Anadolu: Emex Otel'de 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı ve Spa 49 tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 31.03.2013
Kahvaltı/Spa: Emex Otel'de Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!
Sağlık: Smile Center ile Bembeyaz Dişler, Sağlıklı Gülüşler!
Hemen Al »
İndirim
60%
Fiyat
48 TL
Emex Hotel ve bünyesindeki Espace Spa bugünün Groupon'uyla sizi rüya gibi bir güne davet ediyor! Açık büfe kahvaltının ardından Spa kullanımıyla rahatlayacağınız, stresten uzak bir gün sizleri bekliyor!   Açık Büfe Kahvaltı Peynir ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
98 TL
Bugünün Groupon'uyla bembeyaz dişlere ve sağlıklı gülüşlere Smile Center kalitesiyle kavuşabilirsiniz! Yediğiniz yemekler, genetik yapı, sigara ve kola gibi nedenlerden dolayı oluşan lekeler ve sararmalar nedeniyle kendinizden utanıyor, ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
31%
Fiyat
89 TL
Yeme/İçme:The Green Park Pendik Hotel'de Ümit Besen Eşliğinde Akşam Yemeği!

Groupon'unuz sizleri, The Green Park Pendik Hotel'de, gece hayatının ve eğlence dünyasının en önemli ve özel isimlerinden Ümit Besen'in müziği ile unutulmaz bir geceye davet ediyor! Kadehlerinizi sağlığa ve mutluluğa kaldırırken ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi ile sahnede! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, Moliere'in başyapıtı Tartuffe'ü ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Ağva Mad Sea Beach Hotel'de Romantik Tatil Keyfi!

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 Mevsim huzur vermekte olan doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
78 TL
Eğitim: İngiliz Kültür Derneği'nde Akıcı İngilizce Dersleri

Kariyeriniz, eğitiminiz veya günlük yaşamınız için bir gereklilik olan İngilizce konuşma pratiğini kazanmanız ya da ilerletmeniz için İngiliz Kültür Derneği Göztepe Şube'sinde geçerli olan bu Groupon tam size göre! Avrupa standartlarında ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
219 TL
Tekne Turları Dahil 2 Gece Konaklamalı Gizemli Likya Turu!

Bugünün Groupon'u size 20 Nisan hareketli Likya turu ile Ölüdeniz'den Dalyan'a güney sahil şeridinin en güzel noktalarını keşfedebileceğiniz bir tur sunuyor!   Hareket Saat ve Noktaları 20.00 Bakırköy Ömür Plaza Önü 21.00 Beşiktaş Yıldız ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
184,90 TL
Konaklama: Ramada Asia Otel'de Kusursuz Konaklama!

İstanbul'un kalbinde dört dörtlük bir konaklama deneyimi için, bugünün Groupon'u sizi Ramada İstanbul Asia Otel'e davet ediyor! Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia Otel, iş tatil, sağlık veya kutlama ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
35 TL
Parti: Red'N Black Club'ta 90'lar Partisi!

Bugünün Groupon'u ve The Green Park Pendik Hotel sizi 90'lar özel gecesine davet ediyor! 2 kadeh yerli alkollü içecek, çerez ve sürprizlerle dolu bu partiyi kaçırmayın! Çocukluk anılarınız, ilk aşkınız, büyüdüğünüz yer, hayalleriniz, ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
86 TL
Bakım: Kadıköy NB Güzellik'ten 1 Yıllık Sınırsız Tüy Alma Paketleri!

İstenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulmak için aradığınız imkan Groupon'dan! Groupon'unuz sizi, Kadıköy NB Güzellik'te sınırsız tüy alım paketleri ile buluşturuyor! NB Güzellik'in sizin için hazırladığı; 3 farklı bölge seçeneğinden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Konser: Burcu Güneş Yeni Albümünün İlk Konseriyle Sizlerle!

Bugünün Groupon'unu sizi ve sevdiklerinizi, Burcu Güneş'in yepyeni albümünün ilk konserine davet ediyor! 7 Nisan Pazar gecesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek bu muhteşem konserle, Burcu Güneş'in yepyeni albümünü ve dillerden ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!  Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Çöpçü Ethemefendi'de Enfes Çöp Şiş Lezzeti!

Ege'nin meşhur çöp şiş lezzeti bugünün Groupon'unda! Çöpçü'nün Ethemefendi şubesinde geçerli enfes lezzetlerle bezenmiş çöp şiş menünüz sevdiklerinizle birlikte sizleri bekliyor! Çöp şiş denince akla gelen ilk noktalardan biri olan Çöpçü, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
15,90 TL
Hizmet: Dry Clean Bostancı'da Evlere Servis Kuru Temizleme

Bugünün Groupon'uyla evlere servis hizmeti ile Dry Clean Bostancı'da çamaşılarınız en zor çıkan inatçı kirlere savaş açıyor! O vitrinde hayran kalarak aldığınız en sevdiğiniz kaşmir kazağınız üzerinde dökülen yağ lekesi yüzünden onu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
12 TL
Sergi: "NASA: A Human Adventure" ile Dünden Bugüne Uzay Yolculuğu!

Uzay çalışmalarına yön veren Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın, insanoğlunun uzayla ilgili önemli adımlarını biraraya getiren sergisi "NASA: A Human Adventure" Marmara Forum'da. Sergiye giriş biletiniz bugünün Groupon'unda! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
43,90 TL
Yeme İçme: Kenan Bey Binicilik'te 2 Kişilik Kahvaltı ve Binicilik

Vahşi Batı konulu filmlerde kovboylar genellikle kahvaltı etmezler. Bu yüzden film boyunca defalarca ıskalar, kumarbazın hile yaptığını fark edemezler. Bu Groupon'la at binebilir ve kovboyları kıskandıracak bir kahvaltı edebilirsiniz. 2000 ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde 2 Kişilik Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde Pazar gününe yakışır bir başlangıç yapabilirsiniz.   Açık Büfe Kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Kartal Emex Otel Espace Spa'da Masaj ile Bedeninizi Rahatlatın!

Bugünün Groupon'u ile  Kartal Emex Otel Espace Spa'da 40 dakikalık İsveç masajı, cilt bakımlı lüks paket ve VIP çift kişilik paket seçenekleriyle rahatlamının tadına varın! Yoğun iş temposundan bunalmış rahatlamaya ihtiyac duyabilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme İçme: No On Restaurant'ta Zengin Balık Menüsü!

Kırk yıllık dostunuzun evindeymişsiniz gibi ağırlandığınız, masanıza gelen her yemek kendi mutfağınızdan çıkmış gibi güvenli hissettiğiniz, kendinizi bir parçasıymış gibi gördüğünüz çok özel mekanlar vardır. Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme-Spa: The Green Park Pendik'te 1 Kişi Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Zengin çeşitli açık büfe kahvaltıyla güne başlamak ve Türk Hamamı, kapalı havuz kullanımı, sauna, buhar odası, jakuzi, macera duşu ve şok havuz imkanlarıyla Spa keyfiyle güne devam etmek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! The Green Park ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi ile sahnede! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, Moliere'in başyapıtı Tartuffe'ü ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap