Swarovski Zirconia® Kalp Kolye 39,9tl |Seagate Hard Disk| Pilates Seti

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 28.04.2013
Van Amstel Diamant'tan Anneler Günü'ne Özel Swarovski Taşlı Kalp Kolyeler!
Verilerinizi Seagate İle Yedekleyin!
Hemen Al »
İndirim
85%
Fiyat
39,90 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, Van Amstel Diamant'ın Swarovski Zirconia® taşlı, sertifikalı, 5 yıl garantili kalp kolyeleriyle Anneler Günü'nde annenize ayrıcalık ve özel bir hediye sunun!     Mücevherat meraklıların vazgeçilmezlerinden ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
169 TL
Bilgisayarınızdaki önemli belgeler, fotoğraflarınız ya da film arşiviniz hep yanınızda ve güvende olsun istiyorsanız, bu Groupon'un ucundaki Seagate Backup Plus ya da GoFlex Wi-Fi harici belleklere göz atın! 1 TB, 2 TB ve 3 TB seçenekleri ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
73%
Fiyat
18,90 TL
NuSlank X-Tra Jel ile Diyet Yapmadan Kusursuz Görünüm!

Zayıflamak adına kalori hesabı yaparak aç kalmaktan bıktıysanız bu Groupon'un ucundaki NuSlank X-Tra Jel tam size göre!  Tamamen doğal içeriğe sahip olan X-Tra Jel ile istediğiniz bölgelerde incelme sağlayacak ve beğendiğiniz tüm giysileri ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Spiral Sıkma Hazneli Mikrofiber Temizlik Setiyle Pratik ve Hızlı Temizlik!

Evinizi temizlemek için uzun saatler harcamak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'u yardımınıza yetişiyor! 360 derece dönebilen başlığı, basit ve pratik kullanımı ile ulaşılması en zor yerleri bile pırıl pırıl yapmanızı sağlayacak ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
44,90 TL
6'lı Profesyonel Pilates Seti ile Ev Konforunda Pilates!

Evinizin konfor ve hijyeninde spor salonu performansı ile forma girmek, etkili ve portatif aletlerle sporu daha da sevmek ve bedeninize sağlık katıp incelmek için bugünün Groupon'u 6'lı pilates setini adresinize getiriyor! Kısa sürede tüm ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
194 TL
Fakir Heroic Elektrikli Süpürge ile Kusursuz Temizlik!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Fakir kalitesi ile yaşam alanlarınızda ideal temizliğin keyfini sürün! 2 yıl garantisi ve benzersiz tasarımlı HEPA filtreleri ile Fakir Heroic elektrik süpürgeleri tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
19 TL
Tek Bir Hareketle Çantanızı Değiştirin!

İhtiyacınız olan eşyaya ulaşmak için tüm çantanızı boşaltmaktan kurtulun! Bugünün Groupon'u çantanızdaki karmaşaya son veriyor ve aradığınız her şeye saniyeler içinde ulaşmanızı sağlıyor. Gri, kırmızı, yeşil, pembe, turuncu renk ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Yüksek Performanslı Hassas Kablosuz TV Kulaklığı ile TV Keyfiniz Bölünmesin!

Evde TV keyfiniz ailenizi rahatsız ediyorsa, dilediğiniz mesafeden TV'nin sesini rahatça duyabilmek ya da sinema keyfinizi artırmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Kablosuz Tv Kulaklığı sizlerle! Kablosuz TV kulaklığı çok ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
129 TL
Kuga 3'lü Valiz Seti ile Konforlu Yolculuklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, uzak ya da yakın tüm yolculuklarınıza Kuga 3'lü valiz seti eşlik etsin, eşyalarınız yük olmaktan çıksın! Dört farklı renk seçeneğine sahip ve üç ayrı boyda valizden oluşan 3'lü valiz seti tüm Türkiye'ye ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
78 TL
Uyurken İngilizce Öğrenin!

Rüyanıza giren ak sakallı dede, size çok önemli bilgiler veriyorsa ama İngilizce konuştuğu için onu anlamıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, uyurken İngilizce öğrenme setiyle rüyalarınızı anlamlı kılın! Bilinçaltı kurgulama teknikleri ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
44,90 TL
Çocuklara Özel Boyanabilir Karton Oyun Evi

Bugünün Groupon'unu yakalayın, çocuklarınıza hem boyayabilecekleri hem de içerisinde diledikleri gibi oynayabilecekleri dev bir Karton Ev sunun! Bilgisayar başındaki çocuklarınız için muhteşem bir oyun alternatifi olacak Karton Ev eğitici ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Mini Portatif Dikiş Makinesi ile Kendi Modanızı Tasarlayın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, portatif mini el tipi dikiş makineleriyle terziye ihtiyaç duymadan düğme, fermuar, paça, pile gibi tüm tadilat işlerinizi kendiniz yapın ya da hayal dünyanızı harekete geçirip kendi modanızı tasarlayın! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinle! Ahşap siyah, beyaz, Cordoba ve ceviz renklerindeki ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Air Yoga ile Daha Sağlıklı ve Zinde Bir Vücut!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Air Yoga ile daha sağlıklı, zinde ve fit bir vücuda sahip olun! Tüm dünyada fitness salonlarında yepyeni bir akım olan Air Yoga ile evinizin konforunda tanışmak için acele edin! Air Yoga tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler İçin Kendinden Şarjlı Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla hiç bitmeyecek bir bataryaya sahip olabilir, kesintisiz iletişimin tadını çıkarabilirsiniz!  Yoğun günlerinizde ve seyahatlarinizde hayatınızı kolaylaştıracak iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler için kendinden ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
256 Renk ile Evinizin Her Köşesinde Büyüleyici Ambiyanslar Yaratın!

Mum ışığının yarattığı romantizmi klasik bulanları bugünün Groupon'u zamanın ötesinde bir tasarımla buluşturuyor. Renkli LED lambalar ışığın aydınlatmaktan çok daha fazlasını yapabildiğine tanık olmanız için ücretsiz kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
Gillette Blue 3 Tıraş Makinesi ve 6 Adet Bıçak ile Mükemmel Tıraş Performansı!

Siz de bakımınıza önem veriyor, yeni tıraş olmuş pürüzsüz bir cildin rahatlığından vazgeçemiyor ve tıraş olmayı keyfe çeviren, kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla Gillette Blue 3 beklentilerinizi karşılıyor. ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
18,90 TL
10 Katlı Ayakkabılık Amazing Shoe Rack ile Ayakkabılarınıza Pratik Düzen!

Ayakkabılarınızın sizin ayaklarınıza ihtiyaç duymadan da hareket edebildiğini düşünüyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, Amazing Shoe Rack ile ayakkabılarınızın yaşam alanınızda yarattığı anarşiye son verin! Toplam 30 ayakkabı ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
44 TL
Gençliğin ve Kusursuz Cildin Sırrını Keşfedin!

Selülit, çatlak, kırışıklık, sivilce ve cilt problemleriniz için güvenebileceğiniz ve kısa sürede sonuç alabileceğiniz bir bakım ürününe sahip değilseniz, bugünün Groupon'u cilt bakımında devrim niteliğindeki ürünleri evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Su Faturasında %50 Tasarruf Edin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, su tüketiminde %50 tasarruf edin, aile bütçesine kazanç sağlayın, su tüketimini bilinçli kılarak çevreye ve gelecek nesillere katkıda bulunun! 2 yıl garantili su tasarruf kartuşları bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap