Asmalımescit Cafe de Pari's | TSYD'de Masaj&Spa | KafePi'de Hıdrellez

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 25.04.2013
Yeme/İçme: Cafe de Pari's'de Özel Lezzetleri!
Bakım: SpAndrey'de Masaj ve Spa Kullanımı ile Bedeninizi Rahatlatın
Hemen Al »
İndirim
55%
Fiyat
58 TL
Beyoğlu'nun gözde mekanlarından Cafe de Pari's bugünün Groupon'uyla size enfes bir menü sunuyor! Başlangıçlar Günün Çorbası Börek Kulüp Sandviç Peynir Tabağı Sote Patates Salata Akdeniz Yeşilliklerinden Oluşan Özel Soslu, Cevizli Salata ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
66%
Fiyat
48 TL
Bugünün Groupon'u ile  SpAndrey'de rahatlatıcı bakım paketi sizi bekliyor! Kendinizi şımartmak ve size özel bir gün geçirmek istiyorsanız tüm yorgunluğunuzu ardınızda bırakacağınız SpAndrey'de masaj, sauna ve hamam kullanımı sizlerle! ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
27%
Fiyat
22 TL
KafePi Hıdrellez Festivali 4-5 Mayıs'ta Parkorman'da!

Bu sene Hıdrellez coşkusu 4 ve 5 Mayıs'ta Parkorman'da! KafePi ile Hıdrellez coşkusuna biletiniz Groupon'da! Birçok ünlü müzisyeni bir arada görüp şarkıları eşliğinde eğleneceğiniz festivalde, oyun parkı, yiyecek-içecek standları, ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
95%
Fiyat
48 TL
Bakım: Hebemed Güzellik'ten Bedeninizi Yaza Hazırlayacak Zayıflama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Hebemed Güzellik'te fazla kilolarınızdan kurtulabilir, hayalinizdeki kusursuz vücuda sahip olabilirsiniz! Can sıkıcı kısıtlayıcı diyetlerden  sıkıldıysanız ve fazla kilolarınızdan kurtulmanın yollarını arıyorsanız ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Sushi ile Uzak Doğu Rüzgarı!

Bu Groupon ile Sushi & Noodle House'da 16 ve 24 parçalık sushi menüler sizinle! Sade ve mütevazı dekoruyla misafirlerini görselden çok lezzet şölenine davet eden mekanda yemeğinizin tadını çıkarmak istiyorsanız acele edin! 16 Parça Sushi ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
ING'den Sadece % 0,99 Faizle 7.000 TL'ye ve 60 Ay Vadeli Kredi!

Bugünün Groupon'una özel % 0,99 faizle 7.000 TL'ye ve 60 ay vadeye  kadar ihtiyaç kredisi! Örnek Toplam Maliyet Tablosu* *Örnek vade ve kredi tutarı için tüm vergiler ile yıllık sigorta masrafı dahil edilerek hazırlanmıştır. ING Bank günün ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
34 TL
The Green Park'ta Açık Büfe Brunch, Tüm Gün Havuz, Fitness ve Spa

Bugünün Groupon'u ile açık büfe brunch, tüm gün havuz, fitness ve spa kullanımı ile kendinizi şımartın! Sadece sevgiliniz ve kendinize ayırdığınız bir günün hayallerini kuruyorsanız The Green Park hayallerinizi gerçeğe çeviriyor! Taksim ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Fratelli La Bufala'da 300 Yıllık Napoli Mutfağının Eşsiz Lezzetleri!

Eşsiz bir yemek için acıkmak, Zincirlikuyu'da mahsur kalmaya çalışmak ya da özel bir günü beklemek gibi bahanelere ihtiyacınız yok; çünkü leziz bir yemek başlıbaşına güçlü bir neden. Bu Groupon ile Fratelli La Bufala'da tadına doyulmaz ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Aktivite: Korukent Cosmic Bowling'te Bowling Heyecanı ve Yemek Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Korukent Cosmic Bowling'de eğlence ve lezzet şöleni bir arada sizi bekliyor! 1994 yılında Bowling Spor Kulübü adı altında kurulan ve daha sonra ismini değiştiren Korukent Cosmic Bowling'in amacı, bowling sporunun ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası!

Bugünün Groupon'u sizi, Mahşer-i Cümbüş ile sahnede keyifli dakikalar yaşamaya davet ediyor! 26 ve 27 Nisan'da Taksim Hayalhane'de sizlerle buluşacak olan Mahşer-i Cümbüş ekibi, interaktif, eğlenceli ve doğaçlama tiyatro keyfini sizlerle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Konser: Mehmet Erdem Garaj İstanbul Sahnesi'nde

Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film Müziği dalında ödül alarak adını müzik dünyasında duyuran Mehmet Erdem, dillerden düşmeyen şarkılarıyla Garaj İstanbul Sahnesi'nde! Uzun yıllardır yaptığı film ve dizi müzikleriyle isminden ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi ile sahnede! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, Moliere'in başyapıtı Tartuffe'ü ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
190 TL
Güzellik: Doctors Beauty Center'da Cildinizi Gençleştirerek Yıllara Meydan Okuyun!

Bugünün Groupon'u ile ilk bakışta yaşınızı ele veren cildinizi gençleştirmek ve daha da sağlıklı ve pürüzsüz bir hale getirmenin kolay yolu ile tanışacaksınız! Doctors Beauty Center'ın alanında uzman ve deneyimli ekibi ile kaliteli bir ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
54 TL
Yeme / İçme: Rumeli Hisarı'nda Hafta Sonu Kahvaltı Keyfi!

Boğaz'da kahvaltı keyfi ile güne güzel başlama şansı Groupon'dan!  Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi, Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta 2 kişilik açık büfe kahvaltı lezzetine davet ediyor! Birbirinden leziz çeşitler ile Boğaz'a ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
13,90 TL
Yeme/İçme: Hisar Kanatçısı'nda Kiloluk Közde Soslu Kanat Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un en hareketli noktalarından biri olan Etiler Nispetiye Caddesi'nde Hisar Kanatçısı'nın lezzetli kanatlarıyla günün tadını çıkarabilir, farklı kilo seçenekleriyle tüm sevdiklerinizi dahil edebilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
248 TL
Spor: Korukent Gym'de Sınırsız Kulüp Üyelikleri ile Sağlıklı ve Formda Kalın!

Formda ve zinde bir vücuda sahip olmak hayallerinizde, düzenli spor yapmak bir türlü gerçekleştiremediğiniz planlarınız arasında kalmasın. Bugünün Groupon'u, size Korukent Gym'de üç aylık ya da altı aylık sınırsız üyelikler sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Spor: Tennis Club @ Conrad'da Ailece Spor Yapma Keyfi!

Ailece paylaştığınız sosyal aktiviteleriniz artık rutine döndüyse, birlikte alışverişe çıkmak ve yemeğe gitmek dışında hayatınıza hareket katmak istiyorsanız, bu Groupon'u kaçırmayın ve aile boyu tenis öğrenmenin keyfini çıkarın! ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
3 TL
Banvitburada.com Alışverişlerinizde %30 İndirim Sağlayan Groupon!

Bugünün Groupon'u Banvit ile güçlerini birleştiriyor ve sofralarınıza kaliteden ödün vermeden kıymadan salama, kırmızı etten tavuğa sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanız için geliyor! 2011 yılında online alışveriş pazarına artı değer ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu Cezayir Suites ile Ayrıcalıklı Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi şehrin merkezinde evinizin konforunu aratmayacak özel bir dünya ile buluşturuyor. Cezayir Suites, ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için size kapılarını açıyor! Beyoğlu Cezayir Sokak'ta yer alan; ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme/İçme: Boğaza Karşı Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi boğaza nazır kahvaltı keyfine davet ediyor! Fish Park'ta enfes bir kahvaltı sofrası sizleri bekliyor!    Kaşar peyniri Beyaz peynir Lor peynir Eski kaşar Taze kaşar Domates Salatalık Söğüş Yeşil zeytin Siyah zeytin ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
85 TL
Aktivite: Sarıyer Atlıtur'da Binicilik Eğitimi!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap