İstanbul: Groupon Kedisi Mart Ayının En İyilerini Seçti

Günlük İstanbul - Avrupa Özel Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa Özel 28.03.2013
Sergi: "NASA: A Human Adventure" ile Dünden Bugüne Uzay Yolculuğu!
Yeme/İçme-Spa: The Green Park Pendik'te 1 Kişi Kahvaltı ve Spa Kullanımı!
Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
12 TL
Uzay çalışmalarına yön veren Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın, insanoğlunun uzayla ilgili önemli adımlarını biraraya getiren sergisi "NASA: A Human Adventure" Marmara Forum'da. Sergiye giriş biletiniz bugünün Groupon'unda! ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Zengin çeşitli açık büfe kahvaltıyla güne başlamak ve Türk Hamamı, kapalı havuz kullanımı, sauna, buhar odası, jakuzi, macera duşu ve şok havuz imkanlarıyla Spa keyfiyle güne devam etmek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! The Green Park ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!

Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!

Bugünün Groupon'uyla Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz  romantik bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
129 TL
Kurs: Kalamış, Taksim veya Levent'te 4 Ders Grup Yüzme Kursu!

Willy Yüzme Okulu tecrübeli eğitmenleriyle su korkunuzu yenmenize yardımcı oluyor ve grup dersleriyle yüzme öğrenmenizi sağlıyor! 4 veya 8 derste yüzme öğrenmek ve yüzme sporuyla tanışmak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Su korkusu ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Çöpçü Ethemefendi'de Enfes Çöp Şiş Lezzeti!

Ege'nin meşhur çöp şiş lezzeti bugünün Groupon'unda! Çöpçü'nün Ethemefendi şubesinde geçerli enfes lezzetlerle bezenmiş çöp şiş menünüz sevdiklerinizle birlikte sizleri bekliyor! Çöp şiş denince akla gelen ilk noktalardan biri olan Çöpçü, ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Abc Life'da İntolerans ve Alerji Testi!

Bügünün Groupon'uyla besinlerin, vücudunuza etkisini öğrenin! Groupon'unuz sizi, ABC Life'da 860 gıdayı kapsayan intolerans ve alerji testine davet ediyor! Gıda Duyarlılık - İntolerans Testi  Yedikleriniz, siz farkında olmadan bünyenizi ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Sarıyer Atlıtur'da 2 Kişi At Binme Deneyimi ve Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Atlıtur'un doğayla iç içe ortamında, güne nefis bir kahvaltıyla zinde bir başlangıç yapabilir, sevdiklerinizle birlikte atla gezintiye çıkarak gününüze hareket katabilirsiniz! Baharı Atlıtur'da karşılayarak, yemyeşil ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Er-Ar Kurutemizleme ile Kıyafetleriniz Tertemiz!

Çamaşır ve ütü, ev işlerini kabusa çeviren iki işten biridir. Hele ki aceleniz varsa ya da zor bir lekeyi çıkarmakla uğraşıyorsanız, çamaşır ve ütüyle savaş vermek daha da yorucu hale gelebilir.  Bugünün Groupon'uyla Er-Ar Kurutemizlemenin ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
280 TL
Yeme/İçme: Mimolett'te Şık ve Sofistike Bir Akşam Yemeği

Bugünün Groupon'uyla Mimolett'te sizler için özel hazırlanmış enfes bir menü sizlerle! Yemeği sanata dönüştüren, "2010 yılının En İyi Yeni Restoranı" seçilen Mimolett'te sıra dışı bir lezzet deneyimi sizi bekliyor!  Ünlü Şef Murat Bozok'la ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
48 TL
Spa: Nişantaşı BÇ Otel By Anar Spa'da Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla hayatınızdaki tüm streslerden uzaklaşabilir, Nişantaşı BÇ Otel By Anar Spa kalitesiyle kendinize muhteşem keyifli bir gün yaşayabilirsiniz! Artık gece yattığınızda rüyanızda kendinizi hala çalışırken görüyorsanız, ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme İçme: No On Restaurant'ta Zengin Balık Menüsü!

Kırk yıllık dostunuzun evindeymişsiniz gibi ağırlandığınız, masanıza gelen her yemek kendi mutfağınızdan çıkmış gibi güvenli hissettiğiniz, kendinizi bir parçasıymış gibi gördüğünüz çok özel mekanlar vardır. Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
99 TL
Bakım: Doctors Beauty Center'da İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla Doctors Beauty Center'da 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz sınırsız paketlerle istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilir, farklı bölge seçenekleriyle pürüzsüzlüğün keyfini sürebilirsiniz. Alanında uzman ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kryolan ve MAC Ürünleri ile 3 Saatlik Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla 3 saatlik gece ve gündüz makyajı eğitimi alabilir, kendi stilinizin yaratıcısı olabilirsiniz! Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
45 TL
Yeme / İçme: Rumeli Hisarı'nda Hafta Sonu 2 Kişilik Brunch Keyfi!

Boğaz'da brunch keyfi ile güne güzel başlama şansı Groupon'dan! Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi, Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta 2 kişilik açık büfe brunch lezzetine davet ediyor! Açık Büfe Brunch Menünüz Peynir çeşitleri: ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tatil: İstanbul'un Yanıbaşında Tatil!

Bugünün Groupon'u Gezinet güvencesi ve Grand Şile Hotel kalitesiyle uzun süredir hayalini kurduğunuz tatili sunuyor! İstanbul'un yanıbaşında, yalnızca 52 km uzaklıkta konumlanan Grand Şile Hotel, şehirden uzaklaşmadan da huzur dolu tatil ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde 2 Kişilik Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde Pazar gününe yakışır bir başlangıç yapabilirsiniz.   Açık Büfe Kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
98 TL
Bakım: Dermaest'ten 1 Yıllık Sınırsız Tüy Alma Paketleri!

Dilediğiniz an özgürce dilediğiniz kıyafeti giymek istiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın ve Dermaest'in size sunduğu profesyonel hizmetlerle son bulacak olan istenmeyen tüylerinize sonsuza kadar veda edin! Şık mekanı, kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
109 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de İkramlarla Dolu Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Özel Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap