Avrupa: Hisar'da Brunch|1 Kilo Közde Kanat 14,90tl|Cildinizi Yenileyin

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 23.04.2013
Güzellik: Doctors Beauty Center'da Cildinizi Gençleştirerek Yıllara Meydan Okuyun!
Yeme / İçme: Rumeli Hisarı'nda Hafta Sonu Brunch Keyfi!
Hemen Al »
İndirim
68%
Fiyat
190 TL
Bugünün Groupon'u ile ilk bakışta yaşınızı ele veren cildinizi gençleştirmek ve daha da sağlıklı ve pürüzsüz bir hale getirmenin kolay yolu ile tanışacaksınız! Doctors Beauty Center'ın alanında uzman ve deneyimli ekibi ile kaliteli bir ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
33%
Fiyat
54 TL
Boğaz'da brunch keyfi ile güne güzel başlama şansı Groupon'dan!  Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi, Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta 2 kişilik açık büfe brunch lezzetine davet ediyor! Birbirinden leziz çeşitler ile Boğaz'a karşı ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
27%
Fiyat
13,90 TL
Yeme/İçme: Hisar Kanatçısı'nda Kiloluk Közde Soslu Kanat Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un en hareketli noktalarından biri olan Etiler Nispetiye Caddesi'nde Hisar Kanatçısı'nın lezzetli kanatlarıyla günün tadını çıkarabilir, farklı kilo seçenekleriyle tüm sevdiklerinizi dahil edebilirsiniz. ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Hizmet: Tüm İstanbul'da ve Tüm Markalar için Geçerli Klima Bakım Hizmeti

Bugünün Groupon'uyla yaz gelmeden klima bakımınızı ustatamirci.com ayrıcalığıyla yaptırın, sıcaklardan bunalmadan ferah bir yaz mevsimi yaşayın! Uzmanların uyarısına göre bu yazın çok sıcak geçmesi beklendiğini unutmayın ve evinizde küçük ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
248 TL
Spor: Korukent Gym'de Sınırsız Kulüp Üyelikleri ile Sağlıklı ve Formda Kalın!

Formda ve zinde bir vücuda sahip olmak hayallerinizde, düzenli spor yapmak bir türlü gerçekleştiremediğiniz planlarınız arasında kalmasın. Bugünün Groupon'u, size Korukent Gym'de üç aylık ya da altı aylık sınırsız üyelikler sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Spor: Tennis Club @ Conrad'da Ailece Spor Yapma Keyfi!

Ailece paylaştığınız sosyal aktiviteleriniz artık rutine döndüyse, birlikte alışverişe çıkmak ve yemeğe gitmek dışında hayatınıza hareket katmak istiyorsanız, bu Groupon'u kaçırmayın ve aile boyu tenis öğrenmenin keyfini çıkarın! ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
3 TL
Banvitburada.com Alışverişlerinizde %30 İndirim Sağlayan Groupon!

Bugünün Groupon'u Banvit ile güçlerini birleştiriyor ve sofralarınıza kaliteden ödün vermeden kıymadan salama, kırmızı etten tavuğa sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanız için geliyor! 2011 yılında online alışveriş pazarına artı değer ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu Cezayir Suites ile Ayrıcalıklı Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi şehrin merkezinde evinizin konforunu aratmayacak özel bir dünya ile buluşturuyor. Cezayir Suites, ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için size kapılarını açıyor! Beyoğlu Cezayir Sokak'ta yer alan; ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme/İçme: Boğaza Karşı Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi boğaza nazır kahvaltı keyfine davet ediyor! Fish Park'ta enfes bir kahvaltı sofrası sizleri bekliyor!    Kaşar peyniri Beyaz peynir Lor peynir Eski kaşar Taze kaşar Domates Salatalık Söğüş Yeşil zeytin Siyah zeytin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Fan Fang'ın 4 Şubesinde Uzakdoğu Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u sizi, 4000 yılı aşkın bir yazılı tarihe sahip Çin'in en özel ve en lezzetli yemeklerini, Fan Fang'ın usta şeflerinden tatmaya davet ediyor! Fan Fang'ın City's AVM, Bağdat Caddesi, FLY Inn ve Gayrettepe şubelerinde geçerli ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
85 TL
Aktivite: Sarıyer Atlıtur'da Binicilik Eğitimi!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kıyısında 2 Kişilik Enfes Kahvaltıyla Keyifli Sabah!

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da doğal ürünlerle zengin mi zengin, enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tamamı doğal ve özel üretim ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
78 TL
Güzellik: 6 Farklı Uygulamadan Oluşan İncelme Paketi!

Etiler BioNEP kalitesiyle vücudunuzu yaza hazırlamak için bugünün Groupon'una bir göz atın! 30 seans, 60 seans veya 1 yıl sınırsız incelme paketlerinden dilediğinizi alın, bikinilere hazırlanın!   İncelme Paketi Uygulamaları Kavitasyon (40 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!

Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul ayrıcalığı şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
55 TL
Spor: Stage Dance Studio'da Pilates ile Kaslarınızı Harekete Geçirin!

Bugünün Groupon'uyla Stage Dance Studio'da matlı pilates ile yaşam kalitenizi artırın! Tüm kaslarınızı çalıştırın ve doğru nefes alma tekniklerini öğrenerek daha sağlıklı bir yaşama adım atın! Hem fazla kilolarınızdan kurtularak daha sıkı ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
108 TL
Sağlık: Sigaradan Kolayca Kurtulun!

Günde bir paket değil de 10 tane içmek ya da paket taşımayıp çevrenizdekilerden otlanarak daha az içtiğinize kendinizi ikna etmeniz, sigara içtiğiniz gerçeğini değiştirmez. İleride doğabilecek sağlık sorunlarına karşı şimdiden önlem alın; ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
379 TL
Güzellik: Nişantaşı Estelit'te Epilasyon Paketleri!

Hem kadınlar hem erkekler için geçerli Groupon'unuzla Nişantaşı Estelit'te istenmeyen tüylerinize veda edin! Yaz kış pürüzsüz bir cilde sahip olmak etek, elbise ve şortlarınızı özgürce giymenin hayallerini kuruyorsanız rutin, sıkıcı tüy ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Olira Boutique Hotel&Spa'da 2 Kişilik Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla eski bir tersaneden A sınıf butik otele dönüşen Olira Boutique Hotel&Spa'da denize sıfır konumuyla Bodrum'un en güzel noktalarından birinde sevdiklerinizle birlikte tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Evinizin konforunu ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
39,99 TL
Doping İnternet'ten 8Mbps'e Kadar Sınırsız İnternet 39,99 TL!

Bugünün Groupon'uyla internet ve telefon faturalarınızı hafifletecek bir teklifimiz var.  İnternetin tadını çıkarmak, sevdikleriniz ile doyasıya konuşmak artık daha avantajlı! Üstelik her ikisi de tek faturada! Ayrıca internet ve telefon ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
39,90 TL
Konaklama: Club Nergis Beach'te Denize Sıfır Tatil Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'u ile Mika Tur kalitesi ile Noa Hotels Nergis Beach'te muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kışın yükü ve iş stresi omuzlarına bindi ve huzurlu bir tatilde rahatlamak istiyorsanız bu teklifimiz tam size göre!  Türkiye'nin ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çöpçü'nün Tüm Şubelerinde Sucuk veya Köfte Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü'nün tüm şubelerinde seçeceğiniz bir içecek eşliğinde köfte veya sucuk lezzeti sizleri bekliyor! Groupon'unuzla damaklarınızı şenlendirin! Kendine has dekorasyonuyla misafirlerine şık bir atmosferde hizmet veren ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap