Visco Yastık 9,9tl | Yeni Nesil Kablosuz Hoparlör 29,9tl | KS Puzzle

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 18.02.2013
Visco Yastık İle Sağlıklı ve Rahat Uyku Keyfi!
Kablosuz Hoparlör ile Müziğin Sesini Yükseltin!
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
13,90 TL
''Yorgun kalkıyorum ve güne yorgun başlıyorum." diyorsanız ya da boyun ağrısı ile tüm gününüz zehir oluyorsa, eski yastığınızı çöpe atın ve bugünün Grouponu ile güzel bir uykunun keyfini çıkarın! İyi bir gün geçirmek için kaliteli ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Bugünün Groupon'uyla mükemmel sesi yanınızda taşıyın, akıllı telefonunuzun ya da tabletinizin sesi her yerde kusursuz ve yüksek çıksın! Kablosuz hoparlör tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza geliyor! Kablosuz Hoparlör İstediğiniz her ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
11,90 TL
60 Farklı Modelde Puzzle'dan Dilediğinizi Seçin, Doyasıya Eğlenin!

Ayrı ayrı önemi daha az olan parçalar bir araya geldiğinde eğlenceli bir bütün olabilir. Laurel ve Hardy, Jagger ve Rolling Stones gibi. Bugünün Groupon'uyla parçaları biraraya getirin, kendi eğlenceli bütününüzü yakalayın! 60 ayrı model ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
76%
Fiyat
18,90 TL
Yapışkanlı GRIPGO Cep Telefonu ve Navigasyon Cihazı Standıyla Güvenli Sürüşler!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, yapışkanlı GRIPGO cep telefonu ve navigasyon cihazı standıyla tüm yolculuklarınızı gerçek konfor ve güvenle buluşturun! Patentli yapışkan tasarımı, 360 derece döner başlığı ve ergonomik tasarımıyla GRIPGO ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
18,90 TL
iPhone 4 ve 4S ile Uyumlu 6'lı Aksesuar Seti!

iPhone'ununuz için ihtiyaç duyduğunuz aksesuarları ayrı zaman dilimlerinde edinmek yerine bugünün Groupon'ununu yakalayın, tüm gereksinimlerinizi tek bir set ile karşılayın! iPhone 4 ve 4S aksesuar seti, dilediğiniz her yerde kesintisiz ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
125 TL
Donnay 3'lü Valiz Seti ile Konforlu Yolculuklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, uzak ya da yakın tüm yolculuklarınıza Donnay 3'lü valiz seti eşlik etsin, eşyalarınız yük olmaktan çıksın! Dört farklı renk seçeneğine sahip ve üç ayrı boyda valizden oluşan Donnay set tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler İçin Şarjlı Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla hiç bitmeyecek bir bataryaya sahip olabilir, kesintisiz iletişimin tadını çıkarabilirsiniz!  Yoğun günlerinizde ve seyahatlarinizde hayatınızı kolaylaştıracak iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler için kendinden ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
58 TL
22'li iPhone 5 Aksesuar Setiyle iPhone'unuz Kusursuz!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 18'li aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
SD Kart Girişli Kablosuz MP3 Çalarlı Kulaklıklar ile Her An Müzik Keyfi!

Kulaklık kabloları çantanızın içinde birbirine dolanan MP3 çalarlarınıza veda edin! Bugünün Groupon'uyla kablosuz MP3 çalarlı kulaklar adresinize geliyor! Müzik keyfini her an her yerde doyasıya ve zahmetsiz yaşamak istiyorsanız bu müthiş ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
89 TL
CVS 24 Parça Porselen Yemek Takımıyla Şık Sofralar!

Bugünün Groupon'u sevdiklerinizi şık sofralarda ağırlamanıza ve yemek masanızı etkileyici, farklı sunumlarla donatmanıza yardımcı oluyor! CVS 24 parça porselen yemek takımı kapınıza geliyor. Dört ayrı model seçeneğine sahip CVS yemek ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
28 TL
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
53 TL
Dual Shaper İncelme Kemeriyle Yorulmadan Zayıflayın!

Aldığınız kilolardan sonra en sevdiğiniz pantolona sığabilmek için verdiğiniz mücadele kemerlerinizi yıpratıyorsa bugünün Groupon'uyla yepyeni bir kemerle tanışın, tüm fazlalıklarınızdan kurtulun!    Dual Shaper titreşimli incelme kemeri ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Celal Birsen Kalitesi ile Şemsiyenizi Yenileyin!

Yağmurlu ve fırtınalı bir günde, sokakta, iki tip insan görebilirsiniz. Kırık şemsiyesiyle atmosferin küçük şakasını mağdur karşılayanlar ve hayatına Celal Birsen kalitesiyle güneşli bir gündeki kadar sakin devam edenler. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Fakir Hercules Baskül ile Vücudunuzu Keşfedin!

Yediğiniz çikolata kaç kalori, günde almanız gereken kalori miktarı ne gibi dertler bir yana; vücudunuzdaki yağ, kas ve kemik ölçümlerine karşı daha hassas olmanız gerekiyor. Bu Groupon ile tüm bu ölçümleri evinizde yalnızca dakikalar ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
59 TL
Kısa Sürede Kuru ve Kullanıma Hazır Çamaşırlar!

Giysileriniz ve ev tekstil ürünlerinizi hızla ve toz, mikrop, bakterilerden uzak bir şekilde kurutmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Statik kurutma sistemine sahip Steel Çamaşır Kurutucu ile çamaşırlarınız kısa sürede kullanıma ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
38 TL
Acura Cellulife Şarjlıi Vakum Cihazıyla Selülit Problemlerine Veda!

Bugünün Groupon'u etkili bir çözüm aradığınız selülit, kırışıklık, çatlak ve sarkma problemlerinizi arkanızda bırakmanızı sağlayacak muhteşem bir cihazı sizinle buluşturuyor!  Acura Cellulife selülit giderici vakum cihazı ile kısa sürede ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinle! Siyah, beyaz, krem ve ceviz renklerindeki kitaplıklar ile ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
18,90 TL
Duvara Monte Kalp Akvaryum ile Odanızı Keyifli Bir Atmosfere Dönüştürün!

Eski fanus ve akvaryumlarınıza veda edin, kalp şeklinde duvar akvaryumuyla salonunuza dekoratif ve keyifli bir atmosfer yaratın! Bugünün Groupon'u arka planına dilediğiniz fotoğrafı da yerleştirebileceğiniz kalp duvar akvaryumunu tüm ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
24,90 TL
Barfiks, Şınav ve Mekik Ekipmanı Iron Gym ile Tüm Vücudunuzu Çalıştırın!

Ev konforunda spor yapmak isteyen erkeklerin tüm dünyada ilk tercihlerinden biri olan Iron Gym bugünün Groupon'uyla adresinize geliyor!  Kolaylıkla kapıya monte ederek barfiks, mekik ve şınav gibi egzersizleri gerçekleştirebileceğiniz Iron ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
39,90 TL
Rengarenk Lambaderler ile Odanızın Atmosferini Yenileyin!

Odanızın aydınlatma ihtiyacını karşılamanın yanı sıra, dekoratif olarak da havasını değiştirecek, görüntüsünü yenileyecek bir lambader için bu Groupon'u kaçırmayın! Tavan lambasının aksine mekana daha doğal bir aydınlık sağlayan lambader, ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
9,90 TL
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap