Tüm İstanbul'da Krispy Kreme Şenliği | 5* Titanic Hotel'de Masaj - Spa

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 18.02.2013
Yeme/İçme: Krispy Kreme'in Tüm Şubelerinde Geçerli Enfes Menü!
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
7,25 TL
Doughnut lezzetinin adı Krispy Kreme, soğuklarda içinizi sıcacık yapıyor, size tatlı mı tatlı bir teklif sunuyor! 18 şubede geçerli bu Groupon ile eşsiz doughnut lezzetini içeceklerle birlikte tatma, sevdiklerinizle paylaşma imkanı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
109 TL
Sağlık: Sigaradan Kolayca Kurtulun!

Günde bir paket değil de 10 tane içmek ya da paket taşımayıp çevrenizdekilerden otlanarak daha az içtiğinize kendinizi ikna etmeniz, sigara içtiğiniz gerçeğini değiştirmez. İleride doğabilecek sağlık sorunlarına karşı şimdiden önlem alın; ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
16 TL
Yeme/İçme: Karafırın'da Gününüze Tatlı Bir Mola!

Çalışma saatlerine tatli bir ara vermek ya da  gün içinde tatlıyla gününüze lezzet katmak için taze, kaliteli ve zengin malzemelerle çeşitlendirilmiş lezzetli ve hafif sütlü tatlılar; bugünün Groupon'uyla Karafırın'dan geliyor! Karafırın, ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Yeme / İçme: Atlıtur Kulübü'nde At Binişi ve Yiyebildiğiniz Kadar Köy Kanadı!

Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur Kulübü'nde 2 kişi, yiyebildiğiniz kadar nefis köy kanadı ve 20 dakika binicilik ile ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
95 TL
Bakım: Doctors Beauty Center'da İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla Doctors Beauty Center'da 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz sınırsız paketlerle istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilir, farklı bölge seçenekleriyle pürüzsüzlüğün keyfini sürebilirsiniz. Alanında uzman ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Spor: Korukent Gym'de Sınırsız Kulüp Üyelikleri ile Sağlıklı ve Formda Kalın!

Formda ve zinde bir vücuda sahip olmak hayallerinizde, düzenli spor yapmak bir türlü gerçekleştiremediğiniz planlarınız arasında kalmasın. Bugünün Groupon'u, size Korukent Gym'de üç aylık ya da altı aylık sınırsız üyelikler sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
148 TL
Eğitim: Nişantaşı Blue Apple'da 7 Dilden Dilediğinizi Öğrenin!

Günümüzde dil, ayrıca kariyer hedefleriniz için bir pusulaya ve hızla gelişen diğer uluslarla işbirliği içindeki sektörlerde de kapıları açmanızı sağlayacak bir anahtara benzer. Eğer hala yalnızca öz dilinizin size sunduğu kısıtlı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
40 TL
Tiyatro: Sunay Akın Söz Gösterisi'ne 2 Kişilik Bilet

Bugünün Groupon'uyla Sunay Akın'ın Söz Gösterisi oyununa davetlisiniz! Tarihteki bir çok hikayeyi çağrışım zinciriyle birleştirip günümüzdeki bir hikaye veya bir gelişmeye bağlayarak anlatmayı seven Sunay Akın, her zaman olduğu gibi bu ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
18,90 TL
Yapışkanlı GRIPGO Cep Telefonu ve Navigasyon Cihazı Standıyla Güvenli Sürüşler!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, yapışkanlı GRIPGO cep telefonu ve navigasyon cihazı standıyla tüm yolculuklarınızı gerçek konfor ve güvenle buluşturun! Patentli yapışkan tasarımı, 360 derece döner başlığı ve ergonomik tasarımıyla GRIPGO ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
98 TL
Bakım: Sakura Beauty'de İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak size her defasında zaman kaybı oluyor ve acı veriyorsa, Sakura Beauty'de 1 yıllık sınırsız uygulama ile yaz, kış rahat edin ve sonsuza kadar pürüzsüz bir cilde sahip olun! Eğitimli kadrosu, kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme:Eat Box'ta 2 Kişilik Enfes Hamburger Menüsü

Şimdi arkanıza yaslanın ve bildiğiniz tüm klasik hamburgercileri unutun! Her geçen gün ününe ün katan Eat Box, tadına doyamayacağınız lezzetleri denemeniz için bugünün Groupon'uyla sizi Beşiktaş'a davet ediyor!   Siz de bizim gibi How I ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler İçin Şarjlı Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla hiç bitmeyecek bir bataryaya sahip olabilir, kesintisiz iletişimin tadını çıkarabilirsiniz!  Yoğun günlerinizde ve seyahatlarinizde hayatınızı kolaylaştıracak iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler için kendinden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Kurs: Çikolata Fabrikası'ndan Lezzetli Kurslar!

Fotoğraf sanatı, resim ya da heykel haricinde yaratıcılığınızı dışa vurmanın daha farklı bir yolunu arıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Çikolata Fabrikası'nda tatlı mı tatlı 4 farklı kurs sizleri bekliyor!   Groupon'unuz ile; ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz?  Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Uzak Doğu Lezzetleri Sultanahmet'te!

Türkiye'nin ilk Kore restaurantı olan Seoul Restaurant, Sultanahmet'teki şık mekanıyla sizi ve sevdiklerinizi eşsiz sunumları ve tatlarıyla muhteşem bir yemek deneyimine davet ediyor! Bugünün Groupon'unu yakalayarak uzak doğu mutfaklarının ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kıyısında 2 Kişilik Enfes Kahvaltıyla Keyifli Sabah!

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da doğal ürünlerle zengin mi zengin, enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tamamı doğal ve özel üretim ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Taksim'in Göbeğinde Yıl Boyu Geçerli Seçenekleriyle Sunrise Hotel'de Konaklama 69 TL

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un hem eğlenceli hem de tarihi semtlerinden biri olan Taksim'de Sunshine Hotel'de benzersiz bir konaklama deneyimi yaşayabilir, İstanbul'u merkez alarak dilediğiniz her yere kolayca ulaşabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
34 TL
Yeme/İçme: Bodrum Mantı'nın Meşhur Lezzetlerinden 2 Kişilik Mantı Menü

Bugünün Groupon'uyla el işi mantı veya Bodrum'da meşhur olan mantının kızarmış hali "Bihter" ile damaklarınızı şenlendirebilirsiniz! Bodrum Mantı'dan enfes mantı menüleri sizlerle!   Menünüz Seçeceğiniz mantı: Normal Mantı: Özenle ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
25 TL
Tiyatro: Genco Erkal ve Meral Çetinkaya Sivas 93 Oyunu ile Sahnede

Bugünün Groupon'u ile sevdiklerinizi de yanınıza alın ve Genco Erkal'ın hem yazıp hem yönettiği hem de oynadığı Sivas 93 oyununun tadını çıkarın! Uzun zamandır kültürel aktivitelerde bulunmak istiyor fakat işlerinizden dolayı tarihleri bir ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap