Kapadokya | Ada | 5*Avantgarde |Titanic Şişli | Ağva |4*Pendik |Taksim

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 19.02.2013
Büyükada'da Huzur Bulun! Butik Ada Otel'de 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!
Kapadokya Kaya Hotel'de 2 ve 3 kişilik Rüya Dolu Tatil ! Temmuzun Ortasına Kadar Geçerli!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor! Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Bugünün Groupon'u kollarında olduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürüyor; sıcacık, konforlu, keyif ve romantizm dolu bir teklifle ruhunuzu yeniliyor! Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve romantik bir sabahla güne ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Hotel Blue Marine'de Çift Kişilik Konaklama ve Daha Fazlası!

Anadolu Yakasının vazgeçilmez konaklama noktalarından Hotel Blue Marine şehrin içinde size özel bir dünyanın kapılarını aralıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ve daha iyisini bir daha aramayacağınız konforuyla ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
49%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Villa Pine Garden Otel'de Kış Romantizmini Keyifle Yaşayın!

Kendinizi kışın kucağına bırakmak için fırsat kolluyor ve sevdiğinizle bu heyecan verici mevsimin tüm renklerini ve güzelliklerini başbaşa yaşayacağınız bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Ağva Villa Pine Garden Otel'in baş döndüren ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
149 TL
Titanic Hotel Şişli'de 2 Kişilik 1 Gece Hem Konforu Hem Romantizmi Bir Arada Yaşama Şansı

Şehrin göbeğinde huzuru ve konforu yaşabileceğiniz muhteşem bir Groupon sizlerle! Titanic Hotel Şişli'de 1 ve 2 gece konaklama seçenekleriyle hayat karmaşasından biraz olsun uzaklaşacak ya da İstanbul'a iş toplantıları için geldiğinizde ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
109 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de İkramlarla Dolu Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
129 TL
İzmir 4* Yıldızhan Otel'de 2 Kişi Tüm Gün Spa Kullanımı, İkramlar ile Romantik Tatil

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Taksim'in Göbeğinde Yıl Boyu Geçerli Seçenekleriyle Sunrise Hotel'de Konaklama 69 TL

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un hem eğlenceli hem de tarihi semtlerinden biri olan Taksim'de Sunshine Hotel'de benzersiz bir konaklama deneyimi yaşayabilir, İstanbul'u merkez alarak dilediğiniz her yere kolayca ulaşabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
119 TL
Başkentin Kalbi Çankaya'da, Marya Hotel Kalitesi ile 2 Kişilik Konaklama Seçenekleri!

Bu Groupon size Ankara'nın kalbindeki Marya Hotel'de benzersiz konaklama seçenekleri sunuyor! Şehrin hemen her noktasına ulaşımın kolaylıkla sağlanabildiği, gecelerin gündüzler kadar yaşanabilir olduğu, başkentin kalbi ve en en nezih ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Bostancı Prenses Hotel'de 2 Kişi Gecelik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Hotel Bostancı Prenses'te konfor yüklü konaklama deneyimi sizi bekliyor! Hotel Bostancı Prenses, İstanbul'un Asya yakasında Sabiha Gökçen Havalimanı, ticaret ve kongre alanı ile kentin önemli turistik yerlerine birkaç ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: Avantgarde Hotel Spa'da Dilediğiniz Masaj ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'u sizi, yorgunluğunuzu arkanızda bırakabileceğiniz, huzurlu bir gün ile buluşturuyor!   Kent yaşamının kalabalığından sıyrılarak birden kendinizi modern bir cennetin içinde bulacağınız, yenilenmiş yüzüyle Avantgarde ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Kilyos Gurup Hotel'de Şehirden Uzaklaşmadan Tatil Keyfi!

Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den beri faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Mood Design Suites'in Sıra Dışı Odalarında Benzersiz 2 Kişilik Tatil!

Hayatın tüm tatlarını ve tüm renklerini konforla birleştiren ve muhteşem bir tasarımla sunan Mood Design Suites, İstanbul'un içinde, bambaşka bir dünyadaymışsınız gibi hissetmenizi sağlıyor! Bugünün Groupon'uyla Mood Design Suites ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
İstanbul'un Kalbi Taksim'de Bulunan Cartoon Hotel'de 2 Kişilik Oda Kahvaltı Konaklama!

Bu Groupon, İstanbul'un kalbi Taksim'de, kültürel etkinliklerin, sanat galerilerinin, konserler ve tiyatroların, sinemaların, eğlence yerlerinin, cafe ve pubların adeta merkezi olan Beyoğlu'nun yanı başındaki Cartoon Hotel'de kusursuz bir ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
139 TL
Büyük Yıldız Hotel'de 2 Kişilik Benzersiz Tatil!

Tatiliniz boyunca Yeşil Bursa'nın en güzel manzaralarından birine tanıklık edeceğiniz Büyük Yıldız Hotel, sizi benzersiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor!   Uludağ'a 25 km mesafede bulunan Büyük Yıldız Hotel size huzur ve rüya gibi ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
169 TL
Tatil: 5* The Green Park Taksim'de Oda Kahvaltı 2 Kişi Konaklama ve Islak Alan Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla Taksim'de Green Park Hotel kalitesi ile benzersiz bir konaklama deneyimi sizi bekliyor!   İstanbul'un kalbi olarak kabul edilen Taksim'in oteller bölgesi Talimhane'de yer alan The Green Park Hotel Taksim bu özelliği ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
165 TL
4* El Greco Hotel'de Tüm Yıl Geçerli 2 Kişi 2 Gecelik Masalsı Tatil 165 TL!

El Greco Hotel, Girit Adası'nın ikinci en büyük liman kenti Hanya'da sizi hayatınızın sonuna kadar unutamayacağınız, masalsı bir tatile davet ediyor! Minimalistik tasarımı mükemmelliyetçilikle buluşturarak unutulmaz bir deneyime dönüştüren ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Golden Horn Hotel'de Nostaljiyi Hissedin! 2 Kişilik Tatil!, Deluxe Oda Seçenekleriyle!

Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, Gülhane Parkı ve Eminönü iskelesi gibi nostaljiyi ve  tarihi ruhunuzun en derinlerinde hissedebileceğiniz komşulara sahip Golden Horn Hotel sizlere tarihten ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Atatürk'ün İnşa Ettirdiği Bursa Çelik Palas Hotel'de 2 Kişilik Konaklama!

Mustafa Kemal Atatürk'ün isteği ile 1935 yılında inşa edilen Çelik Palas Hotel, Ağustos 2010 yılında geçirdiği restorasyonlar sonucu misafirlerine yeniden hizmet vermeye başlamıştır. Otelin tarihin dokusu bozulmadan, teknolojinin ve insani ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
4* Ankara Hotel Monec'de Konaklama Paketleri!

Hotel Monec, Ankara'nın en yüksek tepelerinden birinde, kişiye özel hizmet anlayışı, doyumsuz lezzetler ve muhteşem bir konaklama tecrübesi sunmak amacıyla misafirlerini bekliyor.     Bugünün Groupon'uyla romantizm, lüks ve konforu bir ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
169 TL
Kartal Titanic Business Hotel Asia'da 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uya Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de unutulmaz bir tatilin tadını çıkarın! Kartal Titanic Bussines Hotel İstanbul Asia Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı, şirket ofisleri ve alışveriş ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap