9'lu Life Tea Form Çayı |Hizlial.com'da İndirim| Philips LivingColors

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 30.03.2013
Life Tea Form Çayı ile Sağlığınızdan Ödün Vermeden Zayıflayın!
Kahve Keyfi Osmanlı Motifleriyle Buluşuyor!
Hemen Al »
İndirim
65%
Fiyat
14 TL
Bugünün Groupon'uyla fincanınızdaki sağlık ve zindelikten vazgeçemeyeceksiniz! Dokuz ayrı bitki karışımından oluşan Semen form çayı ile kısa sürede incelmek, metabolizmanızı hızlandırmak ve vücudunuzdaki toksinleri atmak için bu Groupon'u ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
28,90 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, kahve keyfinizi geleneksel çizgiler ve Osmanlı motifleriyle buluşturun, misafirlerinizi şık ve ayrıcalıklı sunumlarla ağırlayın! Servis tepsisi, iki kapaklı kahve fincanı ve bir lokumluğu ile birlikte lale ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Hizlial.com'da Tüm Alışverişlerde 100 TL İndirim 9 TL!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Hizlial.com ile ihtiyacınız olan tüm ürünlere 100 TL'ye varan indirimlerle sahip olun, avantajlı alışverişlerin keyfini sürün!     Notebook'tan cep telefonuna, beyaz eşyadan giyime aradığınız her ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
34,90 TL
3 Kanallı, Uzaktan Kumandalı, Gyro Özellikli RC Helikopter!

Çocukken en sevdiğiniz oyuncaklarınızla oynarken aldığınız zevki tavan arasından çıkarın, maceraya ve eğlenceye hazırlanın! Gyro özellikli, uzaktan kumandalı helikopterler Türkiye'nin her yerine ücretsiz imkanıyla kapınızda! 3D RC ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Rengarenk Shaggy Halılar!

Evin ruhunu ortaya çıkaran halılar her yenilendiğinde odalarda güçlü bir değişim hakim olur. Bugünün Groupon'uyla sizde halılarınızı yenileyin, yepyeni bir eve sahip olun! %100 polipropilen, rengarenk Shaggy halılar tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
Creatone 8 GB Tablet PC ile Gündelik Yaşamınıza Hız, Eğlence ve Özgürlük!

Bugünün Groupon'uyla Creatone tablet PC'ler gündelik yaşamınıza hız, eğlence ve özgürlük katıyor!  8 GB hafızalı, Android 4.0.4 işletim sistemli tablet PC'ler ile oyun oynayın, film izleyin, internette sörf yapın ve teknolojiyi kaliteyle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı Ücretsiz Kargo ile Adresinizde!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Philips Living Colors 16 Milyon Rengiyle Evinizin Dilediğiniz Köşesinde!

16 milyon rengin mükemmel birlikteliğini seyre dalan tek şanslı uzayın derinliklerinde süzülen Voyager değil! Philips LivingColors serisini keşfedenler de ışığın muazzam oyununa Voyager kadar uzun bir yolculuğa çıkmadan tanık oluyorlar. ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Mil 3'lü Zigon Sehpa Takımıyla Estetik ve Konfor!

Bugünün Groupon'u Mil 3'lü zigon sehpa takımını ücretsiz kargo imkanı ile adresinize getiriyor, yaşam alanlarınızda dilediğiniz konfor ve rahatlığı sizinle buluşturuyor. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip, ayrı boyutlarda üç ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
198 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, şıklığınızın yaratıcısı tüm aksesuarlarınızı hakettikleri estetik alanla buluşturun!  Dört farklı renk seçeneğiyle dekorasyonun yeni trendi aynalı mücevher dolapları mükemmel depolama çözümünüz olmak üzere ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
48'li, 72'li ve 96'lı Kodak Kalın Kalem Piller!

Günlük hayatta vazgeçemediğiniz, yaşantınızın önemli bir parçası haline gelen tüm elektronik cihazlarınızın sizi yarı yolda bırakmalarına engel olacak ve güvenle kullanabileceğiniz Kodak piller bu Groupon'un ucunda sizi bekliyor! 48'li, ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
14 TL
Fotoğraflarınızı Dijital Ortamdan Kurtarın!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf  sanal ortamda kalmasın, bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile fotoğraflarınızı yaşayan anlara dönüştürecek olan Özdoğan Dijital, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Nania I-Max Sp PLUS Alarmlı Oto Koltuğu ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!

Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem.  Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın!  Avrupa Birliği ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
25 TL
Çantalı Olta Takımı Fishing Rod ile Balık Tutmak Çok Daha Kolay!

Yağmurluğunuzu ve lastik çizmelerinizi giyin, bu Groupon ile çantalı Fishing Rod olta takımınıız alın, denizin kıyısında balık avlamanın tadına varın!  Mevsimin sade güzelliğinde kafanızı ve ruhunuzu dinlediğiniz, endişelerden ve telaştan ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
34,90 TL
Discover Hava Temizleyici Sihirli Küre ile Sağlıklı ve Kaliteli Hava Koşulları!

Evde, ofiste, işletmenizde sağlıklı, hijyenik ve kaliteli hava koşulları yaratmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın, Discover hava temizleyici sihirli küre ile ferah nefes almanın keyfini yaşayın! Discover hava temizleyici sihirli ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
%100 Pamuklu Tek ve Çift Kişilik Mikro Saten Yatak Örtüleri!

Bugünün Groupon'u yatak odasına özen gösterenlerin beklentilerini karşılıyor. Tek ve çift kişilik seçeneklerle birbirinden zarif, mikro saten yatak örtülerini kapınıza getiriyor. Ev tekstili alışverişlerinin en zevkli tarafı yatak odası ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
18 TL
Pilates Eşeği ile Hem Spor Hem Eğlence!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, günümüzün en çok tercih edilen sporlarından biri olan Pilates ile çocuğunuzu tanışmasını sağlayın. Pilateste kullanılan pilates topunun türevi olarak üretilen pilates eşeği çocukların kemik ve kas ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
88 TL
Buhar Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu buharlı ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
64,90 TL
Kitaplarınıza Modern Alanlar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, kitaplarınıza, aksesaurlarınıza ya da küçük ev eşyalarınıza modern, estetik ve ayrıcalıklı alanlar yaratın! 8 farklı renk seçeneğine sahip, 2 yıl garantili Dizayn kitaplıklar tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap