KafePi Hıdrellez Festivali|Crystal Spa'da Masaj|Yeniköy'de Kahvaltı

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 28.04.2013
KafePi Hıdrellez Festivali 4-5 Mayıs'ta Parkorman'da!
Bakım: Çift Olmanın Tadını Hotel Crystal Aqua Plus Spa Ottoman Deluxe'te Çıkarın!
Hemen Al »
İndirim
27%
Fiyat
22 TL
Bu sene Hıdrellez coşkusu 4 ve 5 Mayıs'ta Parkorman'da! KafePi ile Hıdrellez coşkusuna biletiniz Groupon'da! Birçok ünlü müzisyeni bir arada görüp şarkıları eşliğinde eğleneceğiniz festivalde, oyun parkı, yiyecek-içecek standları, ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
55%
Fiyat
54 TL
Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte kendinizi şımartabileceğiniz bir güne kucak açabilir, keyif içinde geçireceğiniz dakikalarda aşk tazeleyebilirsiniz! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılıp kendinizi modern bir cennetin içinde ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme/İçme: Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla güne Yeniköy'de enfes bir serpme kahvaltı eşliğinde başlayabilirsiniz! Sandal Balık'ta taptaze kahvaltılıklar sizleri bekliyor!   Beyaz peynir Kaşar peyniri Hellim peynir Lor peynir üstüne ahududu reçeli Siyah zeytin ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
66%
Fiyat
79 TL
Procleanist'ten Bahar Temizliği!

Yazı pırıl pırıl bir evle karşılamak ve sevdiklerinizle hijyenik bir yaşam alanında zaman geçirmek için bahar temizliğine başlamak istiyor fakat gözünüzde büyütüyorsanız bu Groupon size geliyor! Halılar ve koltuklar dokuları nedeniyle ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
95 TL
Güzellik: Bio Güzellik'te 1 Yıllık Sınırsız Diode Epilasyon!

Bu Groupon ile Bio Güzellik'te, seçeceğiniz 1 bölge sınırsız epilasyon paketiyle istenmeyen tüylerinizle vedalaşın! Dilerseniz 2 ve 3 bölgede geçerli epilasyon paketiyle de istenmeyen tüylerden kurtulmanın konforunu yaşayabilirsiniz!  ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
43 TL
Yeme/İçme: Denize Karşı 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı!

Sarıyer'de denize karşı hafta sonuna yakışır bir kahvaltı sizi ve sevdikleriniz bekliyor! Zengin çeşitli açık büfe kahvaltı keyfi bugünün Groupon'unda!   Açık Büfe Kahvaltınız Ekmek Fırını Beyaz ekmek Kepek ekmek Açma  Poğaça Simit ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Sushi ile Uzak Doğu Rüzgarı!

Bu Groupon ile Sushi & Noodle House'da 16 ve 24 parçalık sushi menüler sizinle! Sade ve mütevazı dekoruyla misafirlerini görselden çok lezzet şölenine davet eden mekanda yemeğinizin tadını çıkarmak istiyorsanız acele edin! 16 Parça Sushi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: İstinye Park, City's ve Aqua Florya AVM Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Balık Ev'in İstinye Park, Aqua Florya AVM ve City's şubelerinde denizden gelen tazecik lezzetler ile hazırlanmış zengin menü sizi bekliyor! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Yeme/İçme: The Central Palace Bosphorus'ta Boğaz Manzarası Eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla The Central Palace Bosphorus'ta Boğaz Manzarası'na nazır muhteşem bir kahvaltı ile güne merhaba diyin. Konsept yılların deneyimini, kalitesini ve hizmet anlayışını eşsiz boğaz manzarası eşliğinde sunarak en üst düzeye ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
58 TL
Yeme/İçme: Cafe de Pari's'de Özel Lezzetleri!

Beyoğlu'nun gözde mekanlarından Cafe de Pari's bugünün Groupon'uyla size enfes bir menü sunuyor! Başlangıçlar Günün Çorbası Börek Kulüp Sandviç Peynir Tabağı Sote Patates Salata Akdeniz Yeşilliklerinden Oluşan Özel Soslu, Cevizli Salata ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
55 TL
Kurs: Stage Dance Studio'da Zumba ile Hem Form Tutun Hem de Eğlenin!

Bugünün Groupon'u ile Stage Dance ile hem eğlenecek hem de fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız! Kalori yakmak için fitness gibi salon sporlarından  sıkıldıysanız hem yeni bir hobi edineceğiniz hem de fazlalıklarınızdan kurtulabileceğiniz ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
48 TL
Bakım: SpAndrey'de Masaj ve Spa Kullanımı ile Bedeninizi Rahatlatın

Bugünün Groupon'u ile  SpAndrey'de rahatlatıcı bakım paketi sizi bekliyor! Kendinizi şımartmak ve size özel bir gün geçirmek istiyorsanız tüm yorgunluğunuzu ardınızda bırakacağınız SpAndrey'de masaj, sauna ve hamam kullanımı sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger'ın Tüm Menüsünde Geçerli Groupon Çeki!

Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici olamaz." diyen The Hunger'ın muhteşem mekanına davetlisiniz. Hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açan The Hunger; ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
34 TL
The Green Park'ta Açık Büfe Brunch, Tüm Gün Havuz, Fitness ve Spa

Bugünün Groupon'u ile açık büfe brunch, tüm gün havuz, fitness ve spa kullanımı ile kendinizi şımartın! Sadece sevgiliniz ve kendinize ayırdığınız bir günün hayallerini kuruyorsanız The Green Park hayallerinizi gerçeğe çeviriyor! Taksim ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
248 TL
Spor: Korukent Gym'de Sınırsız Kulüp Üyelikleri ile Sağlıklı ve Formda Kalın!

Formda ve zinde bir vücuda sahip olmak hayallerinizde, düzenli spor yapmak bir türlü gerçekleştiremediğiniz planlarınız arasında kalmasın. Bugünün Groupon'u, size Korukent Gym'de üç aylık ya da altı aylık sınırsız üyelikler sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Yüksek Performanslı Hassas Kablosuz TV Kulaklığı ile TV Keyfiniz Bölünmesin!

Evde TV keyfiniz ailenizi rahatsız ediyorsa, dilediğiniz mesafeden TV'nin sesini rahatça duyabilmek ya da sinema keyfinizi artırmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Kablosuz Tv Kulaklığı sizlerle! Kablosuz TV kulaklığı çok ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kıyısında 2 Kişilik Enfes Kahvaltıyla Keyifli Sabah!

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da doğal ürünlerle zengin mi zengin, enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tamamı doğal ve özel üretim ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Fratelli La Bufala'da 300 Yıllık Napoli Mutfağının Eşsiz Lezzetleri!

Eşsiz bir yemek için acıkmak, Zincirlikuyu'da mahsur kalmaya çalışmak ya da özel bir günü beklemek gibi bahanelere ihtiyacınız yok; çünkü leziz bir yemek başlıbaşına güçlü bir neden. Bu Groupon ile Fratelli La Bufala'da tadına doyulmaz ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Aktivite: Korukent Cosmic Bowling'te Bowling Heyecanı ve Yemek Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Korukent Cosmic Bowling'de eğlence ve lezzet şöleni bir arada sizi bekliyor! 1994 yılında Bowling Spor Kulübü adı altında kurulan ve daha sonra ismini değiştiren Korukent Cosmic Bowling'in amacı, bowling sporunun ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Çeşme Antik Rıdvan Otelde Çift Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! İlkbaharın tüm romantikliğini taşıyan Çeşme'de sevdiklerinizle birlikte Antik Rıdvan Otel'de keyifli bir tatil yapmak için ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap