12'li Samsung Galaxy Set 29,9tl|Tüm iPad'lerle Uyumlu Şarj Standı 99tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 24.02.2013
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy'leriniz Kusursuz!
Koltuk Kenarlarınızı İşlevsel Kılın, Rahatlığınızı Arttırın!
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
28,90 TL
Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, fileli kapaktan mikrofonlu kulaklığa 12'li ve 13'lü aksesuar setleri ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
43 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, fonksiyonel koltuk kenarı sehpalarla salonunuzdaki konforu arttırın!  Beyaz, Wenge ve ceviz renk seçeneklerine sahip koltuk kenarı sehpalar gündelik yaşamınıza rahatlık katmak üzere kapınıza geliyor! İçecek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Bebeğinizin Tüm İhtiyaçları Japlo Yeni Doğan Bebek Bakım Setinde!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Japlo kalitesiyle bebeğinize en iyi bakımı sunun! 7 parçadan oluşan Japlo yeni doğan bebek bakım seti, iki Prima bebek bezi ve hijyen çanta hediyesiyle kapınızda! Bebeğinizin ilk bakım ihtiyaçları tek bir ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Çamaşır Kurutmanın En Pratik Yolu; Droper Dry Çamaşır Askılığı!

Islak ya da ütülenmeyi bekleyen çamaşırlarınızın evdeki düzeni bozması ve çamaşır askılığınızın hiçbir yere sığmayıp yer kaplaması gibi sıkıntılarınıza bugünün Gouponu ile son verebilirsiniz.  Droper Dry çamaşır askılığı ile evin ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Tüm iPhone ve iPad'lerle Uyumlu iPega Şarj Fonksiyonlu Hoparlör!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, iPega şarj fonksiyonlu hoparlör ile iPhone ve iPad'inizi aynı anda şarj edin, müzik, film ve video keyfini üstün ses kalitesiyle deneyimleyin! iPega şarj fonksiyonlu hoparlör, iPhone ve iPad'inizin ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Nania Alarmlı Oto Koltuklar ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!

Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem.  Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın! Avrupa Birliği ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
125 TL
Donnay 3'lü Valiz Seti ile Konforlu Yolculuklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, uzak ya da yakın tüm yolculuklarınıza Donnay 3'lü valiz seti eşlik etsin, eşyalarınız yük olmaktan çıksın! Dört farklı renk seçeneğine sahip ve üç ayrı boyda valizden oluşan Donnay set tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Laptop'ınız için Mouse Panelli, Fanlı, Bardak Hazneli, Katlanabilir Masa!

Bazen dizüstü bilgisayarınızı kucağınıza alarak her şeyin bir kol mesafesinde olduğu ufak çalışma alanı yaratmak istersiniz; fakat keyfiniz uzun sürmez. Bilgisayarınız ısınır, kucağınıza aldığınız içeceğinizin dökülme tehlikesinden dolayı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Philips Portatif Hoparlör Sistemi ile Müziğinizi Güçlendirin!

Hayatınızda kapladığı küçük yere rağmen dilediğiniz alanda müziğinizi güçlü ve özgür kılarak büyük performans sunacak Philips SBA 1500 portatif hoparlör sistemine sahip olmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın!  Ekstra güçlü sesi, ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
18,90 TL
Hem Çocuklara Hem Yetişkinlere 74 Parça Manyetik Lego Seti!

Rüyasında dinazorlarla savaşıyor, pizzanın en önemli yiyecek olduğunu düşünüyor; çünkü o dünyayı daha yeni tanıyan bir çocuk. Siz de bu küçük çılgın büyürken, gelişimine katkı sağlamak istiyorsanız, bugünün Groupon'una göz atın! Oyuncağın, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
21 TL
Table Mate 2 Çok Amaçlı Sehpa ile Konforunuzu Arttırın!

Bugünün Groupon'uyla Table Mate 2 çok amaçlı sehpa ile yaşam alanlarınızda konforunuzu arttırın, portatif sehpanız ile hayatınızı kolaylaştırın! Table Mate 2  Table Mate'in geniş yüzeyi, çocukların el işi oyunlarını oynadıkları ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
34,90 TL
Swarovski Zirconia® Işıltısıyla Göz Kamaştırın!

Şık bir elbise, profesyonel makyaj ya da iddialı bir saç modeli. Van Amstel Diamant ile hiçbirine aynı anda ihtiyaç duymayacaksınız! Bugünün Groupon'u Swarovski Zirconia® taşlı küpe ya da kolye seçenekleri ile nefes kesmek için ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
21 TL
Dünyaca Ünlü Talking Tom Cat'e Çocukarınız Bayılacak!

Dünyaca ünlü Talking Tom Cat sizlerle! Bugünün Groupon'uyla çocuğunuzu ya da sevdiklerinizi sevindirin! Çocukların ve büyüklerin en eğlenceli oyunu haline gelen Talking Tom Cat, aynı iPhone ve iPad aplikasyonlarında olduğu gibi ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinle! Siyah, beyaz, krem ve ceviz renklerindeki kitaplıklar ile ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
199 TL
NESCAFÉ® Mycafé® Kahve Makinesiyle Kişiselleştirilmiş Kahve Lezzeti!

Bugünün Groupon'u tüm kış günün dilediğiniz anını NESCAFÉ® MyCafé® ile taçlandırıyor ve kahve keyfini benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Tek tuşla  Espresso, Cappuccino, Latte ve sade kahve lezzeti sunan NESCAFÉ® MyCafé®, damağınıza ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
28 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
78 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen ve Saklama Hazneli Smart Orta Sehpa!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
29,90 TL
Victoria's Secret ile Baş Döndürün!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Victoria's Secret'ın beş duyuya aynı anda hitap eden özel bileşenleriyle cildinizi ödüllendirin! Doğal özleri, yatıştırıcı kokuları ve zengin içerikleriyle Victoria's Secret, vücudunuza ve ruhunuza sıcak bir ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
51 TL
Tüm iPad'lerle Uyumlu Bluetooth Klavyeli Kılıf!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inize hem uzun süreli ve maksimum koruma sağlayın, hem de onu şık bir klavye ile buluşturun! Bluetooh klavyeli kablosuz kılıf ile iPad'inizin bir klavyesi olmasını istiyorsanız acele edin! Özellikler Konforlu ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
168 TL
Heismann Buharlı Temizleyici ile Evinizin Her Köşesi Tertemiz!

Mutfaktan banyoya, parkelerden halılara buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u Heissman buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu Heissman ile yakalayın!    Heissman ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
34,90 TL
Rengarenk, Işıklı, Otomatik Celal Birsen Şemsiyeler!

Celal Birsen kalitesiyle ışıklı, otomatik, rengarenk şemsiyelere sahip olmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, yıllar boyu kullanabileceğiniz seçkin Celal Birsen modelleri kapınıza gelsin! Her tarza uygun modelleri ve dayanıklı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap