İstinye Meyyali'de Akşam Yemeği / Pınar Temizlik / Estet Beauty&Wellness

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Emirgan Korusu'nda unutulmaz bir akşam yemeği! İstinye Meyyali Restaurant'ta her Çarşamba gerçekleşecek Sezgin Çengelli ile Canlı Müzik eşliğinde; Enfes Akşam Yemeği Menüsü 85 TL yerine sadece 49,90 TL!
Pınar Temizlik'te 1 adet; Jaluzi Perde Tamiri 20 TL yerine 9 TL, Stor Perde Tamiri 20 TL yerine 10 TL, Jaluzi Perde Yıkama ve Bakımı 25 TL yerine 12 TL, Stor Perde Yıkama ve Bakımı 25 TL yerine 12 TL, Ahşap Perde Tamiri 50 TL yerine 21 TL!
Baharda bronzluğunuzla göz kamaştırın! Bakırköy Estet Beauty & Wellness'ta; Bay ve Bayanlar için 100 dk Solaryum 150 TL yerine sadece 49 TL!
Tüm gözleri üzerinizde toplamak için kaçırılmayacak fırsat! Sahra Bulut Saç Tasarım'da; Saç Kesimi, Saç Bakımı, Dip Boya, Saç Boyama ve Fönden oluşan Paketler 29 TL'den başlayan fiyatlarla!
Yaza diyetlerle zaman harcamadan, aç kalmadan formda girin! Lineatabs Solusitan Yağ Yakıcı Tablet 69 TL yerine sadece 49 TL!
Yaşam alanlarınızı daha keyifli hale getirin! Cepli Armut Minder 100 TL yerine %51 grupfoni fırsatıyla sadece 49 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
İstanbul'un güzelliklerini bir de gökyüzünde keşfedin! Turkeyaviation'dan Haliç, Tarihi Yarımada ve Boğaz'ı gökyüzünden seyredeceğiniz 10 dakikalık Helikopter Turu 229 TL! (2 Kişilik ya da 5 Kişilik seçenekleri ve İLK 30 KİŞİ İÇİN EKSTRA İNDİRİMLERİ İLE!)
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Efsane lezzetler ile muhteşem bir gün sizi bekliyor! Küçük Çamlıca O Ağacın Altı Bambi Cafe Garden'da Sınırsız Çay eşliğinde Kahvaltı keyfi 20 TL yerine 9,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
At binmenin keyfini sürün! Beylikdüzü World Point Binicilik'te 10 dakika At ile Gezinti 14,90 TL, 10 dakika At ile Gezinti ve Kahvaltı 25,90 TL!
Deniz kıyısında muhteşem manzara eşliğinde kahvaltı keyfi! Aqua Florya AVM Memnuni Restaurant'da Açık Büfe Kahvaltı keyfi 35 TL yerine sadece 19,90 TL!
Mükemmel yemekler, butik lezzetler ekibi... Beef & Chicken'da Chicken Special, Beef Special, Hamburger & Wrap, Pizza, Köfte, Mantı ve Salata menüleri 10,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (6 şubede geçerli!)
Yeni Tarz Gitar ve Keman eşliğinde her gün Çilingir Sofrası! Kumkapı Tiryakii'de Mezeler, Salata, Ara Sıcak, Ana Yemek, Tatlı, Mevsim Meyvesi ve Alkollü/Alkolsüz İçeceklerden oluşan 1 Kişilik Menü 49 TL! (2 Kişilik 94 TL, 4 Kişilik 184 TL!)
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Doğayla iç içe muhteşem bir kahvaltı ziyafeti grupfoni'nin bugünkü fırsatında! Sapanca Gölevi'nde Sınırsız Çay eşliğinde 15 çeşitten oluşan Yöresel Serpme Kahvaltı 19 TL! (2 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile haftanın her günü geçerli!)
Eşsiz bir manzara ve enfes lezzetler! Beylikdüzü Heaven Restaurant'da Limitsiz Çay eşliğinde Serpme Kahvaltı keyfi 35 TL yerine 17,50 TL!
Şişli Active Gym'de Sınırsız Fitness Üyelikleri; 3 Aylık 249 TL, 6 Aylık 399 TL, 12 aylık 599 TL!
Raya Thai Spa Center'da; Thai, Swedish, Bali, Aroma Terapi ya da Kese Köpük Masajı seçenekleri 1 kişi 55 TL, 2 kişi 99 TL!
KPSS Sınavı korkulu rüyanız olmaktan çıksın! Özgü Akademi'de; 7 Aylık Lise - Ön Lisans KPSS Kursu 1000 TL yerine sadece 499 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap