Şaşkınbakkal Chocolate'ta Kahvaltı 19tl |Valide Sultan'da Hamam Sefası

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 21.02.2013
Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!
Bakım: Valide Sultan Hamamı'nda Cildiniz ve Ruhunuz Şifa Bulsun!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
34,90 TL
Günün yorgunluğunu üzerinizden harika bir hamam sefası ile atmak bu Groupon ile mümkün! Tarihi Valide Sultan Hamamı'nda vücudunuzu ve zihninizi arındırabileceğiniz keyifli bir gün sizi bekliyor! Temizlik ve hijyene önem veren Valide Sultan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
78 TL
Eğitim: Dünyaya Kendi Objektifinizden Bakın!

Bugünün Groupon'uyla ile Fotoalem'de 14 saatlik temel fotoğrafçılık eğitimi ile hayalinizdeki kareleri çekin ve yeteneğinizi ortaya çıkarın!  Temel Fotoğrafçılık eğitiminin amacı; temel fotoğraf bilgilerinin içinde yer alan bir takım ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi ile sahnede! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, Moliere'in başyapıtı Tartuffe'ü ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Via Plus'ta Zahmetsizce İncelin!

Bugünün Groupon'u ile Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Via Plus'ta quantum ile selülit tedavisi, kavitasyon, radyo frekans ve selülit masajı ile fazla kilolarınıza zahmetsizce veda edebilir, yaz mevsimi gelmeden kendinizi ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
59,90 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Keyifli Bir Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe'de, çorba, salata, et, tavuk veya vejeteryan seçenekli ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor!  Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! Balık ürünlerini her gün taze olarak balık halinden alınıp, müşterilerine eşsiz tatlar katarak servis eden Takanik Balık'ta, ziyafet sırası sizde! Menünüz Balık çorbası  ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
89 TL
Bakım: Trend London Spa&Beauty'de İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

İstenmeyen tüy sorununa bugünün Groupon'uyla veda edin! Son teknoloji cihazlar ile hızlı, etkili ve profesyonel çözümler Bağdat Caddesi üzerindeki merkezi konumuyla Trend London Spa & Beauty'de sizi bekliyor! Diode Nedir? Diode lazer diğer ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Krispy Kreme'in Tüm Şubelerinde Geçerli Enfes Menü!

Doughnut lezzetinin adı Krispy Kreme, soğuklarda içinizi sıcacık yapıyor, size tatlı mı tatlı bir teklif sunuyor! 18 şubede geçerli bu Groupon ile eşsiz doughnut lezzetini içeceklerle birlikte tatma, sevdiklerinizle paylaşma imkanı ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
35 TL
Camdan Üfleme Top, Çiçek ya da Kalp Yapın!

Cam Ocağı Vafı'nda cama hayat vermeyi öğrenin! Camdan çiçek, top veya kalp yaparak sevdiklerinizi ellerinizle yaptığınız hediyelerle şaşırtın! Dilerseniz Günübirlik Kurs Paketi'ni tercih ederek bütün bir gün boyunca atölyede çalışabilir, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
69 TL
Hizmet: First Car Rental'de Uzaklar Yakın Olsun!

Şehiriçi veya şehir dışı ulaşımlarınızda konfor, güvenlik ve kalite arıyorsanız bu Groupon ile First Car Rental'dan araç kiralama şansını yakalayın, gideceğiniz yolları kabus olmaktan kurtarın! First Car Rental'ın ekonomik sınıfa dahil ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
350 TL
Eğitim: Ehliyetinizi Sahrayıcedit Sürücü Kursu Güvencesiyle Alın!

Yıllardır hayalini kurduğunuz ehliyeti alıp kendi aracınıza sahip olmak; aracınızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında daha usta bir şoför olmak istiyosanız bugünün Groupon'u ile Sahrayıcedit Sürücü Kursu'nun deneyimli kadrosu sizi ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
108 TL
Yeme/İçme: Mastori'de 2 Kişilik Balık Menü ve Fasıl!

Mastori Meyhane'de Groupon'a özel fiyatlarla lezzet ve eğlence devam ediyor! Canlı müzik eşliğinde meyhane menüsü ile lezzet ve eğlenceyi bir arada arayan herkesi ağırlayan Mastori, sizleri felekten bir geceye daet ediyor!   Menünüz 10 ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
78 TL
Eğitim: İngiliz Kültür Derneği'nde Akıcı İngilizce Dersleri

Kariyeriniz, eğitiminiz veya günlük yaşamınız için bir gereklilik olan İngilizce konuşma pratiğini kazanmanız ya da ilerletmeniz için İngiliz Kültür Derneği Göztepe Şube'sinde geçerli olan bu Groupon tam size göre! Avrupa standartlarında ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
148 TL
Bakım: Speedy Güvencesiyle Aracınız İçin Periyodik Bakım!

Kış aylarının kendini en yoğun hissettirdiği dolayısıyla güvenli trafiğin öneminin de bir hayli arttığı günlerdeyiz. Peki aracınız kış şartlarına ne kadar hazır?  Groupon, kafanızdaki tüm bu sorulara çözüm bulmanız için sizi Türkiye'de ilk ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Hizmet: First Car Rental'de Uzaklar Yakın Olsun!

Şehiriçi veya şehir dışı ulaşımlarınızda konfor, güvenlik ve kalite arıyorsanız bu Groupon ile First Car Rental'dan araç kiralama şansını yakalayın, gideceğiniz yolları kabus olmaktan kurtarın! First Car Rental'ın konfor sınıfa dahil ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
49 TL
Bakım: Melezza Beauty'de Ultratone ile Kısa Sürede İncelme!

Groupon'la kısa sürede zahmetsizce incelin! Günün Groupon'u sizi Melezza'da Ultratone yöntemiyle kısa sürede incelmeye davet ediyor! Melezza Beauty'nin size sunduğu 6  ya da 12 seanslık Hollywood yıldızlarının incelme yöntemi olarak da ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
189,90 TL
Bilet: Tırmata Beach Club'ta Yaz Boyu Sınırsız Eğlence!

Tüm yıl yazı dört gözle bekleyenler, deniz, güneş ve eğlence tutkunları, ''hayat tatil olsa'' diyenler hayalleriniz gerçek oluyor! İstanbul'un tatil cenneti Kilyos Tırmata Beach Club sizi 2013 yaz sezonu boyunca sınırsız eğlenceye davet ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
94 TL
Aktivite: İstanbul Binicilik Kulübü'nde Ailece Binicilik Eğitimi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla dilerseniz sevdiklerinizle dilerseniz ailenizle geçirebileceğiniz, atların büyüleyici dünyasında huzur dolu dakikalar sizleri bekliyor!   Kahvaltınız Bal Tereyağı Reçel Beyaz peynir Tel peynir Kaşar peyniri Zeytin ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
58 TL
Bakım: Rescate Hotel Viento Spa'da Dilediğiniz Masajla Arının, Rahatlayın!

Rescate Hotel Viento Spa, sizi kendinizi çok özel hissedeceğiniz, rahatlayıp, arınacağınız huzurlu bir güne davet ediyor. Viento Spa'da sihirli dokunuşlarla vücudunuz ve ruhunuz yenilenecek, sauna, buhar odası ve hamam keyfi ile tüm ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
109 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de İkramlarla Dolu Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap