Avrupa: 5* Titanic Hotel'de Masaj-Spa | Etiler'de Sınırsız Epilasyon

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 19.03.2013
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!
Bakım: 1 Yıllık Sınırsız Epilasyon Paketleri!
Hemen Al »
İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
89%
Fiyat
85 TL
Bugünün Groupon'u dilediğiniz bölgede 1 yıl boyunca geçerli sınırsız epilasyon paketi sunuyor! 2, 3 veya 4 bölge seçenekleriyle de yaza hazırlık yapabileceğiniz uygulama paketleriyle BioNEP sizi pürüzsüz bir tene kavuşturuyor!   Bölge ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
60%
Fiyat
9 TL
Konser: Sarah Blackwood 23 Mart'ta Roxy'de!

Bugünün Groupon'uyla İngiliz sanatçı Sarah Blackwood konserine davetlisiniz! Dubstar ve Client vokallerinden de tanıdığımız Blackwood'u izleme şansını kaçırmayın!   Sarah Blackwood Neredeyse bebekliğinden itibaren şarkı söyleyen ve en ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
96%
Fiyat
78 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! Her ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Kanatçı Ayder'de Kilo ile Kanat Lezzeti!

Bakırköy İncirli Caddesi'ndeki yerinde kanatseverleri enfes tatlarıyla buluşturan Kanatçı Ayder, bugünün Groupon'uyla sizleri lezzetleriyle tanışmaya davet ediyor. Ferah ortamı, titiz hizmeti ve enfes tatlarıyla göz dolduran Kanatçı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Masaj: Nixon Bosphorus Dry Hotel Alkamed'de Masaj Keyfi!

Şehrin karmaşasından ya da iş stresinden uzaklaşıp kendinizi ödüllendirme imkanı Groupon'da! Groupon'unuz sizi, Alkamed'de masajla rahatlamaya davet ediyor! Nixon Bosphorus Dry Hotel'de geçerli olan masaj paketi ile dinlenmiş, huzur dolu ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
58 TL
Güzellik: Day Spa by Did ile Kusursuz Bir Vücut!

Giysileriniz bedeninize göre şekil değiştiriyorsa ve fazlalıklarınızı kapatmak için bluzlarınızı çekiştirmeye başladıysanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Day Spa by Did ile kalçanızı şekillendirecek yenilikçi uygulamalar sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
228 TL
Kurs: Etimoloji ve NLP Metodlarıyla 2 Günde 1500 İngilizce Kelime Öğrenin!

Bugünün Groupon'u Georges Academy of Thougths'ta alışılagelmiş eğitim metotlarının dışında bir eğitim sunuyor! Dilerseniz 2 günde 1500 kelime öğrenin, dilerseniz 1 günde TOEFL, IELTS ya da TOEIC sınavları için 1000 kelime eğitimini seçin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!

Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Avrupa: U - Time Wellness'ta Vücut Bakım Paketleri!

Şehrin stresinden arınmak ve profesyonel bir bakımla, tüm yorgunluğunuzdan kurtulmak istiyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, Ulus U - Time Wellness'ta; vücut peelingi, vücut maskesi ve masajdan oluşan vücut ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Sarıyer Atlıtur'da 2 Kişi At Binme Deneyimi ve Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Atlıtur'un doğayla iç içe ortamında, güne nefis bir kahvaltıyla zinde bir başlangıç yapabilir, sevdiklerinizle birlikte atla gezintiye çıkarak gününüze hareket katabilirsiniz! Baharı Atlıtur'da karşılayarak, yemyeşil ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Yatak Odası Diyalogları Oyunu Sahnede!

Ekranlariın beğenilen oyuncuları Sedef Avcı ve Levent Ülgen, Birol Güven'in aynı adlı kitabından uyarlanan Sadri Alışık Tiyatrosu'nun yeni oyunu "Yatak Odası Diyalogları" ile izleyici karşısına çıkıyor. Senarist Birol Güven'in altı yıl ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
45 TL
Yeme / İçme: Rumeli Hisarı'nda Hafta Sonu 2 Kişilik Brunch Keyfi!

Boğaz'da brunch keyfi ile güne güzel başlama şansı Groupon'dan! Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi, Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta 2 kişilik açık büfe brunch lezzetine davet ediyor! Açık Büfe Brunch Menünüz Peynir çeşitleri: ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Roll Burger'de Efsanevi Hamburgerler!

Bugünün Groupon'uyla Roll Burger'de enfes bir hamburger keyfine hazır olun! Sizlere iki ekmek arası köfteden çok daha fazlasını vaad eden Roll Burger, enfes lezzetleri ile hamburgerin en harika halini sizlere sunuyor! Beyoğlu Tünel ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
89 TL'ye Taksim Aston Residence'ta 2 Kişilik Tatil

Şehrin merkezinde muhteşem konum, her odanın detayında saklı özel yaklaşım, memnuniyetiniz için oluşturulmuş kusursuz hizmet. Aston Residence'ta benzersiz konaklama deneyimi sizi bekliyor! Aston Residence, Taksim Meydan'ına bağlanan ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme / İçme: Cihangir San Lazzaro Trattoria'da 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!

Alışılmış lezzetlerin dışında, farklı bir kahvaltı deneyimi arıyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, San Lazzaro Trattoria'da İtalyan kahvaltısı lezzetiyle buluşturuyor! Menünüz Bresaola ( Güneşte kurutulmuş dana eti, ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
135 TL
Hizmet: Evtur'la İstanbulun Her Yerine Evden Eve Nakliyat!

Bugünün Groupon'uyla yeni evinize taşınmak artık çok kolay! Günün Groupon'u sizi Evtur Nakliyat'la profesyonel taşımacılık hizmetine davet ediyor! Evtur Nakliyat Evtur Nakliyat, 1977 yılından bugüne müşterilerine en iyi hizmeti, depolama ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
50 TL
Hizmet: Aracınız Dilediğiniz An Hazır!

Tüm dünyada hızla yayılan araç paylaşım hizmet sisteminin ülkemizdeki en yeni temsilcisi Mobicar, kalabalık şehir hayatının vazgeçilmez gereksinimi "araba" ve "ulaşım" ihtiyaçlarına en ideal çözümü sunmak için muhteşem bir kampanyayla ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
29 TL
Kurs: Aikido Dojo ile Savunma Sanatını Profesyonellerden Öğrenin!

Günün Groupon'u size, enerjinizi ve zihninizi verimli kullanmayı öğretecek bir sporla tanışma imkanı sunuyor! Aikido İstanbul'dan alacağınız aikido dersleri ile enerjinizi ve zihninizi verimli kullanırken; zindelik, erdem ve disiplin ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
55 TL
Güzellik: Golden Life Spa'da Masaj ve Hamam, Sauna, Kapalı Havuz Kullanımı!

Bugünün Groupon'uyla Golden Life Spa'da masaj, hamam, sauna, kapalı havuz kullanımı ile bedeninizi rahatlatacaksınız! Golden Park Otel ve Golden Age'te Golden Life Spa kalitesiyle yenileneceksiniz! Sizlere en iyi hizmeti sunmak amacıyla ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
109 TL
Bebek Mori'de 2 Kişilik Sınırsız Sushi Lezzeti!

Bugünün Groupon'u ile Japonların ünlü lezzeti sushiyi Türkiye'ye tanıtan Bebek Mori'ye davetlisiniz! Klasik Uzakdoğu restoranlarından çok daha farklı olan Mori, sizi Japon yemekleriyle tanıştıryor, sushı sevenlerdenseniz ya da hiç sushi ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap