Erken Rezervasyon: Olimpos | Bodrum | Alaçatı | Kaş | Marmaris | Göcek

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 23.04.2013
Konaklama: Adrasan'da Denize Sıfır Otelde 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!
Olira Boutique Hotel&Spa'da 2 Kişilik Konaklama Keyfi!
Hemen Al »
İndirim
37%
Fiyat
69 TL
Tarihi Likya yolu ve Markis tepesine doğru yükselen zümrüt çam ormanının dibinde, her sabah ormanın kuş senfonisiyle uyanmak isteyenler için bugünün Groupon'u, Adrasan Erenler Otel'de kahvaltı dahil çift kişilik tatil sunuyor! Adrasan'a ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'uyla eski bir tersaneden A sınıf butik otele dönüşen Olira Boutique Hotel&Spa'da denize sıfır konumuyla Bodrum'un en güzel noktalarından birinde sevdiklerinizle birlikte tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Evinizin konforunu ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
25%
Fiyat
75 TL
Konaklama: Çeşme Dinç Otel'de 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

15 yıllık deneyimiyle yılın 12 ayı hizmet veren Çeşme Dinç Otel sizleri Çeşme'de bahar havası almaya davet ediyor! Nisan ve Mayıs ayı konaklamalarını kapsayan Groupon'unuzla Çeşme'de unutamayacağınız bir tatile davetlisiniz! Çeşme'de ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
46%
Fiyat
379 TL
Uniwta Travel ve Extathlon Diving Center'la Fethiye'de Teorik ve Pratik Dalış Eğitimi

Bugünün Groupon'u ile Ölüdeniz'in büyülü su altında dalış kampına davetlisiniz! Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun (TSSF) ve 83 ülke su altı federasyonunun üye olduğu CMAS tüplü dalış eğitimleri ile siz de su altı dünyasına güvenli ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu Cezayir Suites ile Ayrıcalıklı Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi şehrin merkezinde evinizin konforunu aratmayacak özel bir dünya ile buluşturuyor. Cezayir Suites, ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için size kapılarını açıyor! Beyoğlu Cezayir Sokak'ta yer alan; ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Çeşme Antik Rıdvan Otelde Çift Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! İlkbaharın tüm romantikliğini taşıyan Çeşme'de sevdiklerinizle birlikte Antik Rıdvan Otel'de keyifli bir tatil yapmak için ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1299 TL
Uçak Bileti ve Konaklama Dahil St. Petersburg Turu!

Bugünün Groupon'u sizi Rusya'da şehir turuna ve eğlenceye davet ediyor! St. Petersburg turu ve dünyaca ünlü "Sensation" partisiyle unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor!     Uçuş Detayları 06 Haziran 2013 FV 296 İstanbul – St. Petersburg ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
73 TL
Aquapark Hotel Kaş'ta Kekova Tekne Turu ya da Discovery Tüplü Dalış ile Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Aquapark Hotel Kaş'ta eşsiz bir tatil, Kekova tekne gezisi veya discovery dalış ile beklediğiniz tatile kavuşun! Aquapark Hotel Kaş, Akdeniz'in incisi Kaş'ta; Kaş'ın en ucundaki Çukurbağ Yarımadası'nda, Meis Adası'nı ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Alaçatı Pupil Butik Otel'de Konaklama, Alaçatı Kahvaltısı ve Spa

Bugünün Groupon'uyla Alaçatı'nın masalsı atmosferinde huzur dolu bir tatil geçirmeye ne dersiniz? 4 mevsim romantizmin doruklarında olan Alaçatı'da sevgilinizle ilkbahar'ın tüm güzelliklerini yaşamaya hazır olun! Alaçatı Pupil Butik ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
33 TL
Konaklama: Gümbet'te Her Şey Dahil Tatil!

Begonvillerin arasında, manzaralı odalarda her şey dahil konaklama paketiyle unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizleri bekliyor! Groupon sizi Peda Gümbet Holiday Beach'e davet ediyor! Peda Gümbet Holiday Beach Hotel Bodrum'un en özel ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
350 TL
Pegasus Havayolları ile Ulaşım ve 4 Gece Konaklamalı Beyrut Turu!

Bugünün Groupon'u sizi "Orta Doğu'nun Paris'i"ne götürüyor! 4 gece konaklama ve Pegasus Havayolları ile uçuş dahil muhteşem bir tur sizleri bekliyor!   Tur Programı 01 Mayıs İstanbul - Beyrut Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
79 TL
79 TL'te 4* Sinop Vira Hotel'de 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Sinop'un en berrak denizine sahip mevkii olan Karakum'da, denizin ve doğanın birleştiği yerde konumlanan Vira Otel, Sinop'un tüm güzelliklerinin yanı sıra doğa ve deniz aktivitelerinin de keyfini çıkarabileceğiniz, ilk ve tek 4 yıldızlı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
73 TL
Konaklama: İzmir Otel Sesli'de Huzur Dolu Konaklama Deneyimi

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor!  Hayatın karmaşasından uzaklaşın ve Çeşme Otel Sesli'ye doğru yola çıkın!  Otel Sesli'deki odaların tamamı sade mobilyalarla ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Konaklama: Alaçatı Seven Rooms Hotel'de Keyifli Tatil!

Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa bir tatil keyfi arıyorsanız Günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi Alaçatı Seven Rooms Hotel'de huzur dolu bir tatil deneyimine davet ediyor! Seven Rooms Hotel Seven Rooms Hotel, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
39,90 TL
Konaklama: Club Nergis Beach'te Denize Sıfır Tatil Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'u ile Mika Tur kalitesi ile Noa Hotels Nergis Beach'te muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kışın yükü ve iş stresi omuzlarına bindi ve huzurlu bir tatilde rahatlamak istiyorsanız bu teklifimiz tam size göre!  Türkiye'nin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Bodrum Galindo Park Residence'ta Unutulmaz Bir Tatil!

Güneşin Bodrum üzerinden batışını izleyebileceğiniz bir teras, konforunuz için her detayın düşünüldüğü daireler ve bir tatilden isteyebileceğiniz her şey bugünün Groupon'uyla sizlerle! Galindo Park Residence ile Bodrum'da unutamayacağınız ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
89 TL'ye Göcek Lykia Resort Hotel'de Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'u ile Göcek'te gözlerden uzak tatil deneyimi yaşayabilir, Lykia Resort Hotel'de huzuru ve keyfi yakalayarak yoğun iş temponuz nedeniyle çıkamadığınız tatillerin acısını çıkarabilirsiniz. Enfes bir sabah kahvaltısı ve tüm ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
399 TL
Konaklama: ManasPark Ölüdeniz'de Her Şey Dahil Tatil

Bugünün Groupon'u ile ManasPark Ölüdeniz'de huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Kışın rehaveti yavaş yavaş üzerinizden giderken tatil planlarınızı yapmaya başladıysanız Mika Tur kalitesiyle sizleri muhteşem bir tatile davet ediyoruz! ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Antalya Seven Stars Exclusive Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Antalya'nın gözde tatil beldesi Lara'da konumlanan Seven Stars Exclusive Hotel sizi konforlu bir konaklama deneyimi ve açık büfe kahvaltıdan oluşan tatil paketi ile buluşturuyor! Haziran 2011'den beri hizmet veren Seven Stars Exclusive ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
49,90 TL
Konaklama: Alanya'da Her Şey Dahil Tatil!

Alanya turizm merkezinde bulunan MCS Oasis Hotel sizleri her şey dahil tatil lüksüne davet ediyor! Yenilenmiş odaları, güleryüzlü ve deneyimli personeli, eşsiz mutfağı ile MCS Oasis Hotel'de eğlence, lezzet ve huzur sizleri bekliyor! Her ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap