Cadde Dream Day Spa'da Masaj | Moda'da Akşam Yemeği |Fan Fang'de Sushi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 22.04.2013
Bakım: 7 Masajdan Dilediğiniz Biri veya VIP Paket!
Yeme/İçme: Moda'da Canlı Müzik Eşliğinde 2 Kişilik Akşam Yemeği!
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Bugünün Groupon'uyla Dream Day Spa'da kendinizi şımartın! 50 dakikalık 7 masajdan dilediğiniz birini seçebilir veya 2 kişilik VIP masaj seçeneğiyle masaj keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz! Masaj Seçenekleri  50 Dakikalık Masaj ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
78,90 TL
Mezelerden ana yemek seçeneklerine zengin bir menü ve canlı müzik eşliğinde enfes bir ziyafet bugünün Groupon'uyla sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Moda Spor Kulübü sizleri lezzet ve eğlenceye davet ediyor!   6 çeşit Soğuk Meze  Ara ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Beauty Point'te Yeni Nesil Cilt Bakımı ve Maske!

Groupon'unuzla Beauty Point'te yeni nesil cilt bakımı ve cilt maskesiyle dilerseniz beyazlatıcı etki, dilerseniz lifting, dilerseniz de VIP cilt bakımlı paketleri tercih edebilirsiniz. Cilt Beyazlatıcı Yüz Maskesi ve Cilt Bakımı: 50 dakika ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
22%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Hasan Kolcuoğlu'nda Çift Kişilik Kebap Menü!

Groupon'unuz sizi, Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta  zengin menü lezzetine davet ediyor! Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta, muhteşem lezzetlerle bezeli zengin sofralar sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Paket serviste geçerli 1 kişilik menü seçeneğiyle Hasan ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Olira Boutique Hotel&Spa'da 2 Kişilik Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla eski bir tersaneden A sınıf butik otele dönüşen Olira Boutique Hotel&Spa'da denize sıfır konumuyla Bodrum'un en güzel noktalarından birinde sevdiklerinizle birlikte tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Evinizin konforunu ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
38 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Trend London'dan Bölgesel İncelme Uygulamaları!

Bugünün Groupon'unun sunduğu Kavitasyon, IR, Vakum, Aletli Masaj, Radyofrekans, selülit masajı uygulamalarını içeren incelme paketleriyle bölgesel yağlanma problemine veda edin! Tren London, Bağdat Caddesi'ndeki şık mekanıyla sizleri ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Fan Fang'ın 4 Şubesinde Uzakdoğu Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u sizi, 4000 yılı aşkın bir yazılı tarihe sahip Çin'in en özel ve en lezzetli yemeklerini, Fan Fang'ın usta şeflerinden tatmaya davet ediyor! Fan Fang'ın City's AVM, Bağdat Caddesi, FLY Inn ve Gayrettepe şubelerinde geçerli ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
248 TL
Kurs: Meb Sertifikalı 5 Dilden Dilediğinizi Öğrenin!

AkEğitim'de İngilizce, Fransızca, Rusça, Almanca, İspanyolca veya yabancılar için Türkçe dil eğitimi bugünün Groupon'uyla sizlerle! Okuma, yazma, dinleme, konuşma ve dilbilgisi eğitimlerini kapsayan 1, 2 veya 3 seviye atlayabileceğiniz ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çöpçü'nün Tüm Şubelerinde Sucuk veya Köfte Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü'nün tüm şubelerinde seçeceğiniz bir içecek eşliğinde köfte veya sucuk lezzeti sizleri bekliyor! Groupon'unuzla damaklarınızı şenlendirin! Kendine has dekorasyonuyla misafirlerine şık bir atmosferde hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
45 TL
Bakım: Ataşehir Beauty Slim'de İncelme Paketleri ile Fazlalıklarınızdan Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla Beauty Slim'de incelme paketleri ile hayallerinizdeki incecik fiziğe kavuşacaksınız! Yazın yaklaşmasıyla birlikte küçük porsiyonlar, bitki çayları ve light ürünlerin esiri olduysanız Beauty Slim'de zahmetsizce ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
79 TL
Bakım: Ramada Asia Green Spa'da Masaj ve Spa ile Canlanın!

Bugünün Groupon'uyla Ramada Asia Green Spa sizi bedenen ve zihnen rahatlamaya, yenilenmeye, canlanmaya davet ediyor! Hayatın temposuna ara vermek, stresin etkisini azaltmak ve kendiniz için planlar yapmak istiyorsanız Groupon'unuz ile ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
21,90 TL
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Karşı Açık Büfe Brunch Keyfi!

Salacak sahil yolunda dalgaların martı seslerine eşlik ettiği Cafe 5. Cadde'de hafta sonları 115 çeşitten oluşan açık büfe brunch sizleri bekliyor! Kahvaltınız menemenden omlete, sıkma portakal suyundan sınırsız çay ve kahveye 115 çeşide ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
39,90 TL
Konaklama: Club Nergis Beach'te Denize Sıfır Tatil Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'u ile Mika Tur kalitesi ile Noa Hotels Nergis Beach'te muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kışın yükü ve iş stresi omuzlarına bindi ve huzurlu bir tatilde rahatlamak istiyorsanız bu teklifimiz tam size göre!  Türkiye'nin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
128 TL
Masaj: Palestra Spa'da 50 Dk Süren Organik Bali Masajı!

Yoğun iş hayatından bir mola verip stres atmak, gevşemek istiyorsanız Groupon'unuza bakmadan geçmeyin! Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Anadolu yakasında bulunan Palestra Spa'da Organik Bali Masajı'na davet ediyor!   Masaj İçeriği ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
48 TL
Bakım: Gin Güzellik'ten 3 Şubede Geçerli Sertifikalı Makyaj Kursu

Güzelliğinizi ortaya çıkarmak için sihirli bir değnek, bir usta ve renkli malzemeler gerekir. Bu Groupon ile Gin Güzellik'te fırçaları sihirli değneklere dönüştürmeyi uzman eğitmenlerden öğrenin, renkli malzemelerle güzellik büyüsü yapın! ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi ile sahnede! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, Moliere'in başyapıtı Tartuffe'ü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: 2 Kişilik Gerçek Adana Kebap Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da "yöresel lezzetler" dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Kaburgacı Mehmet Usta'da gerçek Adana Kebap lezzeti sizleri bekliyor!   Adana kebabı  İçli köfte  Nar ekşili bostane salatası  Mercimek ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
39,99 TL
Doping İnternet'ten 8Mbps'e Kadar Sınırsız İnternet 39,99 TL!

Bugünün Groupon'uyla internet ve telefon faturalarınızı hafifletecek bir teklifimiz var.  İnternetin tadını çıkarmak, sevdikleriniz ile doyasıya konuşmak artık daha avantajlı! Üstelik her ikisi de tek faturada! Ayrıca internet ve telefon ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
8,90 TL
Yeme/İçme: Mangalhane'de 200 Gramlık Köfte ya da Sucuk Menüsü!

Bugünün Groupon'uyla öğünlerinize Mangalhane'nin müthiş lezzetleriyle renk katabilir, kaliteli hizmeti ve damaklarınıza şölen havası yaşatacak yemekleriyle müdavimi olabilirsiniz! Üsküdar'da ve Kartal'da hizmet veren ve kurulduğu günden bu ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
49,90 TL
Konaklama: Alanya'da Her Şey Dahil Tatil!

Alanya turizm merkezinde bulunan MCS Oasis Hotel sizleri her şey dahil tatil lüksüne davet ediyor! Yenilenmiş odaları, güleryüzlü ve deneyimli personeli, eşsiz mutfağı ile MCS Oasis Hotel'de eğlence, lezzet ve huzur sizleri bekliyor! Her ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: 860 Gıdayı Kapsayan İntolerans Testi!

Bugünün Groupon'uyla besinlerin vücudunuzu nasıl etkilediğini öğrenebilirsiniz! de'cadde'de 860 gıdayı kapsayan intolerans testi ile gıdaların metabolizmanızdaki olumlu ya da olumsuz etkilerini keşfedin!   Gıda İntolerans Testi Nedir? ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap