İstanbul'un En İyileri: Radisson Blu|Fan Fang|Chocolate|Çöpçü|Tike

Günlük İstanbul - Avrupa Özel Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa Özel 24.04.2013
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!
Yeme/İçme: Mövenpick Hotel AzzuR Restaurant'ta Benzersiz Pazar Brunch'ı Lezzetleri!
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul ayrıcalığı şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
52 TL
Bugünün Groupon'uyla gözlerinizi açtığınızda sizi ve sevdiklerinizi İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan klasikten yeniye birçok muhteşem lezzetin beklediğini hayal edin ve bu hayali gerçeğe dönüştürmek için Mövenpick ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Fan Fang'ın 4 Şubesinde Uzakdoğu Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u sizi, 4000 yılı aşkın bir yazılı tarihe sahip Çin'in en özel ve en lezzetli yemeklerini, Fan Fang'ın usta şeflerinden tatmaya davet ediyor! Fan Fang'ın City's AVM, Bağdat Caddesi, FLY Inn ve Gayrettepe şubelerinde geçerli ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çöpçü'nün Tüm Şubelerinde Sucuk veya Köfte Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü'nün tüm şubelerinde seçeceğiniz bir içecek eşliğinde köfte veya sucuk lezzeti sizleri bekliyor! Groupon'unuzla damaklarınızı şenlendirin! Kendine has dekorasyonuyla misafirlerine şık bir atmosferde hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
7,90 TL
Yeme/İçme: Marmara Forum Beyce Döner'de Enfes Tatlar!

Bugünün Groupon'u sizi ateşte cızır cızır pişen döner, çorba ve içecekten oluşan enfes bir menüyle buluşturuyor! Beyce Döner lezzetleri Marmara Forum'da sizleri bekliyor! Beyce Döner, kaliteli hizmeti, güler yüzlü çalışanları, hünerli ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
69 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger Gayrettepe ve Akbatı AVM'de Hamburger Menü Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla The Hunger Gayrettepe ve Akbatı AVM'de eşsiz hamburgerlerle gününüze tat katın! Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ve lezzetli saatler sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
49 TL
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kıyısında 2 Kişilik Enfes Kahvaltıyla Keyifli Sabah!

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da doğal ürünlerle zengin mi zengin, enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tamamı doğal ve özel üretim ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Türk ve Greek Müzikleri Eşliğinde Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor! Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Bakım: 7 Masajdan Dilediğiniz Biri veya VIP Paket!

Bugünün Groupon'uyla Dream Day Spa'da kendinizi şımartın! 50 dakikalık 7 masajdan dilediğiniz birini seçebilir veya 2 kişilik VIP masaj seçeneğiyle masaj keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz! Masaj Seçenekleri  50 Dakikalık Masaj ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme /İçme: Mirror Suadiye'de Denize Nazır Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın! İlkbahar'ın tüm güzelliklerini gözler önüne serdiği bugünlerde güne sevdiklerinizle birlikte Adalar Manzarası'na nazır Morror Suadiye'de sabah ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
26,90 TL
Yeme/İçme: Sushi Express'te 2 Kişilik 24 Parça Sushi Lezzeti!

Uzakdoğu mutfağının Türkiye'deki iddialı isimlerinden Chinese & Sushi Express bugünün Groupon'uyla dilerseniz sizi Batı Ataşehir şubesinde misafir ediyor, dilerseniz de enfes lezzetlerini evinize getiriyor! 2 kişilik 24 parça veya 4 ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Cafe De Paris'te Alkollü İçecek Eşliğinde Özel Menü

Bugünün Groupon'u sizi Suadiye Hotel'de romantik bir akşam yemeğine davet ediyor! Cafe De Paris Suadiye'de alkollü içecek eşliğinde birbirinden lezzetli tatlardan oluşan özel menü ile unutulmaz bir akşam sizleri bekliyor! 1, 2 veya 4 ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: 5* Green Park Hotel Bostancı'da Masaj ve Tüm Gün Spa ile Rahatlayın

Bugünün Groupon'uyla The Green Park Hotel Bostancı'nın sunduğu profesyonel bakım ve masajlarla müşterilerine farklı tecrübeler yaşatarak onları rahatlatmayı vaad ediyor! Seçeceğiniz 50 dakika süren 1 masaj ve gün boyu Spa kullanımıyla ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Lezzetler!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor! Başlangıçlar Yeşillik tabağı: Nane, ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!

Bugünün Groupon'uyla Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz  romantik bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
89 TL
Bebek Argentina Steak House'ta 2 Kişilik Lezzet Rüzgarı!

Geçiştirdiğiniz herhangi bir öğünde beyniniz yeterli oranda doyum sinyali verdikten sonra sıradan bir burgere yüklediğiniz derin anlamı sorgulamaya başlamanız kısa sürecektir. Bugünün Groupon'u açlık bastırmak ve lezzete doymak arasındaki ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Özel Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap