Kalkan Patara Resort | Likya | 23 Nisan'da Yurt Dışı 249tl | Büyükada

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 29.03.2013
Kalkan Patara Prince Resort'ta 43 Farklı Tatil Seçeneği 119 TL'den Başlayan Fiyatlarla!
Tekne Turları Dahil 2 Gece Konaklamalı Gizemli Likya Turu!
Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Toros dağlarının eteklerinden inen erimiş kar suları zengin minerallerle birleşerek tepelerden akar ve Türkiye'nin en temiz ve en bozulmamış antik koy Kalkan'a ulaşır. İşte Patara Prince Hotel & Resort tam bu noktada yer alır! İtalyan ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
219 TL
Bugünün Groupon'u size 20 Nisan hareketli Likya turu ile Ölüdeniz'den Dalyan'a güney sahil şeridinin en güzel noktalarını keşfedebileceğiniz bir tur sunuyor!   Hareket Saat ve Noktaları 20.00 Bakırköy Ömür Plaza Önü 21.00 Beşiktaş Yıldız ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Alaçatı Radika Otel'de Romantik Tatil!

Radika Butik Otel Alaçatı, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın İlkbahara özgü sade güzelliğinin tadına varmak! Alaçatı'nın merkezinde 148 ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
599 TL
Galatasaray - Real Madrid Heyecanı Sizi Bekliyor!

Şampiyonlar Ligi'nin en heyecanlı maçlarından biri olan Galatasaray - Real Madrid karşılaşmasını 90 dakika boyunca sevdiklerinizle omuz omuza Santiago Bernabéu Stadyumu'nda izlemek ve takımınızı soluk almadan heyecanla izlemek için bugünün ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Ağva Mad Sea Beach Hotel'de Romantik Tatil Keyfi!

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 Mevsim huzur vermekte olan doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
249 TL
Konaklama: 23 Nisan'da Yunanistan, Bulgaristan ve Makedonya Turu!

19 - 23 Nisan'da, Yunanistan, Bulgaristan ve Makedonya turu bugünün Groupon'uyla sizleri bekliyor! 3 ülke ve 9 şehri ( Plovdiv, Sofya, Üsküp, Tetovo, Gostivar, Ohrid, Bitola, Selanik, Kavala) görme imkanı bulacağınız bu tur ile ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Ihlara Vadisi'nde Çatlak Hotel'de Huzur Dolu Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla cennetten bir parça olan Ihlara Vadisi'nde yer alan Çatlak Hotel'de huzur dolu bir konaklama sizi bekliyor! İş stresinizden uzaklaşıp, doğal güzellikleri gezip görebileceğiniz muhteşem bir tatile davetlisiniz!  2003 ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
109 TL
Tarihi Dokusuyla Kaleiçi Otantik Hotel'de Keyif Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Kaleiçi Otantik Otel'de huzur dolu bir konaklama sizi bekliyor! 200 yıllık tarihi dokuya sahip Kaleiçi'nde yer alan Kaleiçi Otantik Otel konforlu odaları ve merkezi lokasyonu ile Antalya seyehatlerinizin vazgeçilmezi ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
108 TL
Kapadokya History Cave Hotel'de 2 Kişi Gecelik Konaklama ve Oda Kahvaltısı 109 TL!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
İzmir Otel Sesli'de 2 Kişilik Tatil!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! Hayatın karmaşasından uzaklaşın ve Çeşme Otel Sesli'ye doğru yola çıkın!  Otel Sesli'deki odaların tamamı sade mobilyalarla ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
184,90 TL
Konaklama: Ramada Asia Otel'de Kusursuz Konaklama!

İstanbul'un kalbinde dört dörtlük bir konaklama deneyimi için, bugünün Groupon'u sizi Ramada İstanbul Asia Otel'e davet ediyor! Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia Otel, iş tatil, sağlık veya kutlama ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Konaklama: İlkbaharın Büyüsü ile Büyükada'da Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz! Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way Hotel'de ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!  Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79 TL
İnkum Terrace'ta Doğayla İç İçe 2 Kişilik Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Karadeniz'in muhteşem manzarasına karşı sevdiğinizle birlikte doğayla iç içe bir tatil keyfi yaşayabilir, mavinin ve yeşilin kesiştiği noktada konumlanmış masalsı güzellikler diyarı İnkum Terrace'ta romantik bir gün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Tatil!

Bu Groupon sizi Ağva'ya, aşka, Sweet Home Otel'in muhteşem atmosferine davet ediyor! Baharı tüm güzelliği ve ahengiyle karşılayan Ağva'da romantik bir tatil sizi bekliyor! Hafta içi veya hafta sonu seçeneği, kahvaltı, 5 çayı ikramları ve ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
119 TL
Başkentin Kalbi Çankaya'da, Marya Hotel Kalitesi ile 2 Kişilik Konaklama Seçenekleri!

Bu Groupon size Ankara'nın kalbindeki Marya Hotel'de benzersiz konaklama seçenekleri sunuyor! Şehrin hemen her noktasına ulaşımın kolaylıkla sağlanabildiği, gecelerin gündüzler kadar yaşanabilir olduğu, başkentin kalbi ve en en nezih ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tatil: İstanbul'un Yanıbaşında Tatil!

Bugünün Groupon'u Gezinet güvencesi ve Grand Şile Hotel kalitesiyle uzun süredir hayalini kurduğunuz tatili sunuyor! İstanbul'un yanıbaşında, yalnızca 52 km uzaklıkta konumlanan Grand Şile Hotel, şehirden uzaklaşmadan da huzur dolu tatil ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
299 TL
Konaklama Dahil 4 Günlük Atina-Selanik Turu!

Bugünün Groupon'uyla Taverna'da eğlence, Yunan dansları, içkili Ege sofraları ve gezilerle dolu 4 günlük felekten bir tatile hazırlanın! Atina-Selanik turu sizleri bekliyor!   Hareket Noktaları ve Saatleri 19:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Maltepe Rhisos Hotel'de Gözlerden Uzak Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Maltepe'de deniz ve Adalar manzaralı 5 yıldızlı otel standardında hizmet veren Rhisos Hotel'de rüya gibi bir konaklama deneyimi yaşayabilir, sevdiğinizle gözlerden uzakta başbaşa keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz! E - ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
149 TL
Tatil: Ankara Hotel Houston'da 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Hotel Houston'da romantik bir kaçamak imkanı sizi bekliyor! 1996 yılından beri Ankara'da çağdaş otelcilik ilkelerini benimseyerek konuklarını üstün hizmet anlayışıyla ağırlamakta olan Houston Hotel, rahat bir konaklama ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
149 TL
Titanic Hotel Şişli'de 2 Kişilik 1 Gece Hem Konforu Hem Romantizmi Bir Arada Yaşama Şansı

Şehrin göbeğinde huzuru ve konforu yaşabileceğiniz muhteşem bir Groupon sizlerle! Titanic Hotel Şişli'de 1 ve 2 gece konaklama seçenekleriyle hayat karmaşasından biraz olsun uzaklaşacak ya da İstanbul'a iş toplantıları için geldiğinizde ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap