Erken Rezervasyonla: Antalya| Bodrum| Alaçatı|Marmaris|Benfica-FB Maçı

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 26.04.2013
Konaklama: Bodrum Sofabed Hotel'de Çift Kişilik Tatil!
5* Büyükada Princess Hotel'de Çift Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Bugünün Groupon'uyla tatil planlarınızı şimdiden yapın, izinlerinizi ayarlayın ve mavi anıların kapılarını aralayın! Mandalina bahçeleri ve bembeyaz evleriyle Bodrum'un göz bebeği haline gelen Ortakent-Yahşi'de, gürültüden uzak huzurlu bir ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Alaçatı Koçlu Konağı'nda Huzur Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla gerçek bir Alaçatı konağında tatil yapın! Alaçatı Koçlu konağı hafta içi ve hafta sonu konaklama imkanları ve leziz ev yapımı kahvaltısıyla sizi bekliyor! Gerçek bir Alaçatı deneyimi için ideal bir otel olan Koçlu ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
449 TL
Fenerbahçe - Benfica Heyecanına Ortak Olmaya Davetlisiniz!

Bugünün Groupon'u saı-lacivert renklere gönül veren Fenerbahçelileri UEFA Yarı Final maçında 90 dakika boyunca omuz omuza desteklemek ve heyecanlarına ortak olmak için Lizbon'a götürüyor! Tur Programı 2 Mayıs İstanbul-Lizbon Sabiha Gökçen ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
890 TL
Vizesiz 2 Gece 3 Gün Rusya Turu!

Bugünün Groupon'uyla vize işlemlerine gerek kalmadan Rusya'nın tüm güzelliklerini görebilir, tatilcity.com ayrıcalığı ile tüm şehri sevdiklerinizle birlikte keşfe çıkabilirsiniz! 1. Gün İstanbul - Moskova Atatürk Havalimanı Dış Hatlar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
79,90 TL
Tur: Her Hafta Kavala & Thassos Adası Doğa,Tarih ve Deniz Turu

Yunanistan ile ilgili fikirleriniz köklü bir tarihe sahip komşu ülke olduğundan fazlası değilse, bugünün Groupon'uyla şarkıları, mutfağı, iklimi ve topraklarında yetiştirdiği değerleriyle bu rüya gibi ülkede Kavala&Thassos turuna ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
175 TL
Konaklama: Ramada İstanbul Asia Otel'de Dört Dörtlük Tatil!

İstanbul'un kalbinde dört dörtlük bir konaklama deneyimi için, bugünün Groupon'u sizi Ramada İstanbul Asia Otel'e davet ediyor! Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia Otel, iş tatil, sağlık veya kutlama ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
149 TL
Gezi: Kaz Dağları'nda Safari Turu, Kahvaltı ve Jeep Gezisi

Bugünün Groupon'uyla tarih kokan Kaz Dağları'nda safari turuna davetlisiniz! Hareket Noktaları İstanbul, Kadıköy Evlendirme Dairesi -23:00  İstanbul, Taksim Akm Önü, Beyoğlu - 23:45 İstanbul, İncirli Boyner, Bakırköy- - 00:30  Bursa, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
879 TL
Pegasus Havayolları ile Uçuş Dahil 3 Gece Konaklamalı Kharkov Turu!

Bugünün Groupon'u Ukrayna'nın en büyük şehirlerinden biri olan Kharkov'a Pegasus havayolları ile ulaşım, 3* otellerde konaklama, şehir turu ve rehberlik hizmetleri sunuyor!   Uçuş Günü ve Saatleri Gidiş: SAW – HRK 23.05.2013 23:55 Dönüş: ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
820 TL
Air Arabia Havayolları ile Uçuş, Konaklama ve Kahvaltı Dahil Dubai Turu!

Dubai'de 4* otelde 3 gece oda-kahvaltı konaklama, Air Arabia Havayolları ile gidiş-dönüş ulaşım, rehberlik hizmetleri ve şehir turu dahil rüya gibi bir tatil için bu Groupon'a bir göz atın! Hareket Tarihi 23 Mayıs   Tur Programı 1.Gün ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Tarihi Konakta Masal Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Kaz Dağları'nın eteklerinde, muhteşem bir tatile davet ediyor! Tarihi dokusu epeyce zedelenmiş olarak günümüze ulaşan Altınoluk köyünde ayakta kalmış az sayıdaki mimari örneklerden biri: Çeşmeli Konak. Adını bahçe ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Konaklama: İzmir Orty Airport Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla konforla konaklayacağınız ve leziz açık büfe kahvaltısı ile göz dolduran Orty Hotel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor!   Orty Airport Hotel Orty Airport Hotel, İzmir'in ilk ve tek havalimanı oteli olma ayrıcalığı ile ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Adrasan'da 2 Kişilik Tatil!

Muhteşem doğası ve deniziyle tanınan Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Adrasan Koyu'nda huzur dolu bir tatil sizleri bekliyor! Groupon sizi Buhana Otel'de konaklama ayrıcalığıyla buluşturuyor. Denize 200 metre mesafedeki otelin yetişkinlere ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Kalkan Patara Prince Resort'ta 43 Farklı Tatil Seçeneği 119 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Toros dağlarının eteklerinden inen erimiş kar suları zengin minerallerle birleşerek tepelerden akar ve Türkiye'nin en temiz ve en bozulmamış antik koy Kalkan'a ulaşır. İşte Patara Prince Hotel & Resort tam bu noktada yer alır! İtalyan ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Olira Boutique Hotel&Spa'da 2 Kişilik Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla eski bir tersaneden A sınıf butik otele dönüşen Olira Boutique Hotel&Spa'da denize sıfır konumuyla Bodrum'un en güzel noktalarından birinde sevdiklerinizle birlikte tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Evinizin konforunu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Azze Hotel'de 2 Kişilik Romantik Konaklama!

Bugünün Groupon'u ile İstanbul'un 24 saat boyunca atan kalbi Beyoğlu'nda Azze Hotel'de sevdiğinizle birlikte romantik bir tatil deneyimi yaşayabilir, kaliteli hizmeti ve rahat odalarında konforlu bir keyif yapabilirsiniz. Hem iş hem de ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Antalya Seven Stars Exclusive Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Antalya'nın gözde tatil beldesi Lara'da konumlanan Seven Stars Exclusive Hotel sizi konforlu bir konaklama deneyimi ve açık büfe kahvaltıdan oluşan tatil paketi ile buluşturuyor! Haziran 2011'den beri hizmet veren Seven Stars Exclusive ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Alaçatı Pupil Butik Otel'de Konaklama, Alaçatı Kahvaltısı ve Spa

Bugünün Groupon'uyla Alaçatı'nın masalsı atmosferinde huzur dolu bir tatil geçirmeye ne dersiniz? 4 mevsim romantizmin doruklarında olan Alaçatı'da sevgilinizle ilkbahar'ın tüm güzelliklerini yaşamaya hazır olun! Alaçatı Pupil Butik ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
75 TL
Konaklama: Çeşme Dinç Otel'de 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

15 yıllık deneyimiyle yılın 12 ayı hizmet veren Çeşme Dinç Otel sizleri Çeşme'de bahar havası almaya davet ediyor! Nisan ve Mayıs ayı konaklamalarını kapsayan Groupon'unuzla Çeşme'de unutamayacağınız bir tatile davetlisiniz! Çeşme'de ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
33 TL
Konaklama: Gümbet'te Her Şey Dahil Tatil!

Begonvillerin arasında, manzaralı odalarda her şey dahil konaklama paketiyle unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizleri bekliyor! Groupon sizi Peda Gümbet Holiday Beach'e davet ediyor! Peda Gümbet Holiday Beach Hotel Bodrum'un en özel ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap