İstanbul'un En İyi Kursları: Fotoğrafçılık, Yoga, Binicilik, Yüzme

Günlük İstanbul - Anadolu Özel Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu Özel 27.02.2013
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!
Eğitim: Willy Yüzme Okulu ile Yüzme Öğrenin!
Fırsata Bak »
İndirim
89%
Fiyat
49 TL
Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın. MC AKADEMİ Eğitim Kurumları'nda Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Hem yetişkin kadın ve erkekler, hem de çocuklar için geçerli olan bu Groupon 7'den 70'e yüzme severleri Willy Yüzme Okulları'nda buluşturuyor. Su korkusu olanlar ve… "Yüzüyorum ama havada kalamıyorum" "Nefes alamıyorum" "Çabuk yoruluyorum" ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
35 TL
Camdan Üfleme Top, Çiçek ya da Kalp Yapın!

Cam Ocağı Vafı'nda cama hayat vermeyi öğrenin! Camdan çiçek, top veya kalp yaparak sevdiklerinizi ellerinizle yaptığınız hediyelerle şaşırtın! Dilerseniz Günübirlik Kurs Paketi'ni tercih ederek bütün bir gün boyunca atölyede çalışabilir, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
84%
Fiyat
79 TL
Eğitim: İngiliz Kültür Derneği'nde Akıcı İngilizce Dersleri

Kariyeriniz, eğitiminiz veya günlük yaşamınız için bir gereklilik olan İngilizce konuşma pratiğini kazanmanız ya da ilerletmeniz için İngiliz Kültür Derneği Göztepe Şube'sinde geçerli olan bu Groupon tam size göre! Avrupa standartlarında ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
89 TL
Spor: Esline Pilates'te Bedeninizi ve Ruhunuzu Mutlu Edin!

Esline'da vucüt, zihin ve ruhunuzun birlikte çalışmasını sağlayarak hayat ve hareket kalitenizi yükselten aletli pilates ile yaşamınıza farklılık katın, zinde, sağlıklı bir beden ve ruha sahip olun! Pilates yöntemi ile katılımcılarına ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Kurs: Cake Plus'ta Tatlı Kurslar!

Bugünün Groupon'uyla enfes kurslar Cake Plus'ta sizleri bekliyor! Dilediğiniz kursu alın, sofranızda harikalar yaratın! Cheesecake ya da şeker hamuru ile süslenmiş kurabiye yapımını öğrenerek mutfağınıza hem lezzet, hem de renk katın!  ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
28 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Kurs: Çikolata Fabrikası'ndan Lezzetli Kurslar!

Fotoğraf sanatı, resim ya da heykel haricinde yaratıcılığınızı dışa vurmanın daha farklı bir yolunu arıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Çikolata Fabrikası'nda tatlı mı tatlı 4 farklı kurs sizleri bekliyor!   Groupon'unuz ile; ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28,50 TL
Yeme/İçme: Leziz Geç Kahvaltı Keyfi!

Uluslararası oteller zinciri Radisson Blu İstanbul Asia, sizi unutulmaz bir sabah ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla haftasonuna tadı uzun süre damağınızdan gitmeyecek, leziz bir kahvaltıyla başlayın! Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
59 TL
Kısa Film, Dramatik Yazarlık ve Senaryo Atölyesi!

Kadıköy Aspro Prodüksiyon'da katılacağınız Kısa Film, Dramatik Yazarlık ve Senaryo Atölyeleri ile geleceğin senaristi siz olabilirsiniz!   Kısa Film Atölyesi Eğitim Programı Kısa Film Üzerine: Kısa filmin tanımı. Örnek ve analizler ile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
49 TL
Egitim: Sıcak Yoga ile Zinde ve Huzurlu Olun!

Sıcak yoga ile zinde ve huzurlu bir bedene sahip olma imkanı Groupon'da! Günün Groupon'u sizi Hot Yoga'da 4 ders sıcak yoga eğitimine davet ediyor! Sıcak Yoga Nedir? Hot Yoga serisi sistematik geliştirilmiştirdir. Size fiziksel, zihinsel ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
79 TL
Eğitim: Marmara Sanat Akademisi'nden Televizyon Programcılığı Eğitimi!

Hepimizin bildiği gibi eğlencenin ve haberin kaynağıdır televizyon! İyi bir televizyon habercisi ya da iyi bir televizyon programcısı olmak için ilk adımı Groupon'la atın! Marmara Sanat Akademisi'nde alacağınız 10 saatlik televizyon ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
330 TL
CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!

Alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye Sualtı ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Kurs: World Point'te Binicilik Eğitimi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla World Point Binicilik'te sınırsız çaylı kahvaltı tabağı eşliğinde 4 veya 8 ders binicilik eğitimi sizleri bekliyor! Kahvaltı Tabağınız Domates  Salatalık 3 çeşit peynir Zeytin ceşitleri Reçel 2 çeşit salam Maydanoz ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
79 TL
Eğitim: Dijital Fotoğrafı Öğrenin!

Bir telefon kamerasıyla istediğiniz görüntüyü kaliteli fotoğrafa dönüştürmek zor olabilir. Bugünün Groupon'uyla  İstanbul Fotoğraf Akademisi'nde dijital fotoğrafçılık atölyesi sizinle! Alanında yetenekli ve deneyimli eğitmenleri Tolga ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Eğitim: Alpay Sürücü Kursu'nda Son Model Araçlarla Sürüş Eğitimi!

Ehliyetiniz olduğu halde trafikte araç kullanmak için kendiniz hazır hissetmiyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, Alpay Sürücü Kursu'nda bire bir sürüş eğitimine davet ediyor! Alpay Sürücü Kursu'nun uzman eğitmenleri ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
44 TL
Eğitim: Kara Kutu'da Tiyatro Eğitimi!

Tiyatro oyunlarının seyirci koltuğunda değil; sahnesinde yer alıp yüzlerce kişiye yeteneğinizi sergileme hayalinizi gerçeğe dönüştürün! Bu Groupon ile Kara Kutu'da tiyatro eğitimi sizinle! Temel Oyunculuk Eğitimi Oyunculuk eğitiminin amacı ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
149 TL
Eğitim: Nişantaşı Blue Apple'da 7 Dilden Dilediğinizi Öğrenin!

Günümüzde dil, ayrıca kariyer hedefleriniz için bir pusulaya ve hızla gelişen diğer uluslarla işbirliği içindeki sektörlerde de kapıları açmanızı sağlayacak bir anahtara benzer. Eğer hala yalnızca öz dilinizin size sunduğu kısıtlı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Özel Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap