Real Madrid-GS | Swissôtel | Alaçatı | Kapadokya | Şile | Büyükada

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 22.03.2013
Galatasaray - Real Madrid Heyecanı Sizi Bekliyor!
Konaklama: Alaçatı Radika Otel'de Romantik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
599 TL
Şampiyonlar Ligi'nin en heyecanlı maçlarından biri olan Galatasaray - Real Madrid karşılaşmasını 90 dakika boyunca sevdiklerinizle omuz omuza Santiago Bernabéu Stadyumu'nda izlemek ve takımınızı soluk almadan heyecanla izlemek için bugünün ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Radika Butik Otel Alaçatı, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın İlkbahara özgü sade güzelliğinin tadına varmak! Alaçatı'nın merkezinde 148 ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
46%
Fiyat
109 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de İkramlarla Dolu Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
89 TL
89 TL'ye Taksim Aston Residence'ta 2 Kişilik Tatil

Şehrin merkezinde muhteşem konum, her odanın detayında saklı özel yaklaşım, memnuniyetiniz için oluşturulmuş kusursuz hizmet. Aston Residence'ta benzersiz konaklama deneyimi sizi bekliyor! Aston Residence, Taksim Meydan'ına bağlanan ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
299 TL
Konaklama Dahil 4 Günlük Atina-Selanik Turu!

Bugünün Groupon'uyla Taverna'da eğlence, Yunan dansları, içkili Ege sofraları ve gezilerle dolu 4 günlük felekten bir tatile hazırlanın! Atina-Selanik turu sizleri bekliyor!   Hareket Noktaları ve Saatleri 19:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
119 TL
Airfasttickets ile Avrupa'nın 17 Noktasına Uçun!

Kampanya: Bir uçak biletinin tam fiyatı iki farklı ücretin toplamından oluşur: Temel bilet fiyatı ile vergiler ve havayolu harcı. Bu Groupon yalnızca temel bilet fiyatını kapsat ve belirlenen uçuşlarda geçerlidir. Groupon'unuzu Nasıl ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!

Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
108 TL
Kapadokya History Cave Hotel'de 2 Kişi Gecelik Konaklama ve Oda Kahvaltısı 109 TL!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Safranbolu Diamond Park Hotel'de Tatil Seçenekleri!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı Diamond Park Hotel bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Tatil!

Bu Groupon sizi Ağva'ya, aşka, Sweet Home Otel'in muhteşem atmosferine davet ediyor! Baharı tüm güzelliği ve ahengiyle karşılayan Ağva'da romantik bir tatil sizi bekliyor! Hafta içi veya hafta sonu seçeneği, kahvaltı, 5 çayı ikramları ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
2 Günlük Assos, Kazdağları, Ayvalık, Cunda Adası Turu!

Doğadan gelen sese kulak verin! Huzurlu havasıyla, şifalı suyuyla terapiden öte, Kazdağları'nın şifalı ellerinde, yorgun hayatınızı renklendirecek, yorgun bedeninize enerji verecek ve yorgun haftanıza sağlıkla nokta koyacağınız renkli ve ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tatil: İstanbul'un Yanıbaşında Tatil!

Bugünün Groupon'u Gezinet güvencesi ve Grand Şile Hotel kalitesiyle uzun süredir hayalini kurduğunuz tatili sunuyor! İstanbul'un yanıbaşında, yalnızca 52 km uzaklıkta konumlanan Grand Şile Hotel, şehirden uzaklaşmadan da huzur dolu tatil ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
129 TL
İzmir 4* Yıldızhan Otel'de 2 Kişi Tüm Gün Spa Kullanımı, İkramlar ile Romantik Tatil

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Kapadokya'da Hafta Sonu Tatili!

Bugünün Groupon'u sizi CesTravel güvencesiyle nefes kesen güzelliklerin ev sahibi Kapadokya'ya yolculuğa davet ediyor! Hitit ve Bizans uygarlıklarının kalıntılarının yer aldığı, volkanik faaliyetlerin şekillendirdiği Peri Bacaları'nın ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79 TL
İnkum Terrace'ta Doğayla İç İçe 2 Kişilik Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Karadeniz'in muhteşem manzarasına karşı sevdiğinizle birlikte doğayla iç içe bir tatil keyfi yaşayabilir, mavinin ve yeşilin kesiştiği noktada konumlanmış masalsı güzellikler diyarı İnkum Terrace'ta romantik bir gün ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
149 TL
Tatil: Ankara Hotel Houston'da 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Hotel Houston'da romantik bir kaçamak imkanı sizi bekliyor! 1996 yılından beri Ankara'da çağdaş otelcilik ilkelerini benimseyerek konuklarını üstün hizmet anlayışıyla ağırlamakta olan Houston Hotel, rahat bir konaklama ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Megapole Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Paketleri!

İzmir'e yolunuz düştüğünde her yere kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde konaklamak, tüm stresi geride bırakıp huzur dolu bir gün geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u size Megapole Hotel'de konforlu bir konaklama sunuyor! "Oteller ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
449 TL
Gidiş Dönüş Ulaşım Dahil 3 Gece 4 Günlük Bulgaristan - Romanya Turu ile Rüya Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Romanya ve Bulgaristan'da sevdiklerinizle birlikte baharın müthiş havasını içinizde hissederek 4 gün boyunca keyifli bir tatil yapabilir, tarihi değerleri, müzeleri ve Osmanlı döneminden kalan önemli eserleri ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
149 TL
Titanic Hotel Şişli'de 2 Kişilik 1 Gece Hem Konforu Hem Romantizmi Bir Arada Yaşama Şansı

Şehrin göbeğinde huzuru ve konforu yaşabileceğiniz muhteşem bir Groupon sizlerle! Titanic Hotel Şişli'de 1 ve 2 gece konaklama seçenekleriyle hayat karmaşasından biraz olsun uzaklaşacak ya da İstanbul'a iş toplantıları için geldiğinizde ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
İzmir Otel Sesli'de 2 Kişilik Tatil!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! Hayatın karmaşasından uzaklaşın ve Çeşme Otel Sesli'ye doğru yola çıkın!  Otel Sesli'deki odaların tamamı sade mobilyalarla ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap