129 TL!
Bakımına ve güzelliğine önem verenler; bu fırsat kaçmaz! Markalonga.com'dan yapacağınız tüm alışverişlerde kullanabileceğiniz indirim çekleri 5 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni'de!
Oasis Beach Club Hotel'de 22 Nisan - 11 Haziran tarihleri arasında kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA Erken Rezervasyona özel fiyatları ile 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Cennete sadece bir adımda ulaşacaksınız.. Manas Park Otel Fethiye Ölüdeniz'de 21 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında 2 KİŞİ 3 GECE HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 599 TL yerine 399 TL!
Evinizin konforunda forma girin! Bugünkü grupfoni fırsatıyla Altis ES-100 Mekik Aleti - Ab Rocket 125 TL yerine %48 grupfoni indirimiyle 65 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 39,90 TL! (3 ay boyunca her Cumartesi - Pazar geçerli!)
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü 130 TL yerine sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Boğaza karşı keyif ve lezzet! Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta haftanın her günü geçerli Köfte, Piyaz, Ayran ve Tatlıdan oluşan leziz Menü 45 TL yerine 25 TL! (2 Kişilik 40 TL!)
Gourmet Slow Food'un birbirinden özel ve tamamı organik ürünleri ile yaşayacağınız 2 kişilik kahvaltı keyfi; Hafta İçi 25 TL, Hafta Sonu 36 TL'den başlayan fiyatlarla! (3 ve 4 kişilik seçenekleri ile)
Mecidiyeköy Profilo Avm Time Out Bowling'te; 1 saatlik Bilardo veya Playstation Kullanımı Hafta İçi 5 TL, Hafta sonu 7 TL; 2 oyunluk Bowling Kullanımı Hafta İçi 9,90 TL, Hafta sonu 13,90 TL!
Kendinizi müziğin ritmine bırakın Mydance Taksim'de 1 Aylık Tango, Salsa ya da Oryantal Dans Kursu 120 TL yerine 49 TL!
Türkiye'nin en iyileri arasında bulunan Tuzla etçii The Butcher Shop & STEAKHOUSE'da 50 TL değerindeki yiyecek - içecek harcamalarınız %50 indirimle 25 TL!
Güzelliğinizi kalıcı kılmanın formülü grupfoni'de! Ar Med Güzellik'te; Cilt Gençleştirici Koyun Plasentası Bakımı 150 TL yerine sadece 29 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap