Doping İnternet’te Sınırsız İnternet 39,99tl |Radisson’da Akşam Yemeği

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 18.04.2013
Doping İnternet'ten 8Mbps'e Kadar Sınırsız İnternet 39,99 TL!
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!
Hemen Al »
İndirim
37%
Fiyat
39,99 TL
Bugünün Groupon'uyla internet ve telefon faturalarınızı hafifletecek bir teklifimiz var.  İnternetin tadını çıkarmak, sevdikleriniz ile doyasıya konuşmak artık daha avantajlı! Üstelik her ikisi de tek faturada! Ayrıca internet ve telefon ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul ayrıcalığı şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
76%
Fiyat
379 TL
Güzellik: Nişantaşı Estelit'te Epilasyon Paketleri!

Hem kadınlar hem erkekler için geçerli Groupon'unuzla Nişantaşı Estelit'te istenmeyen tüylerinize veda edin! Yaz kış pürüzsüz bir cilde sahip olmak etek, elbise ve şortlarınızı özgürce giymenin hayallerini kuruyorsanız rutin, sıkıcı tüy ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
75%
Fiyat
148 TL
Kurs: Şişli Blue Apple'da 6 Dilden Dilediğinizi Öğrenin!

Bugünün Groupon'uyla İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Fransızca veya Almanca dil kurslarından dilediğinizi seçin, Blue Apple'da yeni bir dille ve onun getireceği avantajlarla tanışın!  Uzun yıllar boyu sektörde edindiği deneyimle, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Fan Fang'ın 4 Şubesinde Uzakdoğu Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u sizi, 4000 yılı aşkın bir yazılı tarihe sahip Çin'in en özel ve en lezzetli yemeklerini, Fan Fang'ın usta şeflerinden tatmaya davet ediyor! Fan Fang'ın City's AVM, Bağdat Caddesi, FLY Inn ve Gayrettepe şubelerinde geçerli ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
84,90 TL
Spor: Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit'in 220 Merkezinde Sınırsız Üyelik!

Bugünün Groupon'uyla her yaş grubundan ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hizmet veren b-fit'in tüm merkezlerinde 1 veya 3 aylık sınırsız üyelik sizleri bekliyor! 2006 yılından itibaren kısa sürede ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çöpçü'nün Tüm Şubelerinde Sucuk veya Köfte Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü'nün tüm şubelerinde seçeceğiniz bir içecek eşliğinde köfte veya sucuk lezzeti sizleri bekliyor! Groupon'unuzla damaklarınızı şenlendirin! Kendine has dekorasyonuyla misafirlerine şık bir atmosferde hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
La Senza'dan Tüm Mağazalarda ve Online Alışverişlerde 50 TL'lik İndirim!

Akmerkez, City's Nişantaşı, İstinye Park, Tepe Nautilus gibi AVM'ler başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerindeki satış noktası ve Lasenza.com.tr üzerindeki online mağazası ile hizmet veren dünyaca ünlü La Senza kalitesiyle iç giyim ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Cukka Fasl-ı Meyhane'de Limitsiz Yerli Alkollü İçecekli Menü!

Trafik, iş, zaman; tüm problemlerinizi bir kenara atın ve kendinizi sınırsız eğlence ve sınırsız lezzetin keyfine bırakın! Bugünün Groupon'uyla Cukka Fasl-ı Meyhane'de Dr. Bilal ile eğlenceli bir gece sizleri bekliyor! Müdavimleri arasında ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39 TL
Konser: Mazhar Alanson Jolly Joker Sahnesi'nde!

Bugünün Groupon'u ile Jolly Joker İstanbul'da Mazhar Alanson ile muhteşem bir konser sizi bekliyor! Haftanın yorgunluğunu cumartesi akşamı Jolly Joker'de atmaya hazır olun! Albümlerinden ve repertuarından birbirinden güzel şarkıları ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
178 TL
Konaklama: Titanic Hotel Şişli'de 2 Kişilik 1 Gece Hem Konfor Hem Romantizm Bir Arada

Şehrin göbeğinde huzuru ve konforu yaşabileceğiniz muhteşem bir Groupon sizlerle! Titanic Hotel Şişli'de 1 ve 2 gece konaklama seçenekleriyle hayat karmaşasından biraz olsun uzaklaşacak ya da İstanbul'a iş toplantıları için geldiğinizde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Konser: Life Park'ta Gökçe, Hepsi ve Manga ile Mini Şenlik!

Bugünün Groupon'uyla Lifepark tüm çocukları 21-22-23 Nisan tarihleri arasında İstanbul'un en eğlenceli festivali "Mini Şenlik"e davet ediyor. Üç gün boyunca sürecek Mini Şenlik'te birbirinden renkli saatler minikleri bekliyor. Oyun ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
68 TL
Bakım: Avantgarde Spa'da Masaj ile Rahatlayın!

Şehrin stres ve gürültüsünden uzak, tüm yorgunluk ve sıkıntılarınızı üzerinizden atacağınız bir gün geçirmek için bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Groupon'unuz sizi, Zincirlikuyu Avantgarde Spa'da masaj paketleri ile rahatlama deneyimine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Tiyatro Sporu!

Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Tiyatro Sproru ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, eğlenceli ve doğaçlama bir tiyatro! Tiyatro Sporu  1977'de Alberta, ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
48,90 TL
Yeme/İçme: Şark Sofrası'nda Yeşillikler İçerisinde 2 Kişilik Brunch Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla yeşillikler içerisinde göl manzarasına karşı sevdiklerinizi de yanınıza alarak harika bir sabah lezzetine ortak olabilir, serpme kahvaltı ya da brunch seçenekleriyle Şark Sofrası'nda güne yepyeni bir enerjiyle ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
19 TL
Tiyatro: "Toplu Hikayeler" Oyununa Biletiniz!

Groupon'unuz sizi, sevdiklerinizle birlikte Kenter Tiyatrosu ile unutamayacağınız bir tiyatro oyununa davet ediyor!  Türkiye'de ilk defa Kenter Tiyatrosu'nun sahnelediği " Toplu Hikayeler" adlı oyunu ilk izleyenlerden olma ayrıcalığını ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
119 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi; Ersin Alok, Kutup Dalgakıran, Zekai Demir, Sayfun Dura, Fırat Eryılmaz, Sezai Gülsen, ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Sarıyer Atlıtur'da 2 Kişilik At Binişi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! Atların büyülü dünyasını yakından tanıyın ve Sarıyer'in muhteşem doğa havasında eşsiz kahvaltılıklarla kendinize ve sevdiklerinize ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
138 TL
Hizmet: Evinizi Taşıma İşini Profesyonel Ellere Bırakın!

Yeni bir eve taşınma fikrinizi nakliyat işlemlerine üşendiğiniz ve eşyalarınıza zarar gelmesinden korktuğunuz için erteliyorsanız, bu Groupon'un ucundaki Uluöz Nakliyat'ın size sunduğu evden eve taşıma hizmetleri tam size göre! Uluöz ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap