Max Factor Fondöten ve Maskaralar|Chanel |Havyar Özlü Selülit Giderici

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 26.02.2013
Max Factor ile Kusursuzluğu Yakalayın!
Havyar Özlü Selülit ve Çatlak Giderici Selulex Jel ile Yaza Hazırlanın!
Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
19,90 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, 50 yılı aşkın süredir kozmetikte lider Max Factor ayrıcalığıyla kusursuzluğu yakalayın! Pürüzsüz bir cilt ve dolgun kirpikler için Max Factor ürün skalasının iddialı fondöten ve maskaralarıyla kozmetik ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
29,90 TL
Yılların cildinize getirdiği çizgi ve çatlakları gideren, problemli görünümü minimuma indiren, cildi güçlendiren ve sağlık kazandıran havyar özlü Selulex selülit giderici krem bu Groupon'la kapınızda! Selulex Havyar Jeli Balık yumurtası ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
18%
Fiyat
69,90 TL
Chanel ile Çarpıcı Dudaklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Chanel çizgisiyle büyüleyici görünen dudaklara sahip olun! Kışkırtıcı ve yoğun renkleriyle 21 farklı Chanel ruj seçeneği sizi bekliyor!  Moda ve kozmetik dünyasının dev ismi Chanel, şimdi muhteşem renk ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
38,90 TL
Prige Kablosuz Ağ Adaptörü ile Sınırları Aşın!

Bugünün Groupon'u 500 Mt.den 3 Km. menzile varan Prige USB ağ adaptörlerinden dilediğinizi kapınıza getiriyor.  Yüksek sinyal kalitesi, geniş kapsama alanıyla Prige ile sınırları aşın, dilediğiniz noktadan internete bağlanma keyfini ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
17,90 TL
30 Parça Güvenlik Setiyle Çocuklarınızı Ev Kazalarından Koruyun!

Çocuğunuzu tehdit eden durumlar, yalnıza sokakta değil, evinizde de mevcut. Elektrik prizleri, sivri köşeler, kapılar ve çekmeceler sizi endişelendiriyorsa, bugünün Groupon'una mutlaka göz atın! Toplam 30 parçadan oluşan Çocuk Güvenlik ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Nania Alarmlı Oto Koltuklar ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!

Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem.  Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın! Avrupa Birliği ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Ultra Emici Clean Step Mat Kapı Önü Paspas ile Tek Adımda Temizlik!

Yeni evinize taşınıp kapı önüne, üstünde neşeli "Hoşgeldin" yazan paspasınızı koyduğunuzda davetli listenize binlerce zararlı bakteri ve pislik de eklenmiş oluyor. Günümüzde, "kapı önü ayakkabı tepecikleri" yerini "Hiç çıkarma canım, zaten ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
28,90 TL
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy'leriniz Kusursuz!

Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, fileli kapaktan mikrofonlu kulaklığa 12'li ve 13'lü aksesuar setleri ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
28 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
Mükemmel Müzik Keyfi İçin iGear ve Philips Kulaklıklar!

Kötü ses performansı müzik keyfinin baş düşmanıdır. Bugünün Groupon'uyla eski kulaklıklarınızı rafa kaldırın, yepyeni kulaklıklarınız ile müziğin keyfini her an her yerde çıkarın! iGear ve Philips kulaklıklar tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
59 TL
Kısa Sürede Kuru ve Kullanıma Hazır Çamaşırlar!

Giysileriniz ve ev tekstil ürünlerinizi hızla ve toz, mikrop, bakterilerden uzak bir şekilde kurutmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Statik kurutma sistemine sahip Steel Çamaşır Kurutucu ile çamaşırlarınız kısa sürede kullanıma ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Tüm iPhone ve iPad'lerle Uyumlu iPega Şarj Fonksiyonlu Hoparlör!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, iPega şarj fonksiyonlu hoparlör ile iPhone ve iPad'inizi aynı anda şarj edin, müzik, film ve video keyfini üstün ses kalitesiyle deneyimleyin! iPega şarj fonksiyonlu hoparlör, iPhone ve iPad'inizin ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Buff Ultimate Ekran Koruyucular ile Dünyanın En İyi Anti Shock Teknolojisini Keşfedin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Buff kalitesiyle dünyanın en iyi anti şok teknolojisiyle cihazınızın yıllarca ilk günkü yeniliğini korumasını sağlayın! iPhone, HTC ve Samsung markalarıyla uyumlu Buff Ultimate şeffaf ekran koruyucular tüm ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
21 TL
Table Mate 2 Çok Amaçlı Sehpa ile Konforunuzu Arttırın!

Bugünün Groupon'uyla Table Mate 2 çok amaçlı sehpa ile yaşam alanlarınızda konforunuzu arttırın, portatif sehpanız ile hayatınızı kolaylaştırın! Table Mate 2  Table Mate'in geniş yüzeyi, çocukların el işi oyunlarını oynadıkları ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
43 TL
Koltuk Kenarlarınızı İşlevsel Kılın, Rahatlığınızı Arttırın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, fonksiyonel koltuk kenarı sehpalarla salonunuzdaki konforu arttırın!  Beyaz, Wenge ve ceviz renk seçeneklerine sahip koltuk kenarı sehpalar gündelik yaşamınıza rahatlık katmak üzere kapınıza geliyor! İçecek ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Çamaşır Kurutmanın En Pratik Yolu; Droper Dry Çamaşır Askılığı!

Islak ya da ütülenmeyi bekleyen çamaşırlarınızın evdeki düzeni bozması ve çamaşır askılığınızın hiçbir yere sığmayıp yer kaplaması gibi sıkıntılarınıza bugünün Gouponu ile son verebilirsiniz.  Droper Dry çamaşır askılığı ile evin ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
13'lü iPhone Seti ile Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 13'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
125 TL
Donnay 3'lü Valiz Seti ile Konforlu Yolculuklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, uzak ya da yakın tüm yolculuklarınıza Donnay 3'lü valiz seti eşlik etsin, eşyalarınız yük olmaktan çıksın! Dört farklı renk seçeneğine sahip ve üç ayrı boyda valizden oluşan Donnay set tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Laptop'ınız için Mouse Panelli, Fanlı, Bardak Hazneli, Katlanabilir Masa!

Bazen dizüstü bilgisayarınızı kucağınıza alarak her şeyin bir kol mesafesinde olduğu ufak çalışma alanı yaratmak istersiniz; fakat keyfiniz uzun sürmez. Bilgisayarınız ısınır, kucağınıza aldığınız içeceğinizin dökülme tehlikesinden dolayı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Philips Portatif Hoparlör Sistemi ile Müziğinizi Güçlendirin!

Hayatınızda kapladığı küçük yere rağmen dilediğiniz alanda müziğinizi güçlü ve özgür kılarak büyük performans sunacak Philips SBA 1500 portatif hoparlör sistemine sahip olmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın!  Ekstra güçlü sesi, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap