FC Barcelona | İstanbul | Kapadokya | Antalya | Uludağ | Mallorca |Ada

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 22.02.2013
109 TL'ye İstanbul'un Merkezinde Vizon Hotel'de 2 Kişilik Tatil ve Spa Kullanımı!
Bülbül Yuvası Foça Boutique Hotel'de İkramlara Dolu Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
119 TL
Şehirden uzaklaşmadan huzurlu bir tatil yapmak istiyor ve evinizin konforunu arıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un merkezinde, Osmanbey'de konumlanan Husa Vizon Boutique Hotel'de şehrin ve huzurun tadını çıkarın!  İster ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Zamanın ağırlığı ve stresi birikir ruhumuzda. Öyle hızlı, öyle yoğun geçer ki günler, ne o stresi atmaya vakit kalır, ne de kendimize özel zaman ayırarak biraz olsun rahatlamaya. Bir adım sonrasında daha güçlü, biraz daha rahatlamış ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye Sultanahmet Hotel Albatros Premier'in Saray Atmosferinde Rüya Gibi Konaklama!

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
55 TL
Affordable Car Hire'da 70 Euro Yerine Geçen Groupon 55 TL!

Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyoranız bu Groupon'a göz atın! Affordable Car Hire ile dilediğiniz ülkede aracınızla gezmenin tadını ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
99 TL
400 Yıllık Tarihi Konakta Romantik Tatil!

Gösterişli ve otantik mimarisiyle, 400 yıllık yapı Tarihi Alp Paşa Konağı'nda aşkınızı tazeleyin! Açık büfe kahvaltı ve akşam yemeğinin dahil olduğu konaklamanızla sevdiğinizle unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.   Çeşitli kültürlerin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Kapadokya Kaya Hotel'de 2 ve 3 kişilik Rüya Dolu Tatil ! Temmuzun Ortasına Kadar Geçerli!

Bugünün Groupon'u kollarında olduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürüyor; sıcacık, konforlu, keyif ve romantizm dolu bir teklifle ruhunuzu yeniliyor! Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve romantik bir sabahla güne ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
109 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de İkramlarla Dolu Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Antalya Korkuteli Pure Life Village'ta 2 Kişilik Organik Tatil!

Doğa ile iç içe organik bir tatil sunan Pure Life Village, balayı suitleri ve dubleks köy evleriyle sizleri bekliyor!   Pure Life Village, yapımında taş, toprak ve odun kullanılan evlerde konaklayıp, yorucu şehir hayatından sonra huzurlu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
35 TL
Ulaşım Dahil Günübirlik Uludağ Kayak Turu

Kendini zirveden engin beyazlıklara, kontrolü de elden bırakmadan özgürce bırakmanın mutluluğudur kayak. Soğuk suratınıza çarpıp dururken, siz, yerle gökyüzünün birleştiği o ufka doğru yol alırsınız hızlıca. Tüm kontrol sizdedir. ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
88 TL
Tur: Kışın Tüm Güzelliklerini Abant'ta Yaşayın

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırmayı hayal etmiyor musunuz?  Size bugünün Groupon'uyla Abant'ın muhteşem doğasına ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Büyükada'da Huzur Bulun! Butik Ada Otel'de 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor! Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
229 TL
Barcelona'da Tatil ve Maç Keyfi!

Barcelona'nın tüm güzelliklerini cadde cadde keşfetmek, dünyanın en başarılı futbol takımlarından FC Barcelona'nın maçlarını canlı canlı izlemek, sınırları aşmak ve macerayı tüm bedeninizde hissetmek için 2 gece 3 günlük Barcelona turuna ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
249 TL
Paskalya Tatilinde Mallorca'ya Uçun!

Bugünün Groupon'uyla Paskalya tatilini Mallorca'da eğlenceye dönüştürün! Bugünün Groupon'uyla Mallorca'da 5 keyifli gün geçirin!   1.Gün İstanbul-Mallorca: Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Gezigen kontuarı önünde siz değerli ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Villa Pine Garden Otel'de Kış Romantizmini Keyifle Yaşayın!

Kendinizi kışın kucağına bırakmak için fırsat kolluyor ve sevdiğinizle bu heyecan verici mevsimin tüm renklerini ve güzelliklerini başbaşa yaşayacağınız bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Ağva Villa Pine Garden Otel'in baş döndüren ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
149 TL
Titanic Hotel Şişli'de 2 Kişilik 1 Gece Hem Konforu Hem Romantizmi Bir Arada Yaşama Şansı

Şehrin göbeğinde huzuru ve konforu yaşabileceğiniz muhteşem bir Groupon sizlerle! Titanic Hotel Şişli'de 1 ve 2 gece konaklama seçenekleriyle hayat karmaşasından biraz olsun uzaklaşacak ya da İstanbul'a iş toplantıları için geldiğinizde ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
129 TL
İzmir 4* Yıldızhan Otel'de 2 Kişi Tüm Gün Spa Kullanımı, İkramlar ile Romantik Tatil

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
119 TL
Başkentin Kalbi Çankaya'da, Marya Hotel Kalitesi ile 2 Kişilik Konaklama Seçenekleri!

Bu Groupon size Ankara'nın kalbindeki Marya Hotel'de benzersiz konaklama seçenekleri sunuyor! Şehrin hemen her noktasına ulaşımın kolaylıkla sağlanabildiği, gecelerin gündüzler kadar yaşanabilir olduğu, başkentin kalbi ve en en nezih ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Bostancı Prenses Hotel'de 2 Kişi Gecelik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Hotel Bostancı Prenses'te konfor yüklü konaklama deneyimi sizi bekliyor! Hotel Bostancı Prenses, İstanbul'un Asya yakasında Sabiha Gökçen Havalimanı, ticaret ve kongre alanı ile kentin önemli turistik yerlerine birkaç ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
169 TL
Kartal Titanic Business Hotel Asia'da 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uya Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de unutulmaz bir tatilin tadını çıkarın! Kartal Titanic Bussines Hotel İstanbul Asia Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı, şirket ofisleri ve alışveriş ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Hotel Blue Marine'de Çift Kişilik Konaklama ve Daha Fazlası!

Anadolu Yakasının vazgeçilmez konaklama noktalarından Hotel Blue Marine şehrin içinde size özel bir dünyanın kapılarını aralıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ve daha iyisini bir daha aramayacağınız konforuyla ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Golden Horn Hotel'de Nostaljiyi Hissedin! 2 Kişilik Tatil!, Deluxe Oda Seçenekleriyle!

Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, Gülhane Parkı ve Eminönü iskelesi gibi nostaljiyi ve  tarihi ruhunuzun en derinlerinde hissedebileceğiniz komşulara sahip Golden Horn Hotel sizlere tarihten ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap