Taksim MiaPera'da Masaj 49tl |Chocolate Kahvaltısı |At Binmeyi Öğrenin

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 21.02.2013
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!
Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
48 TL
Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
22,90 TL
Yeme / İçme: Cevahir Avm Sofia Bistroda 2 Kişilik Enfes Kahvaltı Keyfi

İstanbul'un merkezi Şişli'de, Cihangir Avm Sofia Bistro'da çift kişilik enfes kahvaltı keyfi Groupon'dan! Groupon'unuz sizi ve sevdiklerinizi, birbirinden lezzetli tatlardan oluşan unutulmaz kahvaltı deneyimine davet ediyor! Kahvaltı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
98 TL
Kurs: World Point'te Binicilik Eğitimi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla World Point Binicilik'te sınırsız çaylı kahvaltı tabağı eşliğinde 4 veya 8 ders binicilik eğitimi sizleri bekliyor! Kahvaltı Tabağınız Domates  Salatalık 3 çeşit peynir Zeytin ceşitleri Reçel 2 çeşit salam Maydanoz ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Bakım: Nish Güzellik'te 50 ve 100 Seanslık İncelme Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Nişantaşı Nish Güzellik'te kavitasyon, radyofrekans ve masaj paketleri ile bahara incecik bir beden ile girmenin hazırlığını yapın! Sıkıcı diyetleri geride bırakarak güler yüzlü uzman kadrosu ve hijyenik koşulları ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
110 TL
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da 2 Kişilik Akşam Yemeği!

Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme / İçme: Balkon Cafe'de 4 Şubede Geçerli 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Güne, sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir sofrada başlamak istiyorsanız günün Groupon'una bakmadan geçmeyin! Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Balkon Cafe'de unutamayacağınız bir kahvaltı deneyimine davet ediyor! Balkon Cafe, 4 ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!

Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın. MC AKADEMİ Eğitim Kurumları'nda Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
48 TL
Spor: Ananda Marga Yoga Derneği'nde 1 ve 2 Kişilik Yoga ve Pilates

Kış ayları hareketsizliğin arttığı, kilo hanesinin fazlalaştığı zamanlar. Bunun önüne geçmek ve hem sağlıklı, hem formda olmak için bu Groupon tam size göre! Ananda Marga Yoga Derneği'nde yoga ve pilates paketleri ile bahara sağlıklı bir ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Krispy Kreme'in Tüm Şubelerinde Geçerli Enfes Menü!

Doughnut lezzetinin adı Krispy Kreme, soğuklarda içinizi sıcacık yapıyor, size tatlı mı tatlı bir teklif sunuyor! 18 şubede geçerli bu Groupon ile eşsiz doughnut lezzetini içeceklerle birlikte tatma, sevdiklerinizle paylaşma imkanı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: Avantgarde Hotel Spa'da Dilediğiniz Masaj ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'u sizi, yorgunluğunuzu arkanızda bırakabileceğiniz, huzurlu bir gün ile buluşturuyor!   Kent yaşamının kalabalığından sıyrılarak birden kendinizi modern bir cennetin içinde bulacağınız, yenilenmiş yüzüyle Avantgarde ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
95 TL
Bakım: Şişli Bio Güzellik'te 1 Bölge Epilasyon!

İstenmeyen tüylerinize kesin çözüm Groupon'dan! Groupon'unuzla, Bio Güzellik'ten seçeceğiniz 1 bölge sınırsız seanstan oluşan istenmeyen tüy alım paketiyle istenmeyen tüylerinizle vedalaşın! Dilerseniz 2 yada 3 bölge seçebilir, istenmeyen ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Kurs: Çikolata Fabrikası'ndan Lezzetli Kurslar!

Fotoğraf sanatı, resim ya da heykel haricinde yaratıcılığınızı dışa vurmanın daha farklı bir yolunu arıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Çikolata Fabrikası'nda tatlı mı tatlı 4 farklı kurs sizleri bekliyor!   Groupon'unuz ile; ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
34 TL
Yeme / İçme: Memo's Bistro'da Çift Kişilik Enfes Menü Keyfi!

Groupon ile birbirinden lezzetli menülerden oluşan enfes bir yemek deneyimine davetlisiniz!  Akatlar Memo's Bistro'da dilediğiniz ana yemek, tatlı ve alkollü- alkolsüz içecek seçeneklerinden oluşan 2 kişilik, zengin menülerle, ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Yeme / İçme: Atlıtur Kulübü'nde At Binişi ve Yiyebildiğiniz Kadar Köy Kanadı!

Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur Kulübü'nde 2 kişi, yiyebildiğiniz kadar nefis köy kanadı ve 20 dakika binicilik ile ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
379 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinize StrongLife ile sonsuza kadar veda etmeye hazır olun! Ansızın çıkan davetlerinizde bacaklarınızdaki ve koltuk altınızdaki istenmeyen tüyler yüzünden kıyafet seçimleriniz kısıtlanıyorsa, yazın ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
95 TL
Bakım: Doctors Beauty Center'da İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla Doctors Beauty Center'da 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz sınırsız paketlerle istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilir, farklı bölge seçenekleriyle pürüzsüzlüğün keyfini sürebilirsiniz. Alanında uzman ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
16 TL
Yeme/İçme: Karafırın'da Gününüze Tatlı Bir Mola!

Çalışma saatlerine tatli bir ara vermek ya da  gün içinde tatlıyla gününüze lezzet katmak için taze, kaliteli ve zengin malzemelerle çeşitlendirilmiş lezzetli ve hafif sütlü tatlılar; bugünün Groupon'uyla Karafırın'dan geliyor! Karafırın, ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
109 TL
Sağlık: Sigaradan Kolayca Kurtulun!

Günde bir paket değil de 10 tane içmek ya da paket taşımayıp çevrenizdekilerden otlanarak daha az içtiğinize kendinizi ikna etmeniz, sigara içtiğiniz gerçeğini değiştirmez. İleride doğabilecek sağlık sorunlarına karşı şimdiden önlem alın; ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap