Nania Alarmlı Oto Koltuk 99tl | Philips Hoparlör | Victoria's Secret

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 23.02.2013
Nania Alarmlı Oto Koltuklar ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!
Philips Portatif Hoparlör Sistemi ile Müziğinizi Güçlendirin!
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem.  Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın! Avrupa Birliği ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Hayatınızda kapladığı küçük yere rağmen dilediğiniz alanda müziğinizi güçlü ve özgür kılarak büyük performans sunacak Philips SBA 1500 portatif hoparlör sistemine sahip olmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın!  Ekstra güçlü sesi, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
34,90 TL
Swarovski Zirconia® Işıltısıyla Göz Kamaştırın!

Şık bir elbise, profesyonel makyaj ya da iddialı bir saç modeli. Van Amstel Diamant ile hiçbirine aynı anda ihtiyaç duymayacaksınız! Bugünün Groupon'u Swarovski Zirconia® taşlı küpe ya da kolye seçenekleri ile nefes kesmek için ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
199 TL
NESCAFÉ® Mycafé® Kahve Makinesiyle Kişiselleştirilmiş Kahve Lezzeti!

Bugünün Groupon'u tüm kış günün dilediğiniz anını NESCAFÉ® MyCafé® ile taçlandırıyor ve kahve keyfini benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Tek tuşla  Espresso, Cappuccino, Latte ve sade kahve lezzeti sunan NESCAFÉ® MyCafé®, damağınıza ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Laptop'ınız için Mouse Panelli, Fanlı, Bardak Hazneli, Katlanabilir Masa!

Bazen dizüstü bilgisayarınızı kucağınıza alarak her şeyin bir kol mesafesinde olduğu ufak çalışma alanı yaratmak istersiniz; fakat keyfiniz uzun sürmez. Bilgisayarınız ısınır, kucağınıza aldığınız içeceğinizin dökülme tehlikesinden dolayı ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
21 TL
Table Mate 2 Çok Amaçlı Sehpa ile Konforunuzu Arttırın!

Bugünün Groupon'uyla Table Mate 2 çok amaçlı sehpa ile yaşam alanlarınızda konforunuzu arttırın, portatif sehpanız ile hayatınızı kolaylaştırın! Table Mate 2  Table Mate'in geniş yüzeyi, çocukların el işi oyunlarını oynadıkları ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
78 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen ve Saklama Hazneli Smart Orta Sehpa!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
18,90 TL
Hem Çocuklara Hem Yetişkinlere 74 Parça Manyetik Lego Seti!

Rüyasında dinazorlarla savaşıyor, pizzanın en önemli yiyecek olduğunu düşünüyor; çünkü o dünyayı daha yeni tanıyan bir çocuk. Siz de bu küçük çılgın büyürken, gelişimine katkı sağlamak istiyorsanız, bugünün Groupon'una göz atın! Oyuncağın, ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Tıngır Mıngır Beşik ile Bebeğiniz Saniyeler İçinde Uykuya Dalsın!

Bebeğinizi uyutmak için verdiğiniz yoğun çabalar karşılıksız kalıyorsa bugünün Groupon'unu yakalayın, pratik kurulumlu Tıngır Mıngır beşikle bebeğiniz saniyeler içinde uyku dalsın! Sallanma fonksiyonu ile bebeğinize ideal uyku ortamı ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
29,90 TL
Victoria's Secret ile Baş Döndürün!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Victoria's Secret'ın beş duyuya aynı anda hitap eden özel bileşenleriyle cildinizi ödüllendirin! Doğal özleri, yatıştırıcı kokuları ve zengin içerikleriyle Victoria's Secret, vücudunuza ve ruhunuza sıcak bir ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
168 TL
Heismann Buharlı Temizleyici ile Evinizin Her Köşesi Tertemiz!

Mutfaktan banyoya, parkelerden halılara buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u Heissman buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu Heissman ile yakalayın!    Heissman ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
28 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
51 TL
Tüm iPad'lerle Uyumlu Bluetooth Klavyeli Kılıf!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inize hem uzun süreli ve maksimum koruma sağlayın, hem de onu şık bir klavye ile buluşturun! Bluetooh klavyeli kablosuz kılıf ile iPad'inizin bir klavyesi olmasını istiyorsanız acele edin! Özellikler Konforlu ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
125 TL
Donnay 3'lü Valiz Seti ile Konforlu Yolculuklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, uzak ya da yakın tüm yolculuklarınıza Donnay 3'lü valiz seti eşlik etsin, eşyalarınız yük olmaktan çıksın! Dört farklı renk seçeneğine sahip ve üç ayrı boyda valizden oluşan Donnay set tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Celal Birsen Kalitesi ile Şemsiyenizi Yenileyin!

Yağmurlu ve fırtınalı bir günde, sokakta, iki tip insan görebilirsiniz. Kırık şemsiyesiyle atmosferin küçük şakasını mağdur karşılayanlar ve hayatına Celal Birsen kalitesiyle güneşli bir gündeki kadar sakin devam edenler. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
16 TL
iPhone, Samsung ve Nokia ile Uyumlu Flip Cover Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung, iPhone ve Nokia telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  Darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum sağlayacak kılıflar tüm ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
58 TL
23'lü iPhone 5 Aksesuar Setiyle iPhone'unuz Kusursuz!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 23'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Buhar Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
54,90 TL
Arzum AR 863 Bebbe Konuşan Ateş Ölçerle En Güvenilir Sonuçlar Elinizde!

Bebeğinizin ateşini alnından öperek ölçmeye çalışıyorsanız muhtemelen bebeğiniz ebeveynlerinin hastalıkları sevgiyle tedavi etmeye çalışan fazla iyi niyetli insanlar olduğunu düşünebilir.  Bugünün Groupon'ununu yakalayın, bebeğinizin ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Erkeklere Özel Karın ve Sırt Destekli Slim'N Lift Atlet!

Bugünün Groupon'u ağır egzersizlerin yaşamınızdaki ağırlığını ve sıkıcı diyetleri arkanızda bırakmanızı sağlıyor. Dünyanın en çok ilgi gören zayıflama ürünlerinden biri olan Slim'N Lift karın ve sırt destekli atleti kapınıza geliyor. Spor ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
19 TL
Buxus Süs Fidanlarıyla Bahçe Sanatına İlk Adım!

Yaşam alanınızın dilediğiniz köşesine doğadan nefes katmak ya da Uzakdoğu'nun gizemli bahçelerini andırmayan büyülü bir bahçe yaratabilmek için budama sanatıyla tanışmak isterseniz bugünün Groupon'una göz atın! Dilediğiniz formu ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap