Mecidiyeköy: 1 Yıllık Epilasyon | İstanbul'da Evden Eve Nakliyat

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 23.03.2013
Güzellik: Maya Güzellik ile İstenmeyen Tüylere Son!
Hizmet: Elinizi Bile Sürmeden Taşının!
Hemen Al »
İndirim
73%
Fiyat
48 TL
Bugünün Groupon'uyla her gün her mevsim dilediğiniz kıyafeti giyme özgürlüğüne sahip olmak için ve istenmeyen tüylerinize harcadığınız zamanı ve parayı kendinize kullanmak için Maya Güzellik'in harika bir teklifi var! İstenmeyen ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
80%
Fiyat
128 TL
Alaaddin'in cini karşınıza çıkarsa ve size 3 dilek hakkı verirse, dileklerinizden birini "1 saniyede taşınıp yerleşmek" diye harcamamanız için bu Groupon tam size göre! Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen, kaliteli ve ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
43%
Fiyat
19,90 TL
Tiyatro: Tiyatro Sahnekarlar'ın Sahnelediği " İyi Aile Çocuğu" ile Tiyatro Keyfi!

Groupon'unuz sizi, Tiyatro Sahnekarlar'ın 2013 sezonu için hazırladığı  "İyi Aile Çocuğu" adlı oyuna davet ediyor! Kandemir Konduk'un kaleme aldığı ve Bora Severcan'ın yönettiği "İyi Aile Çocuğu" adlı oyun Tiyatro Sahnekarlar'ın 2013 ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
25 TL
Tiyatro: "Kuçu Kuçu" Adlı Oyuna Biletiniz!

Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan'ın yazdığı "Kuçu Kuçu" oyunu Paris'teki başarısından sonra ilk defa İstanbul'da. Biletler bugünün Groupon'unda! 6 yıl sonra tiyatroya geri dönen ünlü oyuncu Özgü Namal'la, 2011 Afife Jale Tiyatro ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
99 TL
Bakım: Doctors Beauty Center'da İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla Doctors Beauty Center'da 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz sınırsız paketlerle istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilir, farklı bölge seçenekleriyle pürüzsüzlüğün keyfini sürebilirsiniz. Alanında uzman ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
68 TL
Yeme/İçme: Tike Göktürk'te Geleneksel Lezzetlerin Tadına Varın!

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini özenle hazırlayan Tike, sizi sevdiklerinizle birlikte sohbeti ve lezzeti bol bir sofraya davet ediyor!  Güney ve Güneydoğu Anadolu bölgesine özgü yemekleri müşterilerinin beğenisine sunan Tike ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
48 TL
Spa: Nişantaşı BÇ Otel By Anar Spa'da Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla hayatınızdaki tüm streslerden uzaklaşabilir, Nişantaşı BÇ Otel By Anar Spa kalitesiyle kendinize muhteşem keyifli bir gün yaşayabilirsiniz! Artık gece yattığınızda rüyanızda kendinizi hala çalışırken görüyorsanız, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger Şişli ve Akbatı AVM'de Hamburger Menü Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla The Hunger Şişli ve Akbatı AVM'de eşsiz hamburgerlerle gününüze tat katın! Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ve lezzetli saatler sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Sarıyer Atlıtur'da 2 Kişi At Binme Deneyimi ve Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Atlıtur'un doğayla iç içe ortamında, güne nefis bir kahvaltıyla zinde bir başlangıç yapabilir, sevdiklerinizle birlikte atla gezintiye çıkarak gününüze hareket katabilirsiniz! Baharı Atlıtur'da karşılayarak, yemyeşil ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Fratelli La Bufala'da 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u ile Fratelli La Bufala'da tadına doyamayacağınız bir kahvaltı sizleri bekliyor! Trump Towers'ta yer alan Fratelli La Bufala, eşsiz mutfağı ve şık dekorasyonu ile sabah saatlerinizi keyifli kılacak.   Serpme Kahvaltınız ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Hizlial.com'da Tüm Alışverişlerde 100 TL'ye Varan İndirim!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Hizlial.com ile ihtiyacınız olan tüm ürünlere 100 TL'ye varan indirimlerle sahip olun, avantajlı alışverişlerin keyfini sürün!   Notebook'tan cep telefonuna, beyaz eşyadan giyime aradığınız her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
48 TL
Yeme / İçme: Crepe & Fondue'de Çift Kişilik Fondue Deneyimi!

Günün Groupon'u ile Etiler Crepe & Fondue'de peynir fondünün eşsiz lezzetin keyfini doyasıya yaşama imkanı sizleri bekliyor! Etiler Crepe & Fondue, bir İsviçre klasiği olan fondü lezzetini; 2, 4 ve 6 kişilik seçeneklerle sizlerin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tatil: İstanbul'un Yanıbaşında Tatil!

Bugünün Groupon'u Gezinet güvencesi ve Grand Şile Hotel kalitesiyle uzun süredir hayalini kurduğunuz tatili sunuyor! İstanbul'un yanıbaşında, yalnızca 52 km uzaklıkta konumlanan Grand Şile Hotel, şehirden uzaklaşmadan da huzur dolu tatil ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme / İçme: Cihangir San Lazzaro Trattoria'da 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!

Alışılmış lezzetlerin dışında, farklı bir kahvaltı deneyimi arıyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, San Lazzaro Trattoria'da İtalyan kahvaltısı lezzetiyle buluşturuyor! Menünüz Bresaola ( Güneşte kurutulmuş dana eti, ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
45 TL
Yeme / İçme: Rumeli Hisarı'nda Hafta Sonu 2 Kişilik Brunch Keyfi!

Boğaz'da brunch keyfi ile güne güzel başlama şansı Groupon'dan! Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi, Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta 2 kişilik açık büfe brunch lezzetine davet ediyor! Açık Büfe Brunch Menünüz Peynir çeşitleri: ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9 TL
Konser: Sarah Blackwood 23 Mart'ta Roxy'de!

Bugünün Groupon'uyla İngiliz sanatçı Sarah Blackwood konserine davetlisiniz! Dubstar ve Client vokallerinden de tanıdığımız Blackwood'u izleme şansını kaçırmayın!   Sarah Blackwood Neredeyse bebekliğinden itibaren şarkı söyleyen ve en ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
78 TL
Kurs: Arı Bilgi'den Temel Excel ve Office Eğitimleri!

Groupon'unuz sizi, kariyerinizde yükselmek için aradığınız imkanla buluşturuyor! Arı Bilgi'de alacağınız temel düzeyde excel ve office eğitimi ile iş başvurularında bir adım önde olmanın ayrıcaşığını yaşayacaksınız! Temel Excel Eğitimi ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Puppa Mediterranean Brasserie'de 2 Kişilik Zengin Kahvaltı!

Günün Groupon'uyla Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de ister hafta içi, ister hafta sonu; sevdiklerinizle doyasıya bir keyif yapmak istediğinizde zengin bir sofra ile güne başlama zamanı! Kahvaltı Menünüz Ezine peynir İzmir ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
98 TL
Spor: Vipcoaching'te 4 Ders Aletli Pilates!

Uzman eğitmenleriyle Levent'te hizmet veren Vipcoaching bugünün Groupon'uyla aletli pilates dersleri sunuyor! Pilates aleti kullanılarak yapılan eğitim, karın ve sırt bölgelerini eşit oranda güçlendirip, vücudun üst kısmında sağlam bir ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
85 TL
Bakım: 1 Yıllık Sınırsız Epilasyon Paketleri!

Bugünün Groupon'u dilediğiniz bölgede 1 yıl boyunca geçerli sınırsız epilasyon paketi sunuyor! 2, 3 veya 4 bölge seçenekleriyle de yaza hazırlık yapabileceğiniz uygulama paketleriyle BioNEP sizi pürüzsüz bir tene kavuşturuyor!   Bölge ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap