Schwarzkopf Palette Saç Boyası ve 3'lü Gliss Set 19,9tl | Fakir Tartı

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 28.02.2013
Schwarzkopf Palette ve Gliss ile Yenilenin!
Dilediğiniz Alanı Size Özel Pilates Stüdyoya Çevirin!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Kozmetik devi Schwarzkopf, 50 yıldır saç bakımında devrim yaratan Gliss ve Avrupa'nın Lider Saç Boya Markası Palette ile göz alıcı renklerde ve parlaklıkta saçlar sunuyor! Bugünün Groupon'u yoğun renk pigmentleri ile zenginleştirilmiş ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
49,90 TL
Evinizin konfor ve hijyeninde spor salonu performansı ile forma girmek, etkili ve portatif aletlerle sporu daha da sevmek ve bedeninize sağlık katıp incelmek içn bugünün Groupon'u Wollex pilates aletlerini kapınıza getiriyor!   Pilates ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Banyonuza Şıklık Katacak Havlular!

Sevdiklerinize hem kullanışlı hem şık bir hediye sunmak istiyorsanız ya da evinizi zevkli detaylarla taçlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'u rengarenk havlu setlerini dilediğiniz adrese getiriyor.  Liladan turkuaz mordan turuncuya ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
13 TL
Bling Eez Aksesuar Düzenleyici ile Takılarınıza İdeal Düzen!

Odanızda sürekli kaybolan küçük aksesuarlarınız için zaman zaman arama kurtarma timlerinden yardım istemek zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'uyla kaosa son verin, aksesuar düzenleyici ile gündelik hayatınıza konfor getirin! Bling Eez ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Fakir Hercules Baskül ile Vücudunuzu Keşfedin!

Yediğiniz çikolata kaç kalori, günde almanız gereken kalori miktarı ne gibi dertler bir yana; vücudunuzdaki yağ, kas ve kemik ölçümlerine karşı daha hassas olmanız gerekiyor. Bu Groupon ile tüm bu ölçümleri evinizde yalnızca dakikalar ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Autowax'ta Araç Bakım ve Detaylı Temizlik Paketi!

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'ta aracınızın bakımını yaptırın; detaylı temizlik paketiyle onu ilk günkü ışıltısına kavuşturun!   Bakım ve Temizlik Paketi Ozonla Dezenfektasyon ve Sterilizasyon  Klima İçerisindeki Kötü ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler İçin Şarjlı Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla hiç bitmeyecek bir bataryaya sahip olabilir, kesintisiz iletişimin tadını çıkarabilirsiniz!  Yoğun günlerinizde ve seyahatlarinizde hayatınızı kolaylaştıracak iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler için kendinden ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Modanın Arama Motoru StilGiyin.com Sizi Bekliyor!

StilGiyin.com'da %90'a varan zaman kazanma fırsatı! Sizler için tüm alışveriş sitelerini tek çatı altında toplayan modanın arama motoru StilGiyin.com sizi bekliyor! Yüzlerce mail takip etmeyin diye aradığınız her şeyi ayağınıza ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Nania Alarmlı Oto Koltuklar ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!

Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem.  Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın! Avrupa Birliği ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
19,90 TL
Max Factor Fondöten ve Maskaralar 19,90 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, 50 yılı aşkın süredir kozmetikte lider Max Factor ayrıcalığıyla kusursuzluğu yakalayın! Pürüzsüz bir cilt ve dolgun kirpikler için Max Factor ürün skalasının iddialı fondöten ve maskaralarıyla kozmetik ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
125 TL
Donnay 3'lü Valiz Seti ile Konforlu Yolculuklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, uzak ya da yakın tüm yolculuklarınıza Donnay 3'lü valiz seti eşlik etsin, eşyalarınız yük olmaktan çıksın! Dört farklı renk seçeneğine sahip ve üç ayrı boyda valizden oluşan Donnay set tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
21 TL
Table Mate 2 Çok Amaçlı Sehpa ile Konforunuzu Arttırın!

Bugünün Groupon'uyla Table Mate 2 çok amaçlı sehpa ile yaşam alanlarınızda konforunuzu arttırın, portatif sehpanız ile hayatınızı kolaylaştırın! Table Mate 2  Table Mate'in geniş yüzeyi, çocukların el işi oyunlarını oynadıkları ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
18 TL
Pilates Eşeği ile Hem Spor Hem Eğlence!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, günümüzün en çok tercih edilen sporlarından biri olan Pilates ile çocuğunuzu tanışmasını sağlayın. Pilateste kullanılan pilates topunun türevi olarak üretilen pilates eşeği çocukların kemik ve kas ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Eko Yataklı Kanepeler ile Evinizin Konforunu Arttırın!

Tüm günün stresinden kurtulmak için sığındığınız yerdir ev. Bugünün Groupon'uyla sığınağınızı özgün çizgiler ve konforun hakim olduğu kanepeler ile güzelleştirin! Yaşam alanlarınızda konforunuzu yükseltmek, misafirlerinizi ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
14,90 TL
Aynalı Far Setleriyle Kozmetik Rafınızı Zenginleştirin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, dilediğiniz her rengi bulabileceğiniz far setleriyle kozmetik rafınızı zenginleştirin ve profesyonelleştirin! Aynalı ve kapaklı modelleriyle far setleri, yüksek kalite ve şık tasarımı sizinle buluşturuyor. ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
18,90 TL
Perfect Bra ile Göğüslerinize %100 Konfor! 

Bugünün Groupon'uyla kaşıntı yapan, iz bırakan, kopça ve telleriyle rahatsızlık yapan eski sütyenlerinize veda edin ve Perfect Bra ile göğüslerinizi gerçek konforla buluşturun! Tüm dünyada kadınların ilgiyle karşıladığı Perfect Bra ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Ultra Emici Clean Step Mat Kapı Önü Paspas ile Tek Adımda Temizlik!

Yeni evinize taşınıp kapı önüne, üstünde neşeli "Hoşgeldin" yazan paspasınızı koyduğunuzda davetli listenize binlerce zararlı bakteri ve pislik de eklenmiş oluyor. Günümüzde, "kapı önü ayakkabı tepecikleri" yerini "Hiç çıkarma canım, zaten ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
28,90 TL
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy'leriniz Kusursuz!

Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, fileli kapaktan mikrofonlu kulaklığa 12'li ve 13'lü aksesuar setleri ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
29,90 TL
Havyar Özlü Selülit ve Çatlak Giderici Selulex Jel ile Yaza Hazırlanın!

Yılların cildinize getirdiği çizgi ve çatlakları gideren, problemli görünümü minimuma indiren, cildi güçlendiren ve sağlık kazandıran havyar özlü Selulex selülit giderici krem bu Groupon'la kapınızda! Selulex Havyar Jeli Balık yumurtası ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
38,90 TL
Prige Kablosuz Ağ Adaptörü ile Sınırları Aşın!

Bugünün Groupon'u 500 Mt.den 3 Km. menzile varan Prige USB ağ adaptörlerinden dilediğinizi kapınıza getiriyor.  Yüksek sinyal kalitesi, geniş kapsama alanıyla Prige ile sınırları aşın, dilediğiniz noktadan internete bağlanma keyfini ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
17,90 TL
30 Parça Güvenlik Setiyle Çocuklarınızı Ev Kazalarından Koruyun!

Çocuğunuzu tehdit eden durumlar, yalnıza sokakta değil, evinizde de mevcut. Elektrik prizleri, sivri köşeler, kapılar ve çekmeceler sizi endişelendiriyorsa, bugünün Groupon'una mutlaka göz atın! Toplam 30 parçadan oluşan Çocuk Güvenlik ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap