Anadolu: Ağaoğlu My Village'de Konaklama | Moda'da Pazar Brunchı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 20.03.2013
Konaklama: Ağaoğlu My Village Residence'ta Romantik Tatil!
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde 2 Kişilik Pazar Kahvaltısı!
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor! Groupon'unuzla 2007 ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde Pazar gününe yakışır bir başlangıç yapabilirsiniz.   Açık Büfe Kahvaltı ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
66%
Fiyat
119 TL
Spor: The Green Park Pendik'te Fitness ve Spa ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'u size rahatlamanın, spor yaparak forma girmenin ve vücudunuzu dinlendirmenin 5* yolunu The Green Park Pendik kalitesiyle sunuyor! Yoğun geçen günleriniz, mesaiye kalışlarınız, hafta sonunun dinlenemeden geçmesi ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
25 TL
Tiyatro: Rutkay Aziz ve Taner Barlas Aynı Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile Adalet Sizsiniz oyununa davetlisiniz! Muhsin Ertuğrul'un yazılarına ''Perdeci'' imzası atmasından etkilenen, kendilerine ''Perdeci Oyuncular'' adını yakıştıran ünlü tiyatrocular Rutkay ve Taner Barlas'ın ilk oyunları, ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
45 TL
Bakım: Kısa Sürede ve Zahmetsizce Sıkı Bir Vücut!

Sağlıksız diyetler yapmadan, spor yapmak için vakit ayırmaya uğraşmadan, kısa sürede ve zahmetsizce sıkı, pürüzsüz bir vücuda sahip olmak istiyorsanız Beauty&Young bu Groupon'un ucunda sizi bekliyor! Bakım Paketiniz 5 Seans Kavitasyon 5 ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
57 TL
Danışmanlık: Koşuyolu Beslenme Danışmanlığı'nda Kişiye Özel Beslenme Eğitimi!

Bugünün Groupon'u sizi, Koşuyolu Beslenme Danışmanlığı'nda, kişiye özel beslenme eğitimi, programı ve vücut analizinden oluşan dengeli beslenme programına davet ediyor! Beslenme uzmanı Kübra Bal tarafından hazırlanacak beslenme programı ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme-Spa: The Green Park Pendik'te 2 Kişi Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Zengin çeşitli açık büfe kahvaltıyla güne başlamak ve Türk Hamamı, kapalı havuz kullanımı, sauna, buhar odası, jakuzi, macera duşu ve şok havuz imkanlarıyla Spa keyfiyle güne devam etmek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! The Green Park ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Çamlıca'nın Enfes Manzarası Eşliğinde 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem Çamlıca manzarası eşliğinde zengin bir açık büfe kahvaltı ziyafetine davetlisiniz!  Terrace 34'ün muhteşem mekanı, birbirinden taze ve leziz kahvaltılıkları, nefes kesen adalar manzarası ve sevdiklerinizin hoş ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Abc Life'da İntolerans ve Alerji Testi!

Bügünün Groupon'uyla besinlerin, vücudunuza etkisini öğrenin! Groupon'unuz sizi, ABC Life'da 860 gıdayı kapsayan intolerans ve alerji testine davet ediyor! Gıda Duyarlılık - İntolerans Testi  Yedikleriniz, siz farkında olmadan bünyenizi ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
17 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Türk ve Greek Müzikleri Eşliğinde Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor! Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
78 TL
Eğitim: Kechi Sailing'den Sertifikalı Yelkenle Tanışma Programı!

Türk-İtalyan tasarımcı ve mühendislerin proje çizgilerini taşıyan Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenli markası, ödüllü Azuree tekneleriyle Marmara'nın masmavi sularında yelken açmaya hazır mısınız? Yelkenin keyfine varmak, yeni dünyaları ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
54,90 TL
Yeme / İçme: Beyaz Konak'ta 2 Kişilik Romantik Akşam Yemeği!

Groupon'dan çift kişilik romantik akşam yemeği! Beyaz Konak'ta 1 şişe alkollü içecek ve birbirinden lezzetli tatlardan oluşan zengin menü ile sevdiğinizle birlikte unutulmaz dakikalar sizi bekliyor!   Menünüz Başlangıç ( sigara böreği , ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
135 TL
Hizmet: Evtur'la İstanbulun Her Yerine Evden Eve Nakliyat!

Bugünün Groupon'uyla yeni evinize taşınmak artık çok kolay! Günün Groupon'u sizi Evtur Nakliyat'la profesyonel taşımacılık hizmetine davet ediyor! Evtur Nakliyat Evtur Nakliyat, 1977 yılından bugüne müşterilerine en iyi hizmeti, depolama ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
88 TL
Fly Board İstanbul'da Wakeboard ve Flyboard Deneyimi!

Bu Groupon sizi su sporlarının en heyecan verici dallarıyla buluşturuyor! 15 dakikalık Wakeboard veya Flyboard deneyimi ya da 1 saatlik kullanım seçenekleriyle heyecan ve macera sizleri bekliyor!   Flyboard Flyboard Jetski'ye bağlanan özel ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
350 TL
Eğitim: Anadolu Kariyer'de Bilinçaltı Kurgulama Sistemi ile İngilizce Öğrenin!

İngilizce öğrenmenin en stratejik yolu Groupon'dan! Günün Groupon'u sizi, Anadolu Kariyer'de Bilinçaltı Kurgulama Methodu ile 8 kur İngilizce eğitimine davet ediyor!  Anadolu Kariyer'in deneyimli yabancı eğitmenleri tarafından alacağınız, ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
78 TL
Avrupa Dilleri'nden Türkiye'de İlk Online TOEFL ve IELTS Eğitimi!

Avrupa Dilleri Online ekibi Türkiye'de bir ilki başararak, online TOEFL ve IELTS eğitimlerini gerçek sınıf ortamından farksız olarak, ağırlıklı akşam ve hafta sonları derslerini uzman eğitmenlerle vermektedir. Her ders 45 dk olup, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
18,90 TL
Tiyatro: İstanbul'a Dair Bir Müzikal! İstanbul Kumpanyası'nın Sahnelediği İstanbul ve Aşk

İstanbul Kumpanyası'nın sahnelediği, İstanbul'a aşık, İstanbul'da aşık olanların hikayesinin anlatıldığı İstanbul ve Aşk müzikalini bugünün Groupon'uyla izleme imkanı yaşayın! Halen İstanbul Şehir Tiyatroları'nda sahnelenmekte olan ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
45 TL
Bakım: Melezza Beauty'de Ultratone ile Kısa Sürede İncelme!

Groupon'la kısa sürede zahmetsizce incelin! Günün Groupon'u sizi Melezza'da Ultratone yöntemiyle kısa sürede incelmeye davet ediyor! Melezza Beauty'nin size sunduğu 6  ya da 12 seanslık Hollywood yıldızlarının incelme yöntemi olarak da ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
329 TL
Hobi: Marmara Sualtı Merkezi ile Sualtının Büyülü Dünyasını Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, sualtı dünyasını keşfe çıkabilirsiniz! Groupon'unuz sizi Marmara Sualtı Merkezi'nde dalış eğitimine davet ediyor! Uluslararası standarttaki CMAS 1 yıldız brövesini alacağınız eğitiminiz, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Tatil!

Bu Groupon sizi Ağva'ya, aşka, Sweet Home Otel'in muhteşem atmosferine davet ediyor! Baharı tüm güzelliği ve ahengiyle karşılayan Ağva'da romantik bir tatil sizi bekliyor! Hafta içi veya hafta sonu seçeneği, kahvaltı, 5 çayı ikramları ve ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap